Mine planer for romjula

Hei og fortsatt riktig god jul. Håper dere har hatt en fin jul så langt. Nå er det jo romjul og derfor tenkte jeg å dele med dere hvilke planer jeg har. 

Jeg har egentlig ikke så mange planer, men noen har det blitt da. Jeg har blitt spurt med på kino sammen med pappa og småbrødrene mine. Den nye flåklypa filmen hadde jo premiere i går så vi tenkte å reise å se den på mandag. Det blir koselig. Veldig glad i å finne på ting sammen med småbrødrene mine for er så morsomt å se hvordan ting gleder dem. Gjør meg glad av å se dem le og smile. Og jeg har også et veldig godt forhold til pappa. Var jo i syden med de tre i vår. Håper det er noe vi kan få til igjen om ikke alt for lenge, men nå hoppet jeg litt av. Ellers i romjula har jeg planer om at jeg også skal på kino å se filmen "joy" sammen med ei venninne. Var ei som jeg faktisk ble kjent med når jeg var innlagt her på Reinsvoll og vi har fremdeles kontakt. Hun ville også komme på besøk til meg her på sykehuset en dag så det gleder jeg meg til. Godt å ha noen man faktisk kan kalle for venner. Så tenker jeg meg en tur på cc sammen med ei som jeg er venn med på facebook som jeg har lyst til å bli bedre kjent med. Så blir det sikkert noen permisjoner hjem. Ellers har jeg ikke så mange konkrete planer. Tar bare en dag av gangen. 


Pappa og meg i syden<3

Er faktisk i farten nå eller snart iallefall. Blir hentet av kjæresten til mamma for skal hjem til dem på permisjon for ettermiddagen. Mamma og jeg skal gå oss en tur så blir nok koselig det. Er så sykt støl etter jeg for første gang på veldig lenge trente i et treningsrom i går så spendt på hvordan det kommer til å gå. Er vell godt å få strekt litt på seg når man er støl så skal nok gå bra. Er jo også veldig koselig å være på tur med mamma for er så glad i henne og hun er den personen her i livet som jeg virkelig føler jeg kan snakke med alt om og hun forstår meg faktisk og det er veldig godt å kjenne på. For er ikke mange som klarer å sette seg inn i hvordan jeg har det. Mener heller ikke at folk skal klare det altså, men ja dere skjønner hva jeg mener. Hun er iallefall en av mine viktigste personer i livet. Hun er nok en av de største grunnene til at jeg sitter her jeg gjør idag. Uten henne hadde jeg nok ikke klart det jeg har klart. Så hun er min store inspirasjon og motivasjon i livet. Hun hjelper meg så mye og hun har stått sammen med meg gjennom innleggelse etter innleggelse. Hun er en så sterk person og jeg vil virkelig bli som henne når jeg blir stor. Så det er egentlig mine planer for romjula så blir det sikkert noen småting til. Kan også hende jeg skal møte eksen for å snakke ut om ting så håper det blir noe av. Til slutt vil jeg bare si at selv om jeg sliter med mitt føler jeg meg også ekstremt heldig fordi jeg har en fantastisk mamma og pappa som jeg har sagt tidligere har stått sammen med meg gjennom alt det jeg har vært igjennom. De har ikke gitt opp håper om at jeg skal klare å bli frisk. Jeg er også så utrolig heldig som har tre nydelige småsøsken som jeg ufattelig glad i. Så som sagt selv om jeg har mine nedturer og jeg til tider føler meg så alene og at jeg ikke har noen, vet jeg innerst inne at jeg er heldig. For jeg har en faktisk familie som er der for meg når jeg trenger dem og de vil meg virkelig noe godt. De er så utrolig glad i meg og de vil absolutt ikke miste meg. Så de er min store motivasjon her i livet. For jeg vet også innerst inne at jeg kommer til å klare dette. Jeg kommer til å bli frisk en dag fordi jeg har så mange herlige mennesker i livet mitt. Det er bare for meg å minne meg selv på det hver gang jeg føler meg nede. 

Så vil jeg helt til slutt si at dere lesere virkelig hjelper meg i kampen om å bli frisk. Alle kommentarer og meldinger jeg får av dere hjelper meg veldig. Dere gjør så jeg føler meg forstått og sett på en annen måte enn familien. Så jeg vil bare gi dere en kjempe stor takk for at dere er der med meg, og at dere følger meg på veien mot et bedre liv. Så derfor sender jeg hver og en av dere en kjempe stor juleklem og håper alle dere får en fortsatt riktig fin jul og at det nye året blir like bra som dere ønsker. For det fortjener dere virkelig. Stor klem fra meg<3 

Solveig

26.12.2015 kl.14:29

Så fint å høre :) jeg skal også på kino :)

God jul og godt nyttår til deg å

Stor klem tilbake <3

k

26.12.2015 kl.14:59

jeg skjønner ikke hva du klager over.. du sier du ikke har venner som bryr seg? men du er ute med venner og drikker og har det gøy? jeg syns du skal gi den plassen du er innlagt på til noen som faktisk trenger den.. du har ingenting å være innlagt for du er alt for frisk! ta overdose og late som å ta livet sitt bare for at du skal få oppmerksomhet er helt utrolig.. jeg skjønner ikke at du klarer å leve med deg seg selv slik du holder på? slett bloggen, skaff deg ett liv og tenk på familien din!!! ikke vær så ego!!

mkde

26.12.2015 kl.19:50

Solveig: Er koselig å dra på kino :) En opplevelse liksom. Tusen takk for det og stor klem <3

Malin

26.12.2015 kl.20:04

Drit i kommentaren fra denne "k"typen Maren !!! Så feig at han gjemmer seg bak et falskt navn og ikke har begreper on hva h*n uttaler seg om !!! Kjenner jeg blir jævlig provosert !!!

Glad du klarer å finne noen lyspunkt i jula, vet det er en vanskelig tid for mange (også deg)

Stå på fremover. Den viktigeste kampen tar man med de små hverdagsvalgene og ved å heve seg over kommentarer. . .

Klem

mkde

26.12.2015 kl.20:20

Malin: Haha må nesten bare le jeg for han eller hun er tøff nok til å slenge med leppa over nettet, men hadde personen møtt meg på gata hadde han eller hun aldri turt å sagt det de sier her. Så de får meg bare til å le! Tusen takk for støttende kommentar og jeg står på hver eneste dag og har troa på at jeg skal klare dette tilslutt. Klem

Charlotte

26.12.2015 kl.21:08

Du som skriver fra k. Har du noen gang vært psykisk syk? Jeg har vært det en gang å det er ikke bare noe man later som man er. For å få plass på et sånt sted skal man igjennom en lege for en samtale, hvem som helst for ikke plass på et sånt sted! Kjenner du maren i det hele tatt personlig? Hvordan kan du vite åssen hun har det innerst inne. Foreslår du kommenterer onkelig på innlegg å ikke angripe personer.

f

26.12.2015 kl.21:16

Er du på lukket?! Håper det går bra med deg, du er tøff! Stå på! Mange juleklemmer

mkde

26.12.2015 kl.21:35

f: Ja det er jeg. Går opp og ned, men har mer troa nå på at jeg kanskje har blitt hørt og at de faktisk hjelper meg. Juleklem tilbake

Liv

27.12.2015 kl.01:21

Kjære Maren! Du er allerede like sterk som mora di! Stå på! Og til "K": du har tydeligvis ikke store livserfaringa som slenger slik med leppa. Eller kanskje du er misunnelig på Maren som er så sterk at hun ber om hjelp, og at du egentlig innerst inne kunne tenke deg plassen hennes? Men det er rom i hærberget til dere begge (Om ikke noe annet i stallen til deg nå i disse juletider...) hvis du tør å be om hjelp. Feig er du iallfall. Men det visste du nok alt fra før. Søk hjelp, eller begynn å behandle folk på en ok måte.

Mentaltrener

27.12.2015 kl.02:12

Til "K" - som sikkert står for Kukøddklodehode.

Å sitte der å skrive sånne udugelige ting som du gjør,og tror du er et mye viktigere og tøffere individ enn Maren,er helt borte i natta. Det eneste du beviser med å skrive noe så dumt,er hvor lite verdt du klarer å fremstå.

Du er ikke verdt mer enn asfalten jeg tråkker på og småsteinene jeg sparker på grusen! Jeg har jobbet med veldig mange forskjellige mennesker etter jeg startet min blogg. Til og med de som blir uthengt,mobbet og hetset.

Sifra om du treng hjelp du å da "K" - skal stille opp jeg. Men viser du deg som et ennda større rasshøl enn du allerede har klart å fått frem,er det desverre ikke håp for deg,annet enn i søppeldynga.

Til dere andre: støtt støtt støtt! Det er sånn vi alltid kommer til å stå sterke sammen for hverandre!

Mentalhjelpen.blogg@gmail.com

Følg meg og slå ring rundt Maren for sånne tåpelige utskudd!

Hilde

27.12.2015 kl.09:35

Dere som svare denne "K", dere er ikke bedre sånn som dere svarer. Kom med saklige svar til den personen så blir det litt mer seriøst. Dere driver med like mye skittkasting som "K" gjør!

"K"; vil du få frem noe som du mener så er det en fordel å skrive saklig og ikke bare spy ut dritt.

På noen av punktene er jeg enig, Maren syter over at hun ikke har noen og ingen venner og det som er men likevel så har hun "så mange fantastiske venner" når hun skal ut å fly på byen. Du sier du ikke skal drikke osv og ikke dra på byen men likevel så ser man på Facebook at du liker diverse fester som er planlagt og du har lyst å ut på de. Tidligere så har det vært samme regla: du sier at "nei, NÅ må jeg få hjelp. Nå tar jeg imot alt jeg får. Nå skal jeg overvinne dette. Nå skal jeg slutte å feste. Nå skal jeg ditt og nå skal jeg datt." MEN så fort det dukker opp en spennende fest eller whatsoever så er du ute og flyr. Da er du frisk, da trenger du ikke hjelp. Da er ikke tilbudene om hjelp gode nok osv osv. Det blir litt gammelt og teit i lengden. Jeg er absolutt for at du får hjelp nå Maren og at du slår denne sykdommen men du må slutte å konstant søke oppmerksomhet. Fokuser heller på tilbudene du har fått. Syns absolutt du trenger den plassen du har nå på sykehuset men ikke misbruk den. Når den plassen misbrukes så er det veldig leit fordi det fins mange der ute som da kunne brukt den plassen riktig. Igjen, jeg sier ikke at du ikke fortjener den plassen eller ikke burde være der. Du bør absolutt være på sykehuset og det er fantastisk at du fortsatt er der, det viser at nå vil du faktisk ha hjelp.

Dere andre som skriver dritt i hutt og pine som svar; ta dere sammen. Ja uff, dere har også sliti psykisk og det ene og det andre. Hvem faen har ikke det? Jeg også har det men fikk hjelp for det. At dere har sliti selv en gang i tiden gir dere ikke rett til å sitte der på deres høye hest å slenge dritt til noen fordi de er dårlige på å formulere seg!!

Maren, jeg ønsker deg en god romjulstid og godt nyttår. Kos deg og nyt alt det gode du har å se frem til <3

mkde

27.12.2015 kl.09:35

Mentaltrener: Tusen takk for en støttende og god kommentar. Blir virkelig så utrolig glad når jeg ser slik støtte i noen mennesker. Er takket være folk som deg at jeg er der jeg er idag. At jeg ikke har gitt opp og at jeg har valgt å fortsette å blogge. For det finnes alltid noen som må "leke" tøffe og som føler det bedre med seg selv når de slenger med leppa slik som k gjør, men jeg klarer på en eller annen måte å overse slike kommentarer siden jeg får sånne som dette i tillegg. Så tusen tusen takk for all støtten. Du er virkelig en stor hjelp for meg

mkde

27.12.2015 kl.09:39

Liv: Tusen takk Liv det betyr veldig mye å høre du mener det! Er alltid noen som må slenge med leppa og som på en eller annen rar måte føler seg bedre med å rakke ned på andre. Men er nok som du sier at denne personen kanskje også sliter, men som du også sier det er plass nok. Alle kan få hjelp hvis de bare spør etter den og tar i mot. Jeg hadde ikke vært der jeg er i dag hvis jeg hadde strittet i mot alt jeg hadde blitt tilbudt, men jeg har vært åpen og fortalt gang på gang hvordan jeg har det og derfor er jeg der jeg er i dag. Så tusen takk Liv for en veldig koselig og støttende kommentar. Slike mennesker som deg som lyser opp hverdagen min og motiverer meg til å fortsette å holde hodet oppe og kjempe!

Mari

27.12.2015 kl.14:17

Kos deg videre:) Og stå på!

Jeg har troa på deg! 💕

mkde

27.12.2015 kl.14:20

Mari: Tusen takk for det Mari :) Jeg har også troa på deg <3

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits