Jeg beklager

Jeg vet ikke åssen jeg skal starte dette innlegget, men jeg følte bare veldig for å skrive det. Føler dere fortjener det.

Jeg beklager så mye at jeg skriver så mye at og frem. Plutselig har jeg det bra og så er jeg helt nede, men jeg vil bare prøve å få dere til å forstå at det er en kjempe stor problematikk med diagnosen jeg har fått. Bordline gjør slik med en. Jeg kan føle jeg har bra en periode og så kan jeg være helt nede og ikke orke noen ting. Så når jeg skriver på bloggen her at jeg har det vondt så er det sant. Jeg lyver ikke til dere, men jeg kan si at mange ganger når jeg har det vondt og blogger har har jeg drukket. Det er et stort problem for meg, men jeg vet ikke hvordan jeg skal jobbe med det. Jeg er motivert til å jobbe med personlighetsforstyrrelsen min, men akkurat det med drikking der blir ting vanskelig. For jeg har det mye vondt fortiden og da "hjelper" alkoholen meg. Skriver hjelper i hermetegn fordi jeg innerst inne vet at det ikke gjør det. Men jeg prøver så godt jeg kan å jobbe med det. For jeg vil innerst inne ikke ha det slik jeg har det nå. Det vil jeg at dere skal forstå.Men nå skal jeg ut på fest. Blitt bedt med på en privatfest og tror det er bedre for meg enn byen. Og kanskje jeg kan utvide vennekretsen min også så jeg har troa på at denne kvelden skal bli bra. Jeg har jo tidligere idag vært å feira mamma hjemme hos mamma sammen med en del av familien. Det var utrolig koselig så jeg er i et godt humør nå. Det er en bra start på kvelden.

Jeg håper iallefall at dere også får en fin lørdagskveld. Kos dere masse :)

Charlotte!

28.11.2015 kl.20:52

kose deg :)

mkde

28.11.2015 kl.20:59

Charlotte!: Tusen takk for det :)

maristaveland

28.11.2015 kl.21:06

Så fin :-)

Natalie Elisabeth

28.11.2015 kl.21:09

Synes ikke du skal sitte med dårlig samvttighet fordi du er så mye frem og tilbake med den psyksike delen, for de aller fleste som sliter psykisk på den ene eller andre måten og med den ene eller den andre diagnosen så er det veldig frem og tilbake. Du er modig og sterk, selv om du har dine tilbakefall så gir du deg ikke og det er bra! :) Jeg har troen på deg og er sikker på at du en dag i fremtiden vil stå der med seieren i hånden og vite det at kampen du har vunnet er kampen over din egen kropp og psyke! Ønsker deg en god helg videre! :))

Susann

28.11.2015 kl.21:16

Kjære deg du kjenner meg ikke vi er nok heller ikke i slekt selv om vi har samme etternavn.Men jeg har folk i familien som har lignende problemer .Jeg tror det er viktig og ikke bli diagnosen sin du er deg uansett hvilken diagnose du har,du har diagnose ar bare et hjelpemiddel for å få bedre forståelse for egne problemer og for at du skal få den hjelpen du trenger.Håper du får og at du får kontroll over drikkinga den gjør bare vondt verre.Klem fra meg.

mkde

28.11.2015 kl.21:21

Natalie Elisabeth: Tusen takk natalie :) veldig fin og koselig kommentar :) tar det virkelig til meg

mkde

28.11.2015 kl.21:21

Susann: jeg håper også jeg får hjelp for problemene jeg har for jeg vil ikke ha det slik jeg har det lengre! så skal nok ordne seg en dag

HL Helene

28.11.2015 kl.21:25

Du trenger ikke beklage til meg i alle fall! Du deler av livet ditt og det er stort og fint av deg!

mkde

28.11.2015 kl.21:28

HL Helene: veldig koselig å lese. jeg vil jo bare fortelle folk om livet mitt

A

28.11.2015 kl.21:29

Men hvorfor skrev du at du hadde fremgang på tirsdag men at alt begynte mandag?

Sandra

29.11.2015 kl.03:18

Håper virkelig det forandrer seg for deg, og at livet ditt snart snur om - og blir kjempe bra <3 Ønsker deg ihvertfall en fin søndag! <3

O

29.11.2015 kl.17:09

Jeg syns du skylder alt på sykdommen din, at du gjør ditt og ditt fordi du har den diagnosen. Det er ikke diagnonsen som gjør at du er du. Jeg syns alt høres ekstremt rart ut i mine øyne.. plutselig bra, så ikke bra, så bra og drar på fest? hva er det neste nå? ikke bra igjen? Er greit man skifter fort men såå fort og så jævlig mye på engang er helt utrolig og jeg tror ærlig talt ikke på deg.

Sekine

29.11.2015 kl.23:07

Bare det at du skriver om dette er utrolig. Du er den modigste personen som fins. Jeg mener dette som jeg sier deg nå:* Alle har vonde og gode dager her i livet. Men det at du spør om hjelp er utrolig bra aldri gi opp. Tenk på at du har folk som bryr seg om deg. Og at det er nok noe din *lillebror* ikke ønsket skulle skje... Han ser nok ned på deg. Han passer på deg. Gud passer på deg. Aldri glem at det er folk i livet ditt som kan og vil hjelpe.

Caroline

30.11.2015 kl.17:19

Hvorfor sier du i mot deg selv i ett og samme innlegg?

Du sier du skal "jobbe" med alkoholen, og en setning senere skriver du at du skal på fest?

mkde

01.12.2015 kl.14:07

Sekine: Tusen takk kjære deg for en utrolig koselig kommentar. Er slike personer som deg som gjør at jeg klarer å fortsette å kjempe videre!

mkde

01.12.2015 kl.14:07

Sandra: Det håper virkelig jeg også <3

mkde

01.12.2015 kl.14:07

HL Helene: Godt å høre du syns det!

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits