Er faktisk veldig stolt av meg selv

God morgen eller god formiddag heter det vell nå. Tenk at det er første juledag allerede og at juleaften for 2015 er over for denne gang. Først vil jeg starte med å si at jeg håper virkelig alle dere fantastiske lesere hadde en utrolig fin og koselig kveld med familie, venner, fjærne eller kjære for det fortjener dere alle.

Jeg er jo innlagt på Reinsvoll i julen, men jeg fikk permisjon for å reise hjem å feire kvelden sammen med familien min. Siden mamma og pappa er skilt feirer vi julekvelden annenhvert år hos hver av dem og dette året var det pappa sin tur å ha oss barna på besøk så han kom å hentet meg i 5 tiden. Hadde sminka meg, retta håret og hoppet inn i kjolen og var klar for en koselig kveld sammen med familien min. Kom til pappa og skulle spise ganske med en gang, men jeg hadde rett og slett ingen appetitt fordi dere skjønner jeg har startet opp på en ny medisin og en av bivirkningene er nedsatt appetitt. Skal skrive litt mer om det med medisinen i et annet innlegg. Iallefall klarte jeg ikke å spise noe annet enn en yoghurt, måtte jo liksom prøve å få i meg noe for å holde humøret oppe. 

Så var det tid for dessert og jeg orket heller ingenting så bare satt der og så på at de andre spiste. Likesågreit tenkte jeg for dere skjønner jeg var ganske sliten fra før fordi jeg hadde sovet 3 timer natt til juleaften. Så det tærer litt på når man i utgangspunktet ikke har så mye å gå på. Tislutt var det tid for det alle så frem til nemlig å ta opp pakkene vi hadde fått. Det gjorde ganske vondt egentlig for for hver gave jeg fikk ble jeg bare mer og mer deppa. Tror kanskje det kommer av at jeg har et litt sånn syn på meg selv at jeg ikke fortjener å få ting. Er ikke veldig ofte jeg unner meg selv noe liksom så ligger nok der. Iallefall åpnet jeg pakkene og så kom tårene. For jeg fikk et gavekort på Egon. Da brakk jeg sammen og måtte bare trekke meg unna for det ble for mye for meg. Jeg sliter jo som jeg tror alle dere vet med mat og tanken på at jeg skulle ut å spise offentlig var utenkelig. Sendte en melding til mamma og fikk meldt litt med henne så kom meg igjen. Gikk så ut igjen og fortsatte å pakke opp. Fikk utrolig mye fint, kan sikkert få prøvd å vist dere bilder i et innlegg. Kan jo si noe jeg fikk da. Fikk en del penger, et stort lerret med bildet av new york tror jeg, kosesokker, en genser, tovede marius votter, såpe, parfyme, en lykt og lys og en ting som jeg faktisk virkelig trenger. Slik man har rundt livet når man går tur, som man kan ha vannflaske i. For hver gang jeg går tur blir jeg så sykt tørst så den ble jeg kjempe glad for :)

Iallefall over til overskriften. Selv om jeg var sykt sliten før jeg dro til pappa og jeg brøt sammen er jeg veldig stolt av meg selv både fordi jeg faktisk klarte å ta meg sammen igjen og at jeg gikk ut igjen til de andre for å fullføre kvelden. Egentlig er jeg også stolt fordi jeg faktisk reiste til pappa i det hele tatt. Jeg kunne blitt på avdelingen å spist mat der og vært sammen med dem, men jeg valgte å tre utenfor komfort sonen min og reise til pappa selv om jeg viste det kom til å bli vanskelig. Så jeg velger å gi meg selv en klapp på skuldra og rose meg selv for at jeg klarte det.


Se på den nydelige søstera jeg har da<3


Og den kule broren min:)

Så til syvende og sist ble kvelden veldig koselig og jeg følte meg både sett og hørt. Jeg følte meg trygg fordi jeg var rundt folk som jeg er utrolig glad i og som jeg vet er glad i meg. Det håper jeg virkelig at dere også fikk oppleve i går for alle fortjener å føle seg trygge og i varetatt. Jeg vil tilslutt ønske alle dere fantastiske lesere en fortsatt fin jul. Kos dere masse i romjula samme hva dere skal. Når jeg er inne på det har jeg også tenkt til å skrive et kort innlegg i morgen om min planer for romjula og juleferien sånn generelt. For selv om jeg er innlagt kan jeg ta permisjoner når jeg ønsker så det gir meg jo noen muligheter. Da er jeg ikke bunnet til å være her. Jeg kan faktisk reise hjem og være sammen med familien eller treffe venner. Så det innlegget kommer iallefall i morgen i følge planen min.

Så da ønsker jeg dere en fortsatt riktig fin juletid. Kos dere sammen med de dere er glad i og de som er glad i dere. Dette er en tung tid for noen, men jeg vet at uansett hvordan du sliter og hvorenn du er i verden så har du en positiv ting i livet ditt som er verdt å smile for. Bruk alle tankene dine på den ene tingen så skal du nok klare det. Og julen er tiden hvor familie skal holde sammen så ta vare på de rundt dere som dere er glad i.


Utrolig glad i alle disse fine menneskene her<3


Og så er jeg så heldig at jeg har tre nydelige og flotte søsken som jeg ubeskrivelig glad i<3

Stor juleklem fra meg <3

Iselin

25.12.2015 kl.15:32

Sterkt å lese,men tøft av deg å faktisk ta det steget! Jeg ønsker deg en fortsatt fin jul og ett godt nytt år når den tid kommer <3

O

25.12.2015 kl.21:24

hva faen skjer med øya dine på det første bildet? heregud så ekkelt å se på!

Trine

25.12.2015 kl.22:47

Maren Kristine du er ei kjempe jente som fortjener å ha det bra.

Jeg har det ikke så bra jeg heller skjønner du.

Jeg sliter med ting og tang.

mkde

26.12.2015 kl.10:53

Trine: Tusen takk for det og håper virkelig det ordner seg for deg

mkde

26.12.2015 kl.12:46

Iselin: Tusen takk for det Iselin og det samme til deg <3

Solveig

26.12.2015 kl.14:35

O, det er da ingen ting som skjer med øye hennes? Jeg synes de er fine. Maren hele du er nydelig, digger kjolen og tattoveringene veldig mye :)

mkde

26.12.2015 kl.19:49

Solveig: Tusen takk for det Solveig :) er alltid noen som må slenge med leppa, så får virkelig testa seg når man starter en blogg altså! Men må bare lære å leve med det :) takket være folk som deg at man faktisk klarer det så tusen takk :)

26.12.2015 kl.21:05

Lest :) God jul!

mkde

26.12.2015 kl.21:35

Anonym: Takk i lige måde :)

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits