Latest update

Hei på dere. Beklager så dårlig blogging den siste tiden, men jeg har så mye som skjer i livet mitt fortiden så da legger jeg ikke skjul på at jeg nedprioriterer bloggingen litt, men jeg har ikke glemt dere. Derfor tenkte jeg kort å oppdatere dere på hva jeg har drevet med de siste dagene. Sånn veldig kort. 

For jeg har jo sagt at jeg er mye med venner og det er sant. Jeg har nemlig blitt mye mer sosial den siste tiden og det er jeg veldig glad for. Derfor har jeg veldig god kontakt med ei jente som jeg har nevnt før nemlig Camilla. Vi finner på mye forskjellig og hun var hos meg fra Søndag til Mandag denne uka. Vi satt egentlig bare å så filmer for hun ville jeg skulle se dirty dancing og jeg ville hun skulle se the longest ride så da ble det vell ikke før 12 før jeg kom meg i seng. Hun derimot la seg ikke før 4 tror jeg. Døgnrytme kjære deg, det har hun hørt om. Begynner å snu den litt jeg også for blir fort 12 før jeg legger meg fortiden og står ikke opp før 11-12. Jaja er jo ferie så da er det lov. På Mandag hadde vi avtalt at to gutter skulle komme så skulle vi drikke og kose oss og de kom de. Hadde det veldig artig og koselig. Drakk og snakka egentlig bare og spilte litt drikkelek. Da ble det automatisk en ganske sein kveld så jeg sov til halv 3 dagen etterpå. Kan tro det var godt med en dusj da for å si det sånn. Er jo alltid det etter en kveld på fylla. Det og et stort glass vann er obligatorisk. 

Tirsdag husker jeg faktisk ikke hva jeg gjorde. Da var det nok ikke noe spesielt. Iallefall i går var planen at jeg skulle en tur til Camilla, men jeg var ikke helt i form så tok meg  heller en tur til mamma. Var ikke der veldig lenge før jeg fikk telefon fra han eine gutten om vi skulle se film i leiligheta mi så da ble det så han henta meg. Var veldig koselig det. Satt bare å så true blood, en serie jeg aldri faktisk har sett, men som jeg har tenkt lenge på å se. Var ganske bra. Så ikke mer en to episoder da så får bare fortsette derifra. Nok å se på for er sju sesonger. La meg når han dro igjen i sånn 12 tia og sov til 12 i dag. Satt bare å så på frustrerte fruer for må bli ferdig meg den siste sesongen før jeg fortsetter med true blood. 

Nå ligger jeg bare i senga hos Camilla for skal sove her i kveld. Blir koselig det. Tenker å se en film eller noe så får se hva det blir til. I morgen skal jeg egentlig ikke noe spesielt annet enn kino på kvelden. Så skal jeg i bursdagsfest hos han eine gutten som var hos meg på lørdag noe jeg gleder meg til. 

Det var det jeg har gjort og det jeg skal resten av uka egentlig. Greit å oppdatere dere litt på hva jeg driver med. Som sagt skjer mye i livet mitt nå for driver oppe i alt dette med flytting for skal være ute av leiligheta mi innen 1 august så til uka blir jeg mye opptatt for å si det sånn. Så er jeg mye med Camilla og jeg er også en del med en gutt. Så mye som skjer. Skal prøve å bli flinkere til å blogge, men kan ikke love noe. 

Jeg får nesten logge av nå for skal en tur på butikken for Camilla fikk så lyst på noe mat. Så vi blogges da. Ha en fin torsdagskveld :)

Silje Lien - Designbloggen

23.07.2015 kl.20:43

Lykke til med flytting!:)

solveig

23.07.2015 kl.23:00

er fint å høre at det går så bra med deg! jeg har selv slitt mye psykisk og vært langt nede selv men jeg har det mye bedre nå og tror det kommer til å fortsette sånn! Det høres ut om om du er på rett vei, så jeg håper du kommer til å bli helt frisk og få det så bra som du fortjener å ha det! (jeg har fulgt bloggen din siden mars, men har ikke lagt igjen kommentar før. Du er sterk!)

Elisabeth Taule

24.07.2015 kl.01:58

Stå på videre, fine deg! Ønsker deg virkelig bare alt godt!

Nerdemamma

24.07.2015 kl.11:05

Hei Maren! Jeg må si du imponerer! Jeg skulle gjerne fulgt med på bloggen din automatisk, men ser ut som om jeg ikke kan med mindre jeg får en bloglovin konto? Har du en mail liste eller lignende jeg kan registrere meg på for oppdateringer?

mkde

24.07.2015 kl.13:14

Elisabeth Taule: tusen takk for det:)

mkde

24.07.2015 kl.13:14

solveig: så godt å høre du har det bedre nå, det fortjener du! Håper virkelig selv at jeg klarer å bli helt frisk fra dette!

mkde

24.07.2015 kl.13:15

Silje Lien: tusen takk for det, trenger det for fy fillern å mye det er som skal ryddes ned og slikt :P

mkde

24.07.2015 kl.13:23

Nerdemamma: hvis du har Facebook så har jeg en egen side til bloggen som jeg legger ut alle innlegg. Link ligger på fremtiden på bloggen:)

ybanezkat

24.07.2015 kl.16:12

Så flott :)

24.07.2015 kl.18:51

Du hadde fine bryn, men nå begynner du med den fargestiften igjen. Mye finere når du hadde fikset dem hos noen som kan det

Anonym

26.07.2015 kl.19:33

Okei, overdriver du eller?

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits