Slik har jeg det fortiden

Det går noen dager mellom hver gang jeg blogger, men som sagt har en del ting som skjer i livet mitt. Sist sa jeg at det var mye negativt, men nå kan jeg faktisk si at jeg har hatt fire bra dager. Ble jo skrevet ut fra Reinsvoll på Onsdag og har egentlig hatt det ganske bra etter det. Var godt med en pause og tror jeg trengte det, men nå er jeg tilbake og motivasjonen er der igjen. For skole, for fremtiden og livet. Jeg vet det går opp og ned og at en dag kan jeg skrive slik som nå at jeg føler ting går bra og en annen dag at alt er på bunnen. Dessverre er dette et stort problem for de som sliter med bordeline som jeg gjør. Man svinger utrolig følelsesmessig. Jeg vet jeg kanskje skylder på sykdommen min en hel del, men ganske mye av det er sannheten enten dere tror på det eller ikke. 

Iallefall har jeg det ganske bra nå. Jeg fikk vite mens jeg var på Reinsvoll at det var en ny tjeneste i kommunen som ble startet opp på Tirsdag. Det er to stykker som på hverdager kan komme til deg og være med på det du måtte ønske når du trenger dem. Enten det er en time eller tre. De er veldig fleksible. Det passer meg jo veldig bra for har jeg ingenting en dag kan jeg ringe dem og si at nå har jeg lyst til å gå eller kjøre en tur. Hun som jobber i den tjenesten var hos meg på Torsdag og vi satt å snakket i et time før vi fikk vaska og ordna litt i leiligheta. Hun var utrolig god å snakke med så hun og jeg har iallefall en god kjemi og det betyr jo veldig mye for da tørr jeg å åpne meg for henne. Vi fikk også byttet på senga og det var en deilig følelse for fikk på et så godt sengesett så er slik at jeg gleder meg til å legge meg liksom.

Når jeg er inne på søvn kan jeg jo fortelle at jeg har sovet utrolig godt også de siste fire dagene og jeg tror det kan ha noe med at jeg har det såpass bra nå fortiden. At jeg har overskudd igjen og da klarer å tenke mer positivt. Mens jeg var på Reinsvoll fortalte jeg at jeg opplevde mye at jeg fikk episoder der jeg følte meg så urolig i kroppen så de satte meg på en medisin som heter Seroquel. Den er jo en beroligende medisin og den har virkelig hjulpet meg. Jeg tar en nå fast før jeg legger meg og både mamma og jeg mistenker at det kan være grunnen til at jeg sover så mye bedre. Jeg våkner et par ganger i løpet av natten og må på do, men jeg sovner igjen med en gang. Nå sover jeg sånn 9-10 timer god søvn så har jo sikkert noe med at jeg føler meg mer ovenpå og at jeg har mer energi.

Er iallefall utrolig godt å kjenne at jeg takler det mye bedre nå å være hjemme. Denne helga har jeg vært mye sammen med familien og jeg har ikke vært på fest. Dette er min første edru helg på lenge og det tror jeg er veldig smart og jeg er ganske stolt av meg selv. Jeg hadde lyst til å drikke, men jeg ser nå at det var lurt av meg å stå i mot. Jeg har istedenfor bakt og pyntet pepperkaker sammen med småbrødrene mine og mamma. Utrolig koselig. Mye bedre enn å ligge med hodevondt og kvalme på en søndag. Så jeg har det faktisk ganske bra fortiden og det er en deilig følelse å kjenne på. Jeg håper det kan fortsette slik, men jeg vet at det kommer til å gå veldig opp og ned. Så er forberedt på det, men nå ser jeg at jeg også kan ha lengre oppturer. Det gir meg motivasjon og glede til å fortsette å kjempe og tro at jeg kan komme meg opp igjen fra dette. For jeg har hatt en lang nede periode nå, men en ting vet man jo. Er man på bunnen så kan det bare gå en vei :)

Charlotte!

05.12.2015 kl.22:28

håper går bedre med deg og stå på =D <3

Kristine

05.12.2015 kl.22:44

Så bra at du klarer å tenke mer positivt :) Stå på !

Så ut som en koselig helg med baking :D

Liv Hege Hagfors

06.12.2015 kl.10:18

Håper det går bra med deg nå og videre fremover <3 Stå på, vær sterk!

StoryPain

06.12.2015 kl.12:03

Håper ting går bra med deg, og at du greier å holde deg oppe! Selv om jeg vet det kan være vanskelig <3

Christine

06.12.2015 kl.22:30

Seroquel er en antipsykotisk medisin. Den demper tankekjør og gjør deg trøtt, og er en bra medisin og ta om kvelden om man sliter med uro, tankegjør eller dårlig søvn.

Ustabilt humør er en del av diagnosen ja.Og det er vanskelig å "bestemme" seg for å ikke bli påvirket av det. Men jeg håper du kan lære på sikt å få det bedre.

Lykke til videre!

elipeli

09.12.2015 kl.14:26

Så bra at du har det bra :)

11.12.2015 kl.08:47

Sendt deg pm! Trenger hjelp! :)

mkde

11.12.2015 kl.21:43

elipeli: Er veldig godt å ha det bra :)

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits