Jeg gleder meg skikkelig!

God kveld. Hva holder dere på med? Jeg sitter her med musikk og blogging og feirer at jeg har fått billett til AC/DC konserten som er den 17 juli. Fikk melding av ei som lurte på om jeg ville være med da broren hennes skulle selge billetten og selvsagt sa jeg ja. Kan jo ærlig si jeg ikke hører så mye på dem, men jeg har hørt mange av sangene og synes de er sykt bra så gleder meg masse. Fikk jo høre at konserten hadde vært utsolgt på noen minutter eller noe. Iallefall ble billettene revet vekk så ble utrolig glad når jeg fikk høre jeg kunne bli med. Er jo også utrolig koselig at jeg blir spurt med på slik så er jo enda en grunn til at jeg må si ja. Så det gleder jeg meg veldig til. 

I dag har jeg vært på Harrytur til Sverige med pappa noe som har vært veldig koselig det. Er alltid koselig å ha litt kvalitets tid med mor og far. Er ikke så ofte vi får tid til det så måtte nesten slå til nå som søskna mine var borte på ferie. Jeg fikk til og med øvelseskjøre begge veier så til alle som så en galing som kjørte bil, det var nok meg. Så håper dere holdt avstand. Neida så dårlig kan jeg ikke si jeg er. Fikk iallefall ikke høre det av pappa. Ja det er ting jeg må øve på, men jeg har jo fått høre flere ganger at jeg er så flink at jeg bare kunne tatt oppkjøringen nå så hadde jeg hatt lappen. Får ta det som et kompliment. Har faktisk planer om å få tatt lappen iløpet av dette året her så får se om jeg klarer det. Må først få tatt teorien så får bare sette meg ned med boka. 


Litt konsentrert da når jeg kjører, men er vell positivt det for skal ha øynene på veien :)

Men ja, var i Sverige med pappa og jeg som ikke hadde tenkt til å bruke noen penger endte opp meg å blakke meg helt. Hadde jo nesten brukt opp alle penga mine i Danmark så nå gikk resten. Sitter liksom igjen med 100 kroner som jeg skal klare meg for resten av denne uka. Skal nok klare det, men blir ikke mye jeg kan finne på da akkurat. Fikk kjøpt meg det jeg trengte da. Tenkte som sagt å lage innkjøpsvideo av det jeg kjøpte i Danmark og tenkte også da å ta med de tingene jeg kjøpte i Sverige. Ble ikke så mye, men ble noe. Så fikk brukt en del penger i dag også. Skulle til tider ønske det var slik at penger vokste på trær. Hadde gjort seg det. Nei, men penger må man ha for alt koster jo penger. Skal man på kino, bowling, fest eller slike ting så går det noen hundre. Noen hundre der og noen hundre der. Så hadde vært kjekt med litt penger til tider. Er nok ikke den enste som tenker slik. Er en mellomting å ha massevis og bittelitt liksom. Skulle vært likt fordelt synes jeg. 

Så nå sitter jeg her som sagt helt blakk, med musikk på den søte grisen min (bokstavligtalt). Er en sånn gris som man putter ipod eller iphone i så lager den lyd. Kommer ikke på hva den heter nå, men er utrolig bra lyd på den faktisk. Iallefall sitter jeg med den og koser meg. Koster meg ingen ting det så. Så da blir det konsert på meg den 17 så da har jeg noe å se frem til :) Er alltid kjekt det. Og fikk kjøpt en ting i Sverige da som jeg har tenkt lenge på at jeg skal kjøpe nemlig snus. Har snusa en del på fester, men aldri fått meg til å kjøpe en boks for har vært så sykt dyrt så nå gjorde jeg ett kupp med å kjøpe 10 bokser for sånn 450 kroner. Halve prisen for hva det er i Norge. Greit å snuse når jeg ikke gidder å gå ut for å røyke. Er jo så kaldt fortiden så da orker jeg ikke å stå ute å fryse. 


Haha måtte nesten ta bildet av meg selv med snusleppe. Kler det nok ikke, men er ikke så mange som egentlig gjør det så pytt pytt. 

Det var altså det jeg har gjort i dag. Øvelseskjørt, vært på harrytur, fått billett til AC/DC konsert. Så nå sitter jeg å smiler. For jeg gleder meg skikkelig :)

ILS

09.07.2015 kl.23:17

Hei Maren:) det hørtes koselig ut!

Kan du pliiis se innom bloggen til meg og ei venninne av meg? www.detoiene.blogg.no

Da hadde jeg vært verdens lykkeligste jente:)

Navn

09.07.2015 kl.23:32

hvilken snus snuser du? :-)
Kos deg masse på konsert, navnesøster!

10.07.2015 kl.01:23

Burde ikke være "likt fordelt" når noen faktisk står opp om morran og jobber ræva av seg for å tjene penger. Du har jo som fortalt brukt opp alle pengene dine, og de pengene var jo til noe du hadde lyst på,men kanskje ikke trengte. Så nei, den likt fordelt tankegangen din støtter jeg ikke! :)

Camilla Haugen

10.07.2015 kl.12:27

Så fin blogg! Ta gjerne en titt på min! : )

Em

10.07.2015 kl.16:50

Har du gaysir forresten? :D

mkde

10.07.2015 kl.21:40

Em: Nei har ikke det :)

mkde

10.07.2015 kl.21:40

Camilla Haugen: Tusen takk :)

mkde

10.07.2015 kl.21:41

Anonym: okei helt i orden det. vi har forskjellige meninger :)

mkde

10.07.2015 kl.21:41

Maren Helgemo: tusen takk for det du med et nydelig navn :)

mkde

10.07.2015 kl.21:41

Navn: skruf fresh white :)

mkde

10.07.2015 kl.21:42

ILS: Så koselig :) skal ta en tur innom jeg :)

Trude

24.07.2015 kl.13:47

Du kler å snuse ;) Sexy med snusleppe ;) Håper du trives med snusen under leppa ;)

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits