I know you can make it, you just have to try

God morgen alle sammen. Dette tror jeg er en av de første gangene på lenge at jeg poster ett innlegg på morgenen. Eller det er vell ikke morgenen for noen men jeg våknet nettopp. Legger meg litt sent og da blir det litt feil i systemet, men pytt pytt det er jo ferie. Da er det lov. Sikkert ikke den eneste som snur litt på døgnrytmen. Skal jo  begynne på skolen igjen til høsten så da må jeg vell finne rytmen igjen innen da, men det er lenge til. 

Det jeg tenkte jeg skulle skrive om i dette innlegget da var hva jeg gjorde i går. For hadde en nokså travel dag føler jeg. Dagen startet med at jeg våknet i 9 tiden, men stod ikke opp før halv 10-10. Godt å ligge litt i senga synes jeg når man ikke skal opp for noe spesielt. Ble litt serietitting og slakking på sofaen før de som kommer til meg 3 ganger hver dag kom og så dro vi på butikken. Hadde et par ting som manglet i kjøleskapet og greit å få handlet litt da. Slik er det når man bor alene da må man handle selv. Så kom kjæresten til mamma for det var noe galt med støvsugern min etter at han hadde brukt den, men neida han klarte ikke finne det ut (Pappa kom senere på kvelden og fant ut hva det var så nå funker den) og så klokka 2 ventet jeg noen. Fordi jeg skal begynne på skolen igjen til høsten og ta tre fag så kom nemlig læreren jeg skal ha i rettslære. Hun er utrolig snill og grei og det er hun selvsagt når hun kommer i sommerferien for å undervise meg. Satt stor pris på det og lærte mye nytt. Lærte om erstatningsrett for de som lurte på det. 

Ble ganske travelt for meg for etter det skulle jeg nemlig på barnhageavlsutning. Den var 5 og undervisningen var ferdig sånn kvart over 4 så rakk ingen buss, men så snill som læreren var kjørte hun meg hjem til kolbu selv om hun bodde på lena. Var veldig snilt av henne. Kom meg hjem og så var det klart for avslutning. Barna hadde lært seg et par sanger og så hadde de en forestilling av gjeitekillingen som kunne telle til ti. De var utrolig flinke og det som var morsomt var at lillebroren min var gjeitekillingen.

Etter de var ferdig ble det litt grilling, men så fort alle hadde spist dro vi hjem for det var sykt mørke skyer så regnet kom nok snart. Så snart pappa og jeg hadde satt oss i bilen og begynt og kjørt kom regnet som vi hadde venta oss. Så vi var heldige med det. Jeg kom meg trygt hjem og slakka resten av kvelden med serie og facebook. Ganske slakk torsdagskveld, men følte jeg fortjente det etter alt jeg hadde gjort den dagen. 

Så det var altså det jeg gjorde i går. Tenkte bare å skrive det liksom så dere ser jeg har gode dager også. I går hadde jeg det utrolig bra og kvelden ble veldig bra fordi jeg hadde vært ute på såpass mye positivt den dagen. 

Det er altså mulig for dere som sliter med det ene eller det andre å ha en positiv og god dag. Det vil jeg at dere skal vite og derfor skriver jeg dette innlegget. For jeg sliter med masse forskjellig, men jeg klarte å legge det til side for å kose meg og ha det koselig med familie og andre. Det vet jeg at dere kan klare også dere må bare tørre å prøve :)

 

Vilde

26.06.2015 kl.12:25

Liker bloggen din veldig godt ! :-)

mkde

26.06.2015 kl.12:35

Vilde: så koselig å høre :)

Stinemarie88

26.06.2015 kl.12:44

Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar:



Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com









   • INSTAGRAM




    BLOGGDESIGN



    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------



    REKLAME


hits