Pakking på gang

God dag alle i hop. Føler jeg starter alle innlegg slik, men jeg er sykt dårlig på å starte innlegg og slutte dem så tar en sånn vanlig og enkel variant.

Hva skal dere gjøre i dag da? Jeg driver å pakker og har en del ting å ordne for i morgen klokka 12 tar jeg toget til Oslo før vi stiger ombord på Danskebåten som helt utrolig nok tar oss til Danmark. Haha så morsom jeg er. Vi skal til København og er vell fremme der i morgen på morgenen en stand så skal altså sove på båten. Er en grei løsning det for da får man liksom mer ut av dagene man er der. Vi skal være der til fredag altså to netter og tar båten opp så vi er i Oslo igjen på lørdag. Skal ligge på et hotell som heter tivoli hotellet tror jeg for ligger like ved tivoliet i København. Blir artig å dra dit for aldri vært der før. Drar jo mest for små brødra mine sin skyld kanskje mest morsomt for dem. Ellers blir det vell litt saitsing og shopping kan jeg tro, må jo prøve å gjøre mest mulig på de tre dagene vi er der. 

Så da kommer nok dagen min til å gå til å handle som smått så jeg har litt i kjøleskapet til jeg kommer hjem, hente ut noen medisiner på apototeket for wihi jeg har fått urinveisinfeksjon. Har jo "aldri" hatt det før. Hadde det bare vært sant for har har det jo hele tiden så begynner å bli vant til det. Jo ellers så kommer jeg nok til å pakke, lede opp alt av elektronisk som jeg skal ha med. Tar jo med kamera så jeg knipser litt bilder. Ikke bare fordi jeg tenkte å dele det med dere, men fordi jeg har minner i fra alle turene jeg har vært på de siste 5 årene. Er jo som de sier "bilder sier mer enn tusen ord". 

Så det er altså mine planer for dagen. Hater jo å pakke så kan ikke si jeg gleder meg til det. Er egentlig ganske ferdig tror jeg, men har jo med meg alt for mye. Heldigvis trenger man ikke tenke på vekta så da gjør det jo ingen ting. Mamma kommer nok en tur i dag hvis hun har tid og skal hjelpe meg å se over. Har nemlig sykt problemer med å bestemme meg for hva jeg skal ta med meg så da tar jeg med meg begge og da kan dere tenke dere at det blir ganske mye tilslutt. 

Mens jeg er borte skal pappa være behjelpelig med kattepass for er ikke bare bare å dra fra en kattemor med tre kattunger som har begynt å bevege seg rundt i hele leiligheta. Er ganske liv i heimen nå for å si det mildt. De kommer seg jo inn overalt. I går ble den ene borte og lagde ikke lyd så skjønte ingen ting. Så hørte jeg et mjau fra inni benken. For i hjørnet var det et bittelite hull som selvsagt hun hadde kommet seg igjennom. Så har nok å fare med. 

Dette var da min lille oppdatering til dere. Vet ikke om jeg skal ta med pcen til Danmark blir nok noe jeg bestemmer meg for i siste sekund så kan hende det blir lite blogging på meg de dagene jeg er borte. Tror jeg kommer til å ta den med, men får se. Så til slutt vil jeg ønske alle en riktig fin mandag. Håper dere har hatt en fin helg det har iallefall jeg og at dere får en fin uke :)

Lea

29.06.2015 kl.21:49

du for ha en kjempe fin tur til Danmark :)

sentrumjenta

29.06.2015 kl.22:26

koselig med båttur :D Kos deg masse!!<3

mkde

29.06.2015 kl.22:29

Lea: tusen takk for det :)

mkde

29.06.2015 kl.22:29

sentrumjenta: Ja det er det :D tusen takk for det <3

michael

29.06.2015 kl.22:52

Hei. Har addet og skrevet til deg på FB :)

Se på det om du har tid!

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits