Jeg har hatt en fremgang :)Jeg synes jeg er flink jeg. Ting ordner seg ikke over natten og det håper jeg folk forstår, men jeg jobber med problemene mine. Jeg vet jeg sliter med alkohol og jeg har nå klart meg 4 dager uten. Jeg synes det er veldig bra til meg å være. For jeg drakk vanligvis hver dag eller annenhver dag så det er en fremgang. Man må jo bare prøve å se på det positive. Alt ordner seg ikke på et magisk vis. Det tar tid, men jeg har startet å jobbe og derfor synes jeg at jeg er flink. Det er mange som ikke innrømmer at de har problemer og de er mye lengre bak en meg. Jeg innrømmer at jeg har et anstrengt forhold til alkohol og bruker det til feil ting. Derfor må jeg jobbe med det, men det er en start. En god start. Jeg har kommet mye lengre enn mange andre.

Så at jeg sprekker en dag det får bare være. Jeg må bare fokusere på det positive. Det er en fremgang og det er det jeg må fokusere på og tenke på. Rose meg selv for den jobben jeg har gjort. For jeg er et skritt lengre frem enn jeg var i går. Ja jeg faller kanskje tilbake til tider, men jeg vil gjerne møte den personen som klarer å bli frisk fra en sykdom uten å ha noen sprekker. For det er ikke mange som klarer det. Det er sikkert noen, men jeg er nok ikke en av dem, men jeg er en av dem som jobber med problemet mitt. 

Jeg la meg selv inn fordi jeg følte det var for mye i livet mitt og jeg trengte en pause og den fikk jeg. Så nå har jeg mer energi og overskudd til å jobbe med tingene mine og jeg ser allerede nå bare en uke etter jeg ble skrevet ut at det har fungert slik jeg ønska det skulle. Ting går bedre :)

 

Så som jeg har skrevet tidligere vet jeg at en dag kommer jeg til å skrive at jeg er frisk fra dette her, men når den dagen kommer det vet jeg ikke. Den kommer, men jeg får bare jobbe frem til da. Jeg tar noen ganger to frem skritt frem og ett tilbake og andre ganger et skritt frem og to tilbake, men slik er livet. Jeg har en sykdom og jeg jobber med den. Mer får jeg ikke gjort så derfor er jeg stolt av meg selv og jeg føler jeg har hatt en fremgang :)

Nina Annette Nyhagen

24.11.2015 kl.21:36

Stå på!

Kari

24.11.2015 kl.21:41

Du ser virkelig bra ut! 1. Steg er jo å innrømme det, stå på! :)

mkde

24.11.2015 kl.21:54

Nina Annette Nyhagen: Takk for det :)

mkde

24.11.2015 kl.21:55

Kari: Tusen takk for det :) Koselig å høre det :)

Jack

24.11.2015 kl.23:07

Høres flott ut at det går fremover, så stå på kjære deg. Mye jobbing med seg selv gir framgang. Lykke til videre.

Nora

25.11.2015 kl.10:48

Så fint at det går fremover! Skikkelig pen er du også <3

25.11.2015 kl.16:34

Ja det er bare til å jobbe på og ha en god innstilling. Du har en stå på vilje som få har :)

HL Helene

26.11.2015 kl.14:13

Så fint bilde og så bra du jobber!

Camilla

26.11.2015 kl.17:39

Hei. Veldig bra at du er ærlig om problemene dine, og enda bedre at du prøver å komme deg ut av dem. Hvorfor prøver du ikke å reise til en plass du kan få behandling?

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits