Tilbake på Reinsvoll

Nå kan jeg komme meg en gladnyhet. Jeg synes iallefall det er det for jeg er tilbake på Reinsvoll på sykehuset der og jeg har god tro på at jeg kan få hjelp her nå til å komme meg inn på rett kjør igjen. De har egentlig lovet meg at jeg skal få være her til det kommer noe annet til meg. Det er vært snakk om så smått at jeg kan få flytte inn i en døgnbemannet bolig der man har sitt egen leilighet, men hvor det er et felles areaet der man kan se på tv, spille kort og egentlig bare sitte å slappe av. Så håper og tror det kan hjelpe meg. Jeg er veldig sikker på at går det i orden så ordner mye seg for jeg er så klar på at det jeg trenger nå er å ha noen rundt meg hele tiden. Jeg trenger å bli sett og jeg trenger å ha noen der som jeg kan snakke med når ting blir for vanskelig så kanskje jeg klarer å holde meg unna flaska for eksempel. Som igjen gjør så jeg får behandlingen det er snakk om at jeg skal få på Dps i forhold til personlighetsforstyrrrelsen min. Det er en gruppe som starter opp på nyåret så håper virkelig jeg får bli med på den gruppa for jeg er utrolig motivert til å starte behandlingen av den forstyrrelsen. 

Jeg føler meg veldig trygg her jeg er nå for jeg har folk rundt meg hele tiden og jeg vet at jeg er i gode hender. De vil bare hjelpe meg og det er veldig betryggende og godt å kjenne på så jeg har troa på at et opphold her kan få meg såpass inn på riktig spor igjen at kanskje andre ting faller mer på plass. Så jeg har igjen startet opp kampen. Kampen for at jeg skal få en bedre hverdag og et bedre liv. Kampen om å bli frisk :)

StoryPain

21.12.2015 kl.22:03

Det gjør meg glad å vite at du er på et sted du selv føler deg trygg. Nå håper jeg at du får være der så lenge du selv føler at du trenger det, og at de har et alternativ til deg som kan hjelpe deg, når du føler at du er klar for det! Jeg kunne ønske at man ble tatt på alvor den første gangen, sånn at man slipper tilbakefall, men jeg heier på deg og lykke til <3

mkde

21.12.2015 kl.22:05

StoryPain: ja det håper jeg også virkelig :) både jeg og familien min. ja skal ikke være lett det der, men får bare håpe de skjønner alvoret nå. Tusen takk for det <3

Lars

22.12.2015 kl.03:04

Hei:-)

"Ramlet" tilfeldigvis over bloggen din mens jeg satt på nettet.

Jeg googlet etter råd for å redusere alkoholkonsumet mitt.

I mitt hode har jeg ikke et problem, men sjekket opp faresignaler som andre kanskje ville reagert på!

Jeg ønsker bare å si at jeg syns du skal være stolt av deg selv! At du deler din historie, at du ønsker å dele din historie og ikke minst at du setter ord på hvordan du har det med deg selv!

Verden kan være brutal, men ved at DU viser verden hvordan den kan være, kan det hende du hjelper andre i en kjip hverdag til å takle den!

Jeg ønsker deg alt vel, og ikke ta for gitt at ikke akkurat DU har hjulpet andre til å klare seg!

God Jul til deg, hilsen en Sykepleier i Larvik, som kanskje drikker litt for mye :-)

22.12.2015 kl.12:05

Du er tøff som står fram med dine problemer Maren. Håper virkelig at du får den hjelpen du trenger nå så dagene kan bli bedre. Ikke gi deg selv om alt ser vanskelig ut. Det er et lys I tunnelen. Lykke til Maren. 😊

mkde

26.12.2015 kl.12:50

Anonym: Tusen takk for det, det er egentlig den fineste kommentaren jeg kan få :) det motiverer meg til å stå på og jeg føler mestring :)

mkde

26.12.2015 kl.12:51

Lars: Tusen takk for koselig kommentar og håper du klarer å redusere alkohol forbruket ditt. Det er lov å ta seg en fest i ny og ne men da skal man drikke sammen med venner eller familie og for å ha det artig :) Riktig god jul til deg også :)

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits