Så var man kommet hjem igjen

Skrev jo i det forrige innlegget at jeg skulle snakke med legen om hva som skjedde videre. Om jeg kunne få være her og om jeg kunne få en langtidsplass. Det gjorde jeg og svaret ble at jeg skulle bli skrevet ut idag. Reagerte med tårer for hadde virkelig sett for meg å være her noen dager til så stormet ut fra samtalen og ringte mamma. Hun prøvde å si at kanskje det var for det beste for egentlig blir jeg dårligere av å være her veldig lenge. Noen dager er greit, men det blir liksom så mye fokus på det negative og da blir jeg dårligere. Så var enig med mamma og ble skrevet ut klokka 4 idag. 

Reiste hjem til meg selv for å pakke ut og komme meg litt igjen etter det som har skjedd før jeg tok turen bort til mamma. Skal sove der i natt. Er også snakk om at jeg skal være med på bursdag til søstera til kjæresten til mamma, men får kjenne på om jeg har overskudd til det. Ellers tar jeg meg en tur bort til bestemor å strikker videre på genseren jeg har startet på. Det har jeg ikke sagt til dere. Jeg fikk garn og strikkepinner i innflyttningsgave av bestemor og bestefar så nå hjelper hun meg med å strikke en genser. Hopper på en stor utfordring for bare strikket skjerf før, men hun har troa på at jeg kommer til å klare det så får håpe hun har rett. Går iallefall bra og fremover nå. 

Er jo ute jeg skal fungere så nå har vi sett på flere løsninger som kan hjelpe meg med utfordringene jeg har slik at jeg får en enklere og bedre hverdag. Vi driver å ser på hest så jeg virkelig får noe positivt som kommer til å hjelpe og glede meg masse. Så håper virkelig det går i orden. Det er et nytt team i kommunen som jeg kan benytte meg av når jeg trenger dem og psykiatritjenesten skal komme til meg som før fra 8-9 når jeg er hjemme. Det siste tiltaket vi skal sette igang som jeg tror kan hjelpe aller mest er at enten mamma eller noen andre skal ta over styringen min av penger. Slik at jeg får utdelt penger hver dag. Da har jeg jo ikke penger til å verken gå på polet eller å dra ut, så har virkelig troa på at det kan hjelpe meg masse. Jeg skal også benytte meg enda mer av å reise på besøk hos mamma, pappa og bestemor og bestefar. De bor jo like ved meg så det er jeg heldig med.Så jeg har ikke gitt opp. Det har kanskje virka slik på måten jeg har skrevet, men jeg tror faktisk det har noe med det mamma sa. At jeg blir dårligere av å være innlagt over lengre tid. Så godt å være hjemme igjen og må bare jobbe alt jeg kan for å ta i mot den hjelpa jeg får slik at jeg kanskje kan få det bedre. Jeg har troa på at disse tingene som blir satt igang kan hjelpe meg, så spendt på å se om det er sant. 

Jeg har hatt en litt tung periode nå, men som sagt jeg gir ikke opp. Jeg har hatt en god periode nå på et og et halvt år så jeg vet jeg kan klare det. Jeg må tenke på at det positive jeg har i livet mitt. Min fantastiske mamma som stiller opp, gjør alt for at jeg skal ha det bra og som er utrolig glad i meg. Pappa, søsknene mine, bestemor, bestefar og tante som bryr seg om meg og vil mitt beste og som også er utrolig glad i meg. Hesten jeg kanskje skal få og Tussi som hjelper meg mye i hverdagen. Som er avhengig av meg. Skole, førerkort, venner og videre utdannelse. Det er så mye bra i livet mitt, jeg må bare åpne øynene og se på det. 

Så jeg er nå hjemme og har fått litt mer motivasjon. Dette skal jeg klare med støtte fra alle rundt meg som er utrolig glad i meg. Jeg er egentlig en utrolig heldig jente som har så mange fantastiske mennesker i livet mitt så nå må jeg virkelig stå på for deres skyld, men også min egen! 

"Never give up, keep fighting"

Charlotte!

02.12.2015 kl.18:58

håper går fremover med deg =)

Silje Arntzen

02.12.2015 kl.19:07

Krysser fingre og alt jeg har, for at du skal ha det bedre fremover <3 Du er så utrolig sterk, og ikke minst så vakker! Ønsker deg en fin dag, stå på! Jeg heier på deg

HL Helene

02.12.2015 kl.19:42

Lykke til hjemme!

02.12.2015 kl.22:19

Lykke til Maren . Beundrer deg for ditt mot og stå på vilje ❤️ Klem

mkde

02.12.2015 kl.22:57

Anonym: Tusen takk for det du <3 klem tilbake

mkde

02.12.2015 kl.22:57

HL Helene: Tusen takk for det Helene!

mkde

02.12.2015 kl.22:57

Silje Arntzen: Tusen takk silje, så koselig å høre <3

mkde

02.12.2015 kl.22:58

Charlotte!: Tusen takk for det :)

ida

02.12.2015 kl.23:31

Du er nydelig! Stå på videre! Dette her klarer du! Skulle ønske jeg kunne gitt deg en klem, men sender en over til deg ihvertfall! Lykke til videre!

Siljeisabellelarsen

03.12.2015 kl.00:58

Håper alt går bra med deg <3

03.12.2015 kl.07:59

Never give up, keep fighting. Og det klarer du ✨

StoryPain

03.12.2015 kl.12:12

Håper ting er bedre med deg nå! Jeg var faktisk også hos en lege i går. Bare at min aldri var planlagt... Så nå håper jeg at det blir bedre for oss begge:) Lykke til <3

Dotti

04.12.2015 kl.01:42

Masse lykke til videre :)

mette

04.12.2015 kl.09:29

Jeg synes du er kjempemodig og sterk.

Husk att det ikke er så mange som har alle disse som er Glad i,og støtter deg-;)))

Stoooooor Klem

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits