Vi må lære oss til å sette pris på hverandre og være snille mot hverandre, for ingen vet når vår siste dag er

Folk dør hver eneste dag. I ulykker og uforutsette ting. Så hvordan skal vi vite når vi skal miste de vi har rundt oss?Det kan vi aldri vite så det er en ting vi må lære oss til. Det er å sette pris på hverandre mens vi fremdeles har dem. For en dag kan de bli borte for oss og vil vi da stå der og aldri hadde gjort noe for å bli kjent med personen? Vil det siste vi sa til hverandre være stygge ting eller en høylytt krangel. Dette var noe jeg kom over når jeg så på frustrerte fruer og det fikk meg til å tenke. For livet er uforutsigbart. Vi har ingen anelse når vår siste dag kan være og takk for det, men mens vi er i live må vi være snille mot hverandre. Hvorfor skal vi slenge stygge ting, krangle og være slemme mot hverandre? Det er dette jeg ikke forstår med oss mennesker. Hva gjør det fornoe godt? Å slenge kommentarer som at folk er stygge, dumme, feite og de verste, du kan bare gå å dø for ingen bryr seg om deg og ingen kommer til å savne deg. Dette er helt forferdelige ting og jeg aner virkelig ikke hvordan disse personene klarer å fungere hvis personen de sa dette til blir borte etter dette. 

Folk skriver til meg at å være en blogger vil si å få slengt stygge ting etter meg, men som også mange skriver og som jeg mener, hvorfor er det slik? Hvorfor skal vi leve i en verden der drittslenging er en ting vi må akseptere og godta? Jeg forstår jo at folk har forskjellige meninger, men vil dette si at vi må bryte hverandre ned? Nei det gjør ikke det og mener ikke bare bloggingen min. Jeg mener egentlig alt og alle. For hver eneste dag opplever folk dette. Det siste året er det blitt undersøkt og så mange som 100.000 nordmenn har opplevd mobbing. Det er dette jeg virkelig ikke forstår. Kan ikke mennesker bare være snille mot hverandre? Jeg har noe i mot noen folk jeg også, men det vil ikke si at jeg slenger stygge kommentarer og er slemme mot dem uansett.

For alle er vi forskjellige. "En får være som man er når man ikke ble som man skulle, inni er vi like både jeg og du" synger Ole Ivars og det er så sant. For vi er kanskje ulike på utsiden, men på innsiden er vi alle mennesker. Vi er av samme kjøtt og blod. Vi har alle blitt født til denne jord for en mening, men denne meningen er vell ikke å rakke ned og ødelegge hverandre. Nei det nekter jeg for å tro og det er jeg helt sikker på at alle forstår.

Så kan vi ikke prøve å være snillere mot hverandre. Alle kan ha forskjellige meninger om hverandre og selvsagt er det ikke alle vi kommer overens med, men tenk på den følelsen du sitter igjen med hvis det siste du sier til en person er noe stygt. Dette er noe du aldri får tatt tilbake og dette er det som sitter i hodet til personen som blir borte. Så derfor ber jeg alle som leser dette. Ta vare på hverandre og sett pris på hverandre. For ingen vet når vår siste dag er her. 

Henrik

24.07.2015 kl.13:34

Flott innlegg! Du har så sant. Hvorfor bruke våre dager på å gjøre andres dårlige, når vi verken vet når vår eller andres siste dag er. Håper du får en flott helg :-)

Jeg har forresten skrevet en tekst på bloggen min, som jeg veldig gjerne vil ha tilbakemeldinger på! Blir veldig glad om du vil ta en titt innom, lese og kanskje kommentere! :-)

Sentrumjenta

24.07.2015 kl.14:49

Fint bilde av deg!:) fin innlegg<3

lissreiseblogg

24.07.2015 kl.22:11

kjempe bra skrevet :)

Kassandra

30.07.2015 kl.13:35

Kjempefint innlegg! Veldig mye sant i det du skriver. Ta vare på de du er glad i<3

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits