Endelig har jeg følt glede på utrolig lang tid

Nå har jeg skrevet en del negative poster føler jeg så nå må jeg virkelig dele en gladnyhet med dere. For første gang på utrolig lenge har jeg kjent på glede. Jeg smilte fordi jeg tenkte positive tanker. Jeg vet ikke hva det kom av, men det skjedde og det var en utrolig god følelse. Det var utrolig godt å kjenne at selv om jeg har det veldig vondt og er ganske langt nede, kan jeg kjenne på en utrolig positiv følelse nemlig glede. 

Jeg ville egentlig dele dette litt med dere fordi jeg er stolt av meg selv som kjenner på disse følelsene, men også fordi jeg vil vise dere at selv om man har det utrolig vanskelig kan man ha øyeblikk hvor ting er lettere. Så jeg håper dette lyste litt opp hverdagen deres like mye som det lyste opp min. Det var iallefall veldig godt å kjenne på det nå før jul. Kanskje det akkurat var derfor jeg kjente på den følelsen nå fordi det er noe jeg ser fram til. Nemlig julaften. Håper virkelig jeg kan få feire den sammen med familien min som stiller opp for meg uansett hva. De har stått sammen med meg gjennom tykt og tynt. Innleggelser etter innleggelser.

Jeg forstår faktisk ikke at de fremdeles er der for meg, men det viser kanskje hvor mye de er glad i meg. Hvor stort håp de har for at jeg skal få det bra igjen. Kanskje fordi de kjenner meg så godt at de vet at jeg kommer til å komme meg gjennom dette her og jeg kommer til å en dag kunne skrive at "jeg er maren som har slitt med en spiseforstyrrelse og personlighetsforstyrrelse, depresjon, angst og tvang, men nå er jeg frisk". 

Marthe Dagsland

22.12.2015 kl.23:26

Hei fine deg :) Ville bare si at jeg digger bloggen din og ay´t du skriver kjempe bra innlegg. Håper du får en fin jul sammen med venner og familie. For det fortjener du virkelig, så ønsker jeg det er godt nyttår :)

Mentaltrener

22.12.2015 kl.23:39

Hei! Så fint at du bruker bloggen som et redskap for å få ut tanker og følelser. Det er veldig viktig å få ut ting,og mange synst det er lett å gjøre det ved å skrive ned det man tenker. Så supert! Takk for at du følger meg og jeg vil følge deg tilbake selvsagt. Håper du vil lese daglig og at noe av det kan være til hjelp for deg:)

Ha en fin kveld videre.

mette

23.12.2015 kl.09:15

Så fint att det går bra,synes det er bra att du bruker bloggen til å få ut

div ting som ik er greit,for da får du ut noe av det som plager deg,

og forhåpentligvis en Del støtte fra oss.

Stå på,og Gledelig Jul🌺

Laura

23.12.2015 kl.10:13

Hei!

Du for ha en god jul og godt nyttår :)

mkde

26.12.2015 kl.12:47

Laura: Tusen takk og det samme til deg :)

mkde

26.12.2015 kl.12:48

mette: Tusen takk, veldig koselig å høre du syns det. Riktig god jul til deg også :)

mkde

26.12.2015 kl.12:48

Mentaltrener: Tusen takk for at du syns det, veldig koselig å høre det :) Skal ta en tur innom bloggen din jeg :)

mkde

26.12.2015 kl.12:49

Marthe Dagsland: Tusen takk for det fine og søte deg :) Ønsker deg en riktig fin jul og et riktig fint nyttår :)

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits