Da blir det sleeve på meg

God kveld alle sammen.

Jeg fylte jo 20 år her den 18 oktober og ønsket meg egentlig bare penger for hadde ikke noe annet jeg trengte. Da kan jeg liksom bruke dem på det jeg ønsker. Jeg har helt siden jeg tok min første tatovering tenkt på å ta sleeve og jeg har jo tatt hest på den ene overarmen og en tiger på den andre. Så nå skal jeg fortsette på armen med tigeren på. Har time på torsdag. Gleder meg veldig til å se hvordan det blir. Mange spør om det gjør vondt å tatovering og svaret mitt er at det er veldig individuelt. Jeg synes ikke det er vondt og har egentlig aldri syntes det. Har nesten blitt vandt til følelsen man får når de tatoverer. Så kommer nok til å gå veldig bra tenker jeg. Jeg har ikke tenkt til å si noe om hva jeg skal tatovere, det får dere vente å se. For skal selvsagt publisere bilder av resultatet. Dere kan jo få lov til å gjette hva jeg skal ta, men spørs om noen gjetter riktig. Kommer iallefall ikke til å si noe.


Dette er tatoveringen jeg har fra før. Ble veldig fornøyd med den og fått mange kommentarer på at den er veldig fin så får vell tro på det :)

Det er jo mange som ikke synes det er fint med sleeve på jenter, men jeg synes iallefall det. Og en annen grunn til at jeg tar det er fordi jeg har mange arr og jeg har lyst til å dekke dem til. Også elsker jeg tatoveringer da. Hadde jeg hatt masse penger skulle jeg tatt mange til, men er så sykt dyrt. Den tigeren kostet liksom 4500 kroner så svir i lommeboka. Så regner med at bursdagspengene blir borte etter jeg har tatt ferdig sleeven, men det er det verdt. Har jo hatt lyst på det siden jeg tok min første tatovering i Kreta med pappa. 


Dette var den første tatoveringen jeg tok. Ser på kvaliteten at den ble tatt i syden, men er helt grei

Så da er det bare for meg å glede meg masse til Torsdag. Sykt spent på hvordan det blir tilslutt. Krysser fingerne, men tror det blir veldig fint for hun som skal ta den på meg er utrolig flink. Så blir nok bra skal man se. Håper dere får en fortsatt fin kveld. 

xoxo Maren 

lonelyinlife

09.11.2015 kl.20:20

Jeg kjenner flere jenter med sleeve og jeg syns det er pent. Gleder meg til å se resultatet:). Jeg har selv to tatoveringer og driver å tenker på den tredje.

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits