Jeg SKAL få et bedre liv!!

Etter mitt forrige innlegg har jeg bare lyst til å skrive et litt positivt innlegg. For jeg har en liten gladnyhet å komme med.

For jeg skrev jo at jeg skulle snakke med legen og det har gjort. Han spurte meg hvordan jeg følte medisinen fungerte og hvordan jeg hadde det. Jeg fortalte han at jeg følte den fungerte bra på dagen, at jeg hadde mindre tankekaos og at ting gikk lettere, men at kveldene fremdeles var veldig tunge. Det han da antydet var at jeg fikk for liten dose mot kvelden. Så han satte meg derfor på lik dose på eftaen som jeg får på morgenen og jeg kan faktisk nå skrive at jeg allerede kjenner en liten forskjell. For jeg har mye mindre tankekaos nå mot kvelden og jeg har det faktisk litt bedre med meg selv. Jeg kan konsentrere meg om en og en ting, smile og le. Jeg har mer kontroll over meg selv, følelsene og tankene mine og det er utrolig godt å kjenne på det. Jeg føler meg mer rolig og fikk i tillegg høre av pappa at han også syntes jeg var det for han kom en liten tur på besøk idag. Det gir meg bare en bekreftelse på at det er flere enn meg som ser det. 

Det gir meg egentlig bare et enda større håp om at dette her er riktig for meg. At de har truffet hodet på spikeren. At jeg har ADHD og at jeg nå har blitt satt på en medisin som faktisk fungerer for meg. Selvsagt må jeg jo se ann om dette er noe som varer over lengre tid for det var som jeg sa til legen. Jeg kan ikke gå slik bare en dag før de sier at jeg nå er frisk nok til å ut igjen, men dette er noe som må vare over en lengre tid, men jeg har troa. Jeg har fått litt mer motivasjon. For jeg tror legen vet hva han snakker om og at endelig har funnet ut hva det er fornoe med meg. Det var som jeg skrev i det personlige innlegget om hvorfor jeg fremdeles er innlagt at jeg har ingen problemer med å akseptere og stå fram med ADHD som diagnose hvis jeg bare får riktig hjelp og blir fulgt opp på riktig måte. For det er så mange mennesker som er høyt oppe som har denne diagnosen. For mange av de som sliter med ADHD er utrolig smarte og kommer langt i livet og nå skal jeg skryte litt av meg selv. For jeg er ikke dum. Jeg ligger på 4ere på skolen og har utrolig mange fornuftige tanker i hodet mitt. Jeg er også veldig sta, det gjelder bare for meg å bruke denne staheten på en riktig måte. Da kommer også jeg langt her i livet. 

Jeg har faktisk klart å gjennomført et halvt år på skolen selv om jeg har slitt og hatt mye å tenke på. Dette har jeg klart rett og slett fordi jeg har bestemt meg for at dette er noe som jeg skal klare og fordi jeg kjenner en så stor mestring etter hver eneste time. Jeg får så mye ros av alle lærerne mine. De synes jeg er kjempe flink og at jeg har kommet utrolig godt i gang med alle fagene. Dette skriver jeg enkelt og greit for å vise dere at det faktisk er mulig å få til ting selv om man har ting å streve med. Man må bare stå på og ha litt motivasjon. Jeg er så motivert for å bli ferdig med skolen for så å få meg en utdannelse og senere en jobb. Jeg har jo en drøm om å bli eiendomsmegler og det har jeg troa på at jeg kan klare hvis jeg fortsetter som nå. Jeg klarer det jeg bestemmer meg for jeg.

Jeg fikk også bekreftet av legen at når det gjaldt ut skrivelse var det han og jeg som var de eneste som skulle bestemme det sammen. Så jeg kunne senke skulderne for jeg skulle ikke ut før det lagt opp et ordentlig opplegg for meg den dagen jeg faktisk skal skrives ut. Så jeg kom til å bli her til godt ut i Januar. Det hjalp virkelig på angsten min å høre han si det. Så jeg har senket skulderne og tenker at nå skal jeg bare ta en dag av gangen, ta medisinene mine og bygge meg selv opp igjen. For jeg skal IKKE tilbake dit jeg var. Det er ikke aktuelt. Jeg skal få det bedre med meg selv og jeg skal klare å komme meg opp igjen fra der jeg er nå. Så de gangene jeg kjenner jeg blir tung i kroppen, tankene surrer og jeg blir demotivert må jeg bare fortelle meg dette igjen og igjen. Helt til jeg har klart å overbevise meg selv.

JEG SKAL KLARE DETTE OG JEG HAR TROA PÅ AT JEG ENDELIG HAR FÅTT RIKTIG HJELP. ENDELIG HAR JEG BLITT SETT OG HØRT OG NÅ ER DET NOK. JEG SKAL FÅ ET BEDRE LIV!!   

28.12.2015 kl.20:34

Så bra 😊

mkde

28.12.2015 kl.20:35

Anonym: :) :)

Mari

28.12.2015 kl.20:42

Husk at du er heldig 😢

28.12.2015 kl.20:46

Slett den jævla bloggen , du er bare ute etter oppmerksomhet

Kristine

28.12.2015 kl.21:49

Så bra!

Stå på! :)

R.S

28.12.2015 kl.23:00

Stå på Maren! Syntes du er ei flott jente :) Dette får du til!

Har dog en kommentar til den ene anonyme kommentaren her:

Kjære du som har kommentert "slett den jævla bloggen". Om du ikke liker denne bloggen, så er det ingen som tvinger deg til å komme hit og lese. Du har klikket deg inn hit på egen maskin. Tenk å være så sur på livet at du gidder å bruke energi på å kommentere noe så dumt. Jeg syntes oppriktig synd på deg. En blogg er en personlig dagbok der man skriver om livet. Liker du det ikke, er det ditt eget problem. Til deg som har kommentert dette, hat livet, mennesker og verden rundt deg alene. Og ikke påtreng oss andre de ufordragelige holdningene dine.

Med vennlig hilsen et menneske med positiv innstilling på livet :)

mkde

28.12.2015 kl.23:32

Kristine: Tusen takk :)

mkde

28.12.2015 kl.23:32

R.S: Tusen takk for koselig kommentar :)

mkde

28.12.2015 kl.23:33

Mari: :) :)

29.12.2015 kl.00:53

Hva enn som skjer, fortsett på skolen! Det er så innmari vanskelig (og dyrt) når man blir eldre. Lykke til! :)

mkde

29.12.2015 kl.09:11

Anonym: Det er sant og jeg skal klare å fullføre :)

Mentaltrener

29.12.2015 kl.14:01

Det å se hvor mye du booster deg selv og selvtilliten din på slutten av dette innlegget,er helt fantastisk. Klart du klarer dette,klart du ALDRI skal gi opp. Et ordtak sier "det er aldri forseint å snu"- personlig,så synst jeg det utrykket er dumt og uforståelig. Skjønne det at det kommer helt ann på situasjonen selvsagt. Men om man har kommet så langt,i et valg man allerede har tatt,uansett om det har et positivt eller negativt utfall,så er man der og da. I nuet. Man har kommet så langt den retning man sikter seg inn på. Hvorfor skal man snu da? Å snu - skal ALDRI være et alternativ! Man står for egne valg,egne feil og forhåpentlig lærer av de og gjør det man kan for å forbedre seg eller rette det opp for å komme på rett sti.

Dette er noe du klarer og dette er noe du skal gjennomføre med 100% god selvfølelse! Jeg og alle andre heier på deg. Du har all støtten du trenger og mer til - nå skal du bare vise de alle, at DU kan!

mkde

29.12.2015 kl.14:11

Mentaltrener: Tusen tusen takk for eb utrolig koselig og ikke minst motiverende kommentar. Denne skal jeg lese om og om igjen hver gang jeg mister håpet. For det er så sant det du skriver og jeg vet det også innerst inne. Så tusen takk for at du deler dette med meg. Trengte virkelig å høre dette :)

30.12.2015 kl.13:54

Stå på, Maren!! :) <3

Og ikke bry deg om de haters som rakker ned på deg!

De har tydeligvis lite å gjøre!

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits