For en fin uke det har vært

Hei på dere. Har dere en fin søndag? Det har iallefall jeg for sitter her å tenker på hvor fin denne uka har vært. Har gjort så mye koselig. Mer enn jeg har gjort resten av året tror jeg og det tuller jeg ikke med. Husker ikke hvilken dag det var, men fikk melding av ei venninne av meg som heter Camilla om jeg ville være med henne å bade og sole meg sammen med henne og selvsagt ville jeg det. Så dro til Gjøvik og ble med med henne da. Ble ikke mye soling for kom skyer med en gang vi kom oss dit, men dro opp til henne og koste oss.

Så avtalte vi at jeg skulle komme til henne på Torsdag og sove over til Lørdag siden vi hadde avtalt å dra ut sammen på fredag. Har serriøst ikke sovet borte hos noen andre enn mamma og pappa dette året tror jeg fordi maten har stoppet meg. Så trosset enda en tvang og det var utrolig koselig. Satt å skravla og så film. Så fifty shades of grey for sjette gang tror jeg. Sett den så mange ganger, men enda ikke lei. Synes filmen er så bra. Ikke i forhold til boka da for den er sykt mye bedre. Ellers satt vi som sagt å skravle om alt mulig. Jente greier. Ble en tidlig eller sein kveld. La oss i 11 tia så helt greit det. Måtte jo opp ikke alt for seint på Fredag siden vi skulle rekke en del ting før vi skulle ut.

Vi våkna begge to sju da. Litt tidlig kanskje, men sovnet heldigvis igjen da. Jeg våknet igjen klokka 10 tror jeg og Camilla 11. Da lå vi bare der ei lita stund før vi gikk ned på butikken for måtte ha et par ting til vi skulle ut. Da vi kom opp igjen satte jeg meg å så twilight men Camilla hoppa i dusjen. Etterpå var det min tur. Måtte jo dusje før vi skulle ut. Vi hadde avtalt av vi skulle møte ei anna jente på CC klokka 7 for vi skulle på vors sammen med et par andre. Fikk ordna oss ferdig, kasta på oss sminke og klær og fant ut at vi hadde utrolig god tid. Da var det bare å vente på at klokka skulle bli halv 7. Når man sitter slik å vente føler man at klokka går så sykt sakte. Ellers raser den bare fra deg. Men klokka ble halv 7 og vi kom oss avgårde. Møtte hu vi skulle møte og satte oss på Fastland og snakka og slikt til vi fikk tak i han vi skulle på vors hos. Var utrolig koselig det. Tre jenter på tur :)

Vi kom oss på vors og det var utrolig koselig og morsomt. Var vell 4 gutter og 4 jenter tror jeg. Lekte noen leker og koste oss med drikke. Var der ganske lenge før vi tok oss en tur på byen. Var veldig morsomt det også. Er alltid artig å ta seg en tur ut når man er med kjennsfolk og slik. Vi kom oss helskinnet hjem og våknet opp på Lørdag friske og raske. Blir nesten aldri fyllesyk jeg uansett hvor mye jeg drikker så heldig med den. 

Tenkte også å vise dere hva jeg gikk for å ha på meg. Var ganske varmt så ble litt lett denne gangen. Hadde på meg den svarte skinnjakka som dere har sett utenpå dette da.
Topp fra HM / Shorts fra Carlings / Sko fra Eurosko

Nå sitter jeg altså her i dag og smiler for har vært en veldig fin uke for meg. Kost meg masse og håper den kommende uka blir veldig bra. Får besøk av Camilla i dag også skal hun sove over til Tirsdag så starter iallefall bra. Vi skal på bursdagen til søstera mi i morgen så blir koselig det da. Er bare sammen med familien min. 

Men jeg får nesten hoppe i dusjen før vi skal reise å hente Camilla. Mamma er så snill å blir med meg å hente henne så takker ikke nei til det da. Vil ønske alle en riktig fin søndag og håper uken deres har vært like bra som min og at dere får en fin uke :)Kari

19.07.2015 kl.20:35

Så fin du er ❤️

Maren

20.07.2015 kl.12:06

Så fine bilder av søte deg, nydelig modell. Ønsker deg en knall sommer. Har du tid en dag så ta gjerne en titt innom bloggen min også. Får jeg en kommentar fra deg blir jeg kjempeglad

20.07.2015 kl.17:18

Så utrolig godt å høre det du sierher og ku ne ikke vært mer glad for dine vegne klem kim Dànial

duveitikke

20.07.2015 kl.22:12

Så flotte bilder.

ha en fin sommer videre!

worldofliz

22.07.2015 kl.14:21

Så bra! Fine uker liker vi :)

Elisabeth Taule

22.07.2015 kl.16:56

Så glad for at du har hatt en fin uke!

Du er nydelig! <3

Silje Lien - Lager bloggdesign

22.07.2015 kl.21:26

Hmmm, Fifty Shades o grey har i grunn aldri interessert meg så mye, så jeg har verken lest bøkene eller sett filmen. Men siden du liker filmen, lurer jeg på om du har lest bøkene også? Hva synes du i så fall om dem kontra filmen?

mkde

24.07.2015 kl.13:16

Silje Lien: jeg har lest de to første bøkene og driver på den siste. I forhold til Boka er den første filmen utrolig dårlig synes jeg. Den tar ikke med på langt nær det vi oppfatter mellom anastasia og Christian i boka. Så jeg ble skuffet over filmen

mkde

24.07.2015 kl.13:16

Elisabeth Taule: er veldig godt å kjenne at jeg kan ha bra uker også jeg <3

mkde

24.07.2015 kl.13:17

worldofliz: ja det liker man :)

mkde

24.07.2015 kl.13:18

duveitikke: tusen takk for det:)

mkde

24.07.2015 kl.13:20

Anonym: tusen takk for det Kim, det ordner seg for deg også

mkde

24.07.2015 kl.13:21

Maren: tusen takk for det:) jeg skal få til det men er nesten ikke på pcen fortiden for skjer så mye i livet litt, men skal få det til :)

mkde

24.07.2015 kl.13:22

Kari: tusen takk for det Kari ??

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits