Stort romjulssalg - disse tingene har jeg klikket hjem

Det er jo som alle vet nå romjul og det vil si masse romjulssalg overalt. Jeg fikk en mail fra NELLY om at de hadde opp til 80 % på et stort utvalg klær så da måtte jeg bare klikke meg inn å se gjennom alt. Jeg så bokstavelig talt gjennom alt og fant 34 ting som jeg likte. Jeg kunne jo ikke bestille meg så mange ting for ble jo nesten 5500 for det så jeg måtte kutte ned ganske mye. Endte tilslutt opp på 11 ting og tenkte enkelt å greit å vise dere hva jeg endte opp med å klikke hjem. Så her kommer bilder og direktelink til produktet ligger under hvert enkelt bilde. Jeg kan jo også si at det er helt gratis bytte og åpent kjøp pluss fri frakt frem til 10 Januar så her gjelder det å forte seg. I tillegg kan du også få tingene dine hjem før nyttårsaften, men da må du bestille innen klokka 14 den 28 Desember. Du må da ta ekspress levering og da kommer det et tillegg på 69,-


HER

HER

HER

HER

HER

HERHER


HER

HER


HER

HER

 

Selvsagt dagen etter jeg bestilte meg disse 11 tingene fikk jeg en mail om at Nelly nå hadde tusenvis av kjoler for under 150 kroner og da måtte jeg igjen inn å titte. Fant 5 kjoler som jeg falt for, men klarte å velge ut de 2 som jeg likte aller best så det ble disse to. For å se hele utvalget av kjolene de har på salget kan dere klikke dere inn HER


HER

HER
 

Så dette er da det jeg har bestilt meg og jeg er veldig fornøyd med kjøpet. Fikk mye for 2000 kroner syns jeg for ble det for disse 13 tingene. Veldig spendt på når de kommer om alt passer og er som det ser ut på bildet, men det får man bare se når man får det. Er jo som sagt gratis retur også frem til 10 Januar så da gjør det ikke så mye om man evt må sende inn igjen et par ting. 

Jeg håper dere likte innkjøpene mine og kanskje det var noe av det som falt i smak for dere også. Dere burde i såfall forte dere før tingene forsvinner for det er jo veldig billig synes nå jeg da. Så får jeg ønske dere en fortsatt fin romjul. Kos dere masse :)

/Inneholder annonselenker/

Joachim Grønvold Sønsteby

28.12.2015 kl.16:43

Utrolig flotte klær du har kjøpt deg, kommer til å bli flott.

mkde

28.12.2015 kl.16:59

Joachim Grønvold Sønsteby: Veldig koselig å høre du syns det

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits