Dette er bare så utrolig slitsomt

Jeg trodde og følte virkelig at ting begynte å ordne seg for meg. Jeg begynte å få overskudd og jeg tenkte mer positivt, men for fire dager siden skjedde det noe.

Det sprakk virkelig for meg. Alle negative tanker kom og jeg begynte igjen å tenke masse på eksen og har ikke klart å slutte å gjøre det. Så sliter veldig i disse dager. Hodet mitt er ikke der det skal være og tenker bare på alt vi har gjort sammen og hva han har sagt til meg så er ganske fucka i hodet. Er utrolig slitsomt og hjelper ikke mye på problemene jeg har i fra før. Jeg har sovet hos mamma fra lørdag, men tirsdag sprakk det for det var på mandag alt starta. Så tirsdag klarte jeg ikke å holde meg unna mitt vonde hjelpemiddel. Nemlig alkohol. Jeg følte jeg hadde vært flink, men nå sliter jeg igjen med dette. Jeg bruker det på helt feil måte. Jeg drikker ikke for å ha det artig, jeg drikker for å glemme. Jeg vet det er feil, men det sprakk virkelig for meg og da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er ikke slik at jeg ikke orker mer av livet og vil ende det eller at jeg vil gjøre meg selv noe, men jeg orker bare ikke gå rundt å tenke på han hele tiden. Det gjør så vondt og jeg klandrer meg selv for at det ble slik det ble og det gjør enda vondere. 

Jeg skulle så virkelig ønska at jeg kunne få snakka med han face to face og forklart meg, men får ikke sjansen. For han vil ikke ha noe med meg å gjøre. Jeg har prøvd alt. Sendt melding, ringt, sendt facebook melding og til og med sendt brev, men ingenting fungerer så jeg vet ikke hvor lang tid det kommer til å ta før jeg kommer over han. For jeg har en slik personlighet at jeg må ordne opp med folk før jeg kommer meg videre. Enten det er venner eller kjæreste. Så vet ikke hvor langt tid dette kommer til å ta. Jeg prøver alt jeg kan med å komme meg videre, men jeg faller hele tiden tilbake og det er slitsomt og vondt. 

Dette er rett og slett så utrolig slitsomt og jeg vet ikke hvor lenge jeg klarer å holde på slik før det sprekker ordentlig igjen. Jeg klarer ikke fokusere på skolen. Jeg klarer ikke hverdagen så det er bare snakk om tid før jeg må ta meg en pause igjen så jeg virkelig ikke sprekker slik jeg har gjort før. Det vil jeg ikke. Så jeg må bare ta tiden til hjelp og håpe at ting ordner seg. 

Jeg gir ikke opp og håper og tror at dette ordner seg. Jeg må bare komme meg videre for det er ingen sjanse at jeg og eksen kan ordne opp så da må jeg rett og slett bare komme meg videre! så jeg får jobbe med det og håpe og tro at dette ordner seg. For det ordner seg for snille jenter :)

 

Ingrid-Ruth

26.11.2015 kl.22:22

Vær stærk ❤ du har kommet så langt, kan ikke sei at e direkte førrstår alt som skjer, men du førrtjæn mye bedre❤ Du e meir enn dine psykisk /fysiske problema ❤ aldri gløm d ❤ du e et fantastisk menneske❤

Ina

26.11.2015 kl.22:26

La han få rom rundt seg, du kan fort dytte han enda lenger bort om du virker desperat etter å få snakka med han. du må tenke på han å. Kan henne ikke han er klar til å snakke om det, at han vil være i fred litt. La det ta litt tid uansett om det tar mnd eller år. så må du bare respektere han.

Vet selv hvor jævelig det er, har gått igjenom det 2 ganger, men det er bare noen ting i livet man ikke alltid får et godt svar på, da må du bare heve hode å gå videre.

Men ikke er det den første eller den siste kjærlighetsorgen man går igjennom.

Tonje Pettersen

26.11.2015 kl.22:44

Uff :/ Håper det ordner seg for deg :)

Elin

26.11.2015 kl.22:49

Får så vondt på dine vegne Maren :/

Må være forferdelig å ha det slik.

Klem<3

mkde

26.11.2015 kl.22:55

Tonje Pettersen: håper jeg å :)

mkde

26.11.2015 kl.22:55

Elin: Ja er slitsomt så håper det ordner seg :)

viviann skarveland

26.11.2015 kl.23:09

hmm :/ håper det ordner seg vær sterk ! vet det er veldig vanskelig å takle problemer men du klarer det ! :) ha en fin kveld <3

PT

27.11.2015 kl.00:59

Nå er du igjen der du var. .

Du sluttet å blogge i August fordi du hadde "vokst" fra det. Da levde du på en rosa sky, og hadde vel ikke tid tenker jeg, pga kjæreste...

Nå er det over, og det er vondt.

Men. .. du er ikke den eneste som har hatt kjærlighetssorg! Bli voksen! Get over it, se fremover, jobb med skolen, og vær så snill og ikke begynn i samme "surve-blogge-mønsteret" igjen!

Myasteni

27.11.2015 kl.10:28

Kjære Maren :) <3

Du e ei flott og sterk jente. Du har vist før at du takler vankelige ting, så ta den tiden du trenger, så har du lagt dette bak deg også :)

Jeg ønsker deg en riktig god helg :) :)

Oda

27.11.2015 kl.14:15

Jeg skjønner virkelig ikke.. du skrev blogg den 24!!! At du hadde en fremgang og ting var bedre og kun 2 dager etterpå legger du ut denne bloggen og skriver det startet for 4 dager siden? hvorfor var det da så mye fremgang og ting var bra den 24 da?? du er så jævlig oppmerksomhetsyk at det går ikke ann.. alt du er ute etter er oppmerksomhet oppmerksomhet oppmerksomhet og jeg blir så jævlig kvalm av deg!!!

HL Helene

27.11.2015 kl.15:00

Trist å lese, men samtidig godt å oppleve at du ikke gir opp. Fortsett å skrive. Vi leser.

27.11.2015 kl.16:41

Enig med Oda. Hvorfor skrev du på tirsdag at du hadde hatt så mye framgang og alt gikk så bra viss dette negative begynt på mandag? Lyger du til oss eller? Er alt du har blogget om bare tull?

Forresten.. slutt å syt så fælt! Alle har hatt kjærlighetssorg. Men jeg veltet meg ikke i medlidenhet og legger ut innlegg for at folk skal syns synd på meg.

Seriøst, ta deg sammen Maren! Du e faen meg 20 år og voksen..

Viss du skal fortsette sånn som dette framover, slutter folk å lese bloggen din. Ver sikker..

V.N

27.11.2015 kl.20:16

Har lest en del av det du har skrevet. For å forstå dwg bedre ,noe jg virkelig vil så burde du kanskje fortelel hva skjedde mellom deg og eksen? Hva som får han å stenge deg totalt ut og ikkke vil prate med deg? Hvis du vil,fortelle hva er det som fikk deg til å stenge han totalt? Opp til deg om du svarer,men tror ok fleste vil forstå deg mye bedre. Skal du komme over dette så må du komme litt dypere se som det er og gjøre det som trengs....sakte og sikkert. Du kan kanskje ikke komme over det nå,med tiden vil du lære å leve med det. Vi alle har våre skjeletter i skapet :)

V.N

27.11.2015 kl.21:31

Bare så det er sagt. Til de som har skrevet negative komentarer så har hun skrevet om at diagnosen handler m bekreftelse noe som har samme betydning som oppmerksomhet. Så vennlig slutt å slenge dritt komentarer uten å tenke. Folk som slenger negative kmentarer er ofte grunnen at mange kke tørr være åpne om sine prblemer. G jeg vil bare spørre dere som skriver så negatvt, hva er vitsen å komme med kometarer som oppmerksomhett osv ...? Jenta som skriver her sier hun har problemer slitter og har vært innlagt fir sine problemer...og hva dere gjør svarer at hin har problemer og til å med forteller hva er problemene hennes? Tenk litt.....nikke spark noen som ligger nede!!! Hvem vet ..m noen dager kanskje år kan det bli meg eller deg...

S.v.m

28.11.2015 kl.02:14

Jeg vet akkurat hvordan det er å slite med det ene og det andre. Selv sliter jeg med det sosiale, kosthold, søvn, helse, å være selvsikker. Heldigvis er der folk som bryr seg om meg som gjør dagene lettere. Stå i mot Maren. kjærlighetssorg er i blant tøft, men det show must go on.

Du er en meget pen jente med et flott smil. Jeg håper alt ordner seg for din del. hilsen gutt 26år
Hei! Vi er to jenter som blogger om selvskading, psykisk helse og hvordan vi har det. Vi går gjennom en veldig vanskelig tid i livene våre, og skriver en blogg om akkurat dette. Det hadde betydd utrolig mye om du, som selv skriver om selvskading og lignende, sjekker bloggen vår, og kanskje også tipser dine lesere om vår blogg. Vi vil nå ut til så mange som mulig, og vise folk at de som også smiler og virker glade, faktisk kan ha et forferdelig liv. Vi håper at du i det minste vil ta en titt på vår blogg og skrive hva du synes.

Takk for at du leste vår kommentar!

Hilsen weandus.blogg.no, to 14 år gamle jenter.

mkde

28.11.2015 kl.20:59

We And Us: Jeg skal ta meg en tur innom når jeg har tid. mer kan jeg ikke love

mkde

28.11.2015 kl.21:01

S.v.m: veldig koselig og fin kommentar å få :) jeg skal klare dette her det har jeg bestemt meg for

mkde

28.11.2015 kl.21:02

V.N: I love you ! tusen takk kjære deg

mkde

28.11.2015 kl.21:03

V.N: Det kommer jeg nok ikke til å skrive om for det for privat. Jeg vet faktisk ikke helt hvorfor det ble slutt og det er en av grunnene til at ting er vanskelig for meg

mkde

28.11.2015 kl.21:03

Anonym: Les det nye innlegget

mkde

28.11.2015 kl.21:03

HL Helene: Tusen takk kjære deg

mkde

28.11.2015 kl.21:03

Oda: les det nye innlegget mitt du

mkde

28.11.2015 kl.21:05

Myasteni: Tusen takk for at folk har troa på meg gjør ting lettere for meg :)

mkde

28.11.2015 kl.21:06

PT: Nei jeg vet jeg ikke er den eneste som har kjærlighetssorg, men jeg velger å skrive om det så har du et problem med det, slutt å les bloggen min!

mkde

28.11.2015 kl.21:06

vivimariella: Tusen takk for det <3

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits