Harrytur

God kveld god kveld. Hva driver dere med i kveld da? Jeg sitter hos pappa og ser transformers og slapper av bare. Har vært fire seine kvelder for vært å drøkki sammen med noen folk. Drakk fra lørdag til mandag så ja kjenner det. Var utrolig koselig og artig, men kjenner det på kroppen at man blir sliten når man legger seg sånn i 4 tia. I går drakk jeg faktisk ikke da, men var borte en tur. Derfor jeg har vært litt dårlig på bloggingen. Føler liksom jeg må leve livet litt og blogge når jeg føler for det.

Det var egentlig meninga at pappa og jeg skulle på harrytur til Sverige i dag, men ble spurt bort i går så gjorde heller det. Derfor tar vi oss heller en tur til Sverige i morgen så blir en tidlig kveld på meg for at jeg skal klare å komme meg opp. Mamma og søskna mine er nemlig borte nå slik at da må jo jeg og pappa finne på noe også. Kjedelig å bare sitte hjemme. Er jo også spådd dårlig vær i mårra. Kaldt og regn. Er ikke mye å finne på da liksom. Så da blir det en harrytur på oss. Blir nok ikke mye shopping for brukte opp mesteparten av penga mine i Danmark, men kjøpte jo så mye der. Skal få laget innkjøpsvideo jeg må bare få tid til å gjøre det. Kan prøve å få det til i helga for ingen spesielle planer. 

Ellers så har jeg som sagt vært på farta de siste dagene. På mandag var jeg å tok mitt første bad i 2015. Var jo så utrolig fint vær med nesten 30 grader så da måtte man utnytte det. Var utrolig godt så håper virkelig det blir flere slike dager. Nå er det jo liksom 10 grader ute så frister ikke akkurat mye med bading. Så får bare håpe vi får så fint vær igjen. 

Tenkte egentlig bare å oppdatere dere litt på hva jeg har gjort de siste dagene og hva jeg skal i morgen og slikt. Er deilig med sommerferie for da kan man virkelig snu døgnet helt på hodet, drikke og kose seg og bare ha det artig. Håper det er flere enn meg som har en fin sommerferie da ellers så ønsker jeg dere en riktig koselig og fin sommerferie videre :) 

CarolineSofiee

08.07.2015 kl.20:47

Så fint bilde av deg!

mkde

08.07.2015 kl.20:59

carolinesofiee: Tusen takk :)

Ina

08.07.2015 kl.21:23

Kjempefint bilde!

Malin våde

08.07.2015 kl.23:07

Harrytur er jo så gøy!

Hadde jeg bare hatt bil i år, hadde det blitt roadtrip til Sverige, uten tvil :D

mkde

09.07.2015 kl.23:01

Ina: Så koselig å høre :)

mkde

09.07.2015 kl.23:01

Malin våde: Ja er det! må få tatt lappen selv snart så jeg kan dra dit selv :)

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits