Mine planer for sommeren 2015

Hei og god sommerferie. Er vell mange som har gledet seg til den kan jeg tro.

Har jo ingen jobb eller har ikke gått på skole så har liksom ferie hele tiden. Savner faktisk å gå på skole eller å ha noe å gjøre så jeg gleder meg faktisk til høsten igjen jeg for da begynner jeg på skolen. Men selvsagt gleder jeg meg over at det er sommer for er favoritt tiden min. Får bare krysse fingerne på at det blir fint vær så vannet varmer seg opp så det faktisk går Ann å bade. Bader jo selv om det ikke er 25 grader i vannet men kjekt med litt varme da. Som i fjor da det var så varmt i lufta at man bare gleda seg til å hoppe i vannet. Gode tider. Får håpe det blir en slik sommer i år også. 


Sommeren i fjor. kan gjerne komme en slik sommer igjen 

Men over til det jeg skulle skrive om nemlig mine planer for denne sommerferien. Nå har det seg jo slik at jeg startet ferien litt tidligere med å dra til Rhodos med pappa og brødra. Så det var liksom ferien med pappa, men skal på tur med mamma også men ikke så langt. Vi skal nemlig og med vi mener jeg mamma, kjæresten hennes, brødrene mine og søstera til Danmark i starten av juli. Tar båten over til København og skal ligge på hotell i 2 netter. Skal ligge på et hotell som kalles for tivoli hotellet tror jeg. Iallfall ligger det like ved tivoliet i byen. Så da skal vi selvsagt dit. Ellers blir det noe shopping og bare å gå å se litt rundt. Blir nok koselig og morsomt det. Gleder meg til det. Tar forresten båten over både til og hjem.

Ellers har jeg ingen andre spesielle planer. Tar det bare litt som det kommer. Blir sikkert mye bading og soling hvis været tilsier det. Får satse på det:) så blir det urbane totninger på meg, pappa og søstera. Tar nok også en hyttetur eller to i løpet av ferien. 

Det var altså mine sommerplaner denne ferien. Godt med ferie da så igjen satser på fint vær. Vil også til slutt ønske alle en riktig fin sommerferie. Håper dere koser dere masse hva og hvor henn dere skal og skal gjøre. God sommer fra meg :) 

 

Jeg skrev forresten innlegget før jeg dro til Danmark derfor det står at jeg skal til Danmark:) sitter på båten på tur hjem nå så litt vanskelig å blogge men kommer nytt innlegg i mårra iallfall :)

 

 

Håper dette blir en superfin sommer for deg, Maren.:)

Ina

03.07.2015 kl.18:35

Håper du får en fin sommer <3

karoline

03.07.2015 kl.21:13

kos deg i sommer :)

mkde

03.07.2015 kl.21:39

karoline: tusen takk Karoline :)

mkde

03.07.2015 kl.21:40

Ina: tusen takk for det Ina <3

mkde

03.07.2015 kl.21:40

Maren Helgemo: tusen takk for det Maren :)

Maren

04.07.2015 kl.12:47

Hei kjære navnesøster. Så fine sommerlige bilder du har. Håper du hadde en fin tur til København. Vi var der i fjor, kjempekjekt. Nå er jeg i London sammen med storesøster og på fredag drar turen til tyrkia. Ønsker deg også en fin sommerferie videre med soling, bading og ellers masse positive opplevelser. Klem fra Maren. Hadde blitt kjempeglad for en kommentar tilbake :)

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits