Jeg smiler virkelig om dagen

Hei og god kveld blir det vel nå. Klokka er jo snart 10 så da er det kveld. Tenkte bare å slenge inn ett lite innlegg nå for ble ikke noe i går. Var i farta hele dagen for ble spurt av ei venninne her om dagen om jeg ville være med å bade og sole meg med henne. Selvsagt sa jeg ja så møtte henne på Gjøvik i går, men hun skulle shoppe bikini og slikt først så tok litt tid før vi kom oss til Fastland som det heter der vi var. Er et badeannlegg i Gjøvik. Når vi kom dit var det sol og varmt, men tok ikke mange minutta før skyene dekka til sola og det ble ganske fort kaldt så da var det bare for oss å pakke sammen å ta turen opp til henne. Var veldig koselig det også. Satt å så litt på tv og så snakka vi en del om alt mulig. Er veldig godt å ha ei venninne som man kan stole på og fortelle ting. Er jo det jeg har vært på utkikk etter og nå tror jeg virkelig at jeg har funnet ei. Så nå skal jeg gjøre alt jeg kan for å beholde henne. For trives utrolig godt sammen med henne. Skal også sove hos henne fra i mårra til torsdag så det blir koselig :)


På tur til venninna da :)


Så koste vi oss med melon og jordbær bortsettfra at jeg fortsatt har hele melonen i kjøleskapet:P

Ellers så er det ting jeg ikke har nevt så mye på bloggen og som jeg heller ikke kommer til å nevne, men kan si kort at jeg har hatt tankene mine på noen de siste ukene. Altså en gutt og i dag fikk jeg en melding av han og det gjorde så jeg smilte ganske så mye. Hoppa serriøst på badet for kom akkurat ut av dusjen. Var bare så glad for at jeg fikk en melding av han. Så mye betyr det liksom for meg hehe. Så derfor sitter jeg her i dag og smiler. Har jo smilt en del den siste tiden for det er så mye som går mye bedre. Det er snart tid for flytting. Jeg skal starte på skolen til høsten. Jeg har kontakt med venner og skaper vennskap. Jeg trosser angster. Jeg snakker med gutter og utforsker nye følelser. Det er så mye som skjer som er positivt og det gjør meg så glad. Jeg fikk en kommentar her i dag at jeg så veldig bra ut fordi jeg strålte liksom. Det er godt å høre for føler det virkelig selv. Så nå er det mye positivt som skjer. 

Folk spør meg "hva er det som har skjedd". Jo det som har skjedd er at jeg byttet fastlege og hun som jeg fikk er virkelig helt utrolig og det mener jeg. Vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, men jeg har henne til å takke for at jeg har blitt så mye bedre det siste halve året. Er så rart å tenke tilbake hvordan jeg var for ett år siden, men man skal ikke tenke på det. Jeg tenker fremover og det er det som er riktig. Man kan ikke tenke på fortiden for den får man ikke gjort noe med. Det man får gjort noe med er hva man gjør og føler i fremtiden. Det er dagens råd fra meg til dere. 

Så da kan dere se, jeg har det bra fortiden. Er en utrolig god følelse og ha, men jeg har den. Opp og ned går det. Jeg har vært veldig deprimert også på denne tiden, men jeg har hatt mine oppturer. Så det går opp og ned, men det er en del av det å være menneske. Man må bare lære å takle disse svingningene og det vet jeg at dere kommer til å klare. Så jeg ønsker dere masse lykke til i fremtiden. Ta en dag av gangen og ta vare på alle positive øyeblikk. Alle seiere. Enten de er store eller små. Stå på alle sammen. For jeg har hatt det dritt, men jeg smiler virkelig om dagen :) 

mitlivsommamma

14.07.2015 kl.22:09

Så flott å se at det går bedere :)

mkde

14.07.2015 kl.22:09

mitlivsommamma: veldig godt å føle det :)
Du er så søt når du smiler.^^

mkde

14.07.2015 kl.22:14

Maren Helgemo: så koselig å høre navnsøster :)

Cecilie

14.07.2015 kl.22:22

Og du som klager over at du ikke har noen venner..

mkde

14.07.2015 kl.22:26

Cecilie: jeg hadde ingen, men jeg har jobbet med det og skaffet det

Hanna

14.07.2015 kl.23:01

Jeg mener ikke å være ekkel eller noe, håper du ikke tolker det sånn! Jeg bare lurte på, var ikke du lesbisk da? Har litt vanskelig for å henge med i svingene her, haha! Kjempebra at du har det bedre nå enn du har hatt, håper alt ordner seg for deg med tanke på psykiske lidelser etterhvert! :)
Så godt å høre at du har det så bra om dagen, Maren! Fortsett å fokuser på de positive tingene i livet fremfor de negative, så skal du se hvor mye glede du får :-) Jeg er så stolt av deg som har tøyd egne grenser og trosset angsten, noe du også bør være over deg selv! Som jeg nevnte på facebook, du virker som ei fantastisk jente jeg gjerne vil bli kjent med :-)

Ha en super uke, Maren! :-)

Linnea

15.07.2015 kl.15:26

Viss jeg var deg ville jeg lagt ned bloggen og opprettet en ny.. Jeg har fulgt med på bloggen din en god stund og du har skrevet utrolig mange teite innlegg som jeg er flau over på dine vegner..

Dette er første gang jeg kommenterer, og jeg råder deg til å legge ned bloggen, slette en del innlegg.. Eller opprette en ny :)

Ha en fin dag videre!

malene

15.07.2015 kl.18:05

Linnea: ka slags menneske er du, synes rett og slett du kunne spart dæ.. Ho skriv vell det som passer hun. Å innleggene blir vell forskjellige med den type lidelser hun har..

Er det nødvendig å trykk andre ned?

Som er litt nede fra før...

Tenk nå litt, gjør det deg så godt å slenge ut slikt? Det kan jeg ikke tenk mæ. Gjør ikke henne heller godt så la det være..

Flott at du har det fint mkde :-)

Linnea

16.07.2015 kl.12:20

Malene: Jeg er ikke redd for å si hva jeg mener, og dette har jeg tenkt lenge på å si

Danian. Gutteblogger

16.07.2015 kl.12:40

Dette gleder meg så å høre Maren. Har veldig lyst til å møte deg snart som vi har snakket om 😀

mkde

16.07.2015 kl.13:41

Danian. Gutteblogger: veldig godt å føle det slik :)

mkde

16.07.2015 kl.13:41

Linnea: Jeg kommer nok ikke til å gjøre det, men takk for tips!

mkde

16.07.2015 kl.13:43

Tiril: Veldig godt å ha det slik også :) og jeg er kjempe stolt av meg selv som har klart å trosse så mange angster. Store også. Viser at ingenting er umulig :) Tusen takk for det, ha en fin uke du også :)

mkde

16.07.2015 kl.13:43

Hanna: Nei jeg har sagt tusen ganger at jeg er bifil. Altså jeg liker gutter og jenter. Jeg håper også ting ordner seg og det ser veldig lyst ut nå iallefall :)

Cecilie A

17.07.2015 kl.13:13

Har fulgt litt med på bloggen din i det siste... Og må si jeg synes det er tøfft av deg å være så ærlig og åpen om det å ha det tøfft!Det vil alltid være noen som vil rakke ned på deg, men bare hev deg over de menneskene!

Jeg har selv slitt minst like mye som deg og synes det burde være mere åpenhet rund dette så folk veit de ikke er aleine om å ha det sånn! :)

Flott å høre at det går bedre med deg og at du har fått en så god venn!

Du veit, man kan føle seg ensom i store folkemengder også og de vennene man møter på fest er ikke som en ordentlig god venn man kan snakke med alt om! :)

Jeg bor selv på Toten, eller Gjøvik så har ofte sett deg og tenkt på deg!

Ønsker deg en god sommer! ;) Lykke til med gutten :D

mkde

17.07.2015 kl.15:41

Cecilie A: tusen takk for det:) jeg føler meg flink og sterk som faktisk tørr å være såpass åpen ja så det er koselig å høre :) åja du er det, koselig å hilse på deg da:) men ha en fortsatt fin sommer du også :)

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits