Årets siste spørsmålsrunde

Nå nærmer det seg jo slutten på enda ett år så derfor tenkte jeg å kjøre igang en siste spørsmålsrunde før vi går inn et nytt år. Så hvis det er noe dere lurer på så kan dere bare spørre meg så svarer jeg i et innlegg rett på nytåret.

Har egentlig ikke tenkt til å skrive så mye mer enn det så dette ble et kort innlegg. Men da er det bare for dere å spørre etter det dere lurer på så skal jeg svare så godt jeg kan :)Ola Nordmann

29.12.2015 kl.12:57

Har du jobb? Er du jobbsøkende? Har du lyst til å jobbe?

Solveig

29.12.2015 kl.13:46

Hei Maren

Hvordan takler du å få den den gamle diagnosen igjen?

Hvordan har de i familien reagert om det?

Liker du å fysisk aktivitet av noen form?

Hvorfor vil du bli eiendomsmegler og når falt du for det yrket?

Har du nyttårsforsett for 2016?

Gleder meg til å lese svarene på spørsmålsrunden! :)

lhhope

29.12.2015 kl.13:47

En ting jeg alltid har lurt på, men ikke turt å spørre noen om. Slike i din situasjon. Er hva tenker du i ettertid når du har påført deg selv smerte? Altså de kuttene ;$ Håper jeg ikke spurte og det gikk veldig innpå deg! Det er bare det at jeg selv har tenkt tanken så mange ganger, men aldri turt å gått helt ut i det. Og er redd for det jeg skal tenke i ettertid..

Fin blogg forresten, følger deg :-) <3

Malin

29.12.2015 kl.14:10

Hei maren ;-)

Jeg benytter meg av muligheten du gir her på bloggen din til å spørre her også :-)

Hva tror du blir ditt største "nyttårs-løfte/forsett" i år ? Hvorfor akkurat dette? hvordan har du tenkt til å nå det? Og tror du selv at du vil klare det ?

Jeg ønsker deg alt det beste i det bye året som kommer og håper av hele mitt hjerte at det skal bli ett lettere år for deg enn det som har vært nå. Du fortjener å ha det bra like mye som alle andre ;-)

Utfordringer vil du nok møte, men jeg har troen på at du kan takle de ;-) og håper de ikke blir for mange og for store, men at de heller kan gi deg en følelse av mestring og kontroll ;-)

GODT NYTTÅR TIL DEG FRA MEG <3

Melinda

29.12.2015 kl.14:36

Hvorfor skriver du om sykdommen(e) din(e) på bloggen?

nina

29.12.2015 kl.20:47

Hei! Jeg leser ofte bloggen din, men jeg har aldri helt skjøn grunnen til at du sliter slik du gjør.. Hva begynte det hele med?

Du er virkelig herlig!

mkde

29.12.2015 kl.21:08

nina: Hvis det er av interesse kan jeg sikkert skrive et innlegg om det? hva som startet det hele? tusen takk for det

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits