Christmas inspiration

Nå er vi jo nesten ferdig med det som jeg synes er den beste måneden i året nemlig Desember. Det er bare to dager igjen til julaften. En dag hvor man kan pynte seg opp, kose seg med kjente og kjære som man er glad i, familie og venner. Spise deilig julemat og ikke minst se smilene i fjeset på alle når de åpner gavene sine under treet. Jeg gleder meg iallefall veldig og håper jeg får permisjon fra avdelingen for å feire denne kvelden sammen med søsknene mine hos pappa. Hvis ikke får jeg bare kose meg her på sykehuset. Det er sikkert koselig det også.

Iallefall så satte jeg tidlig i desember sammen flere collager med jule inspirasjon som jeg har glemt å dele med dere så her kommer dem. Er ikke så mye ute som minner om jula så håper dette kan hjelpe litt på da.

Fordi jeg likte disse bildene selv og vil komme i litt julestemning satte jeg sammen nesten alle av dem til en stor collage som jeg tok som bakgrunnsbilde :)Så jeg har iallefall fått litt jule inspirasjon selv om det ikke er snø ute, men sitter nå og ser på hjemme alene så hjelper på det også. Er ingen jul uten de filmene. Så må jeg bare si en utrolig komisk ting og det er at han kevin som er hovedpersonen  i de to første filmene er en mini utgave av eksen min. Er ikke annet enn å le av det og klarer iallefall å se humoren i det. Filmene er jo så morsomme uansett at det går fint å se dem.

Jeg kommer nok til å slenge inn igjen ett eller to innlegg før juleaften, men jeg har allerede nå lyst til å ønske alle fantastiske lesere en fantastisk flott og fin julaften og romjulstid. Kos dere sammen med familie og venner, kjente og kjære<3

marenfelicia

22.12.2015 kl.10:20

nå fikk jeg skikkelig julestemning!!

...m

22.12.2015 kl.11:17

Wow, de bildene var fine! :) Fint innlegg, Maren <3

RebeccaHasselgard

22.12.2015 kl.12:48

Herlig inspo! :)

Lina

22.12.2015 kl.18:03

Håper du får en kjempefin jul, uansett om du får permisjon eller ikke <3

mkde

26.12.2015 kl.12:49

Lina: Tusen takk for det <3

mkde

26.12.2015 kl.12:49

RebeccaHasselgard: Så koselig du syns det :)

mkde

26.12.2015 kl.12:50

Ina Emilie: Tusen takk for det Ina <3

mkde

26.12.2015 kl.12:50

marenfelicia: Så godt å høre :)

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits