Vil takke hver enkelt av dere for et fantastisk og minnerikt år og vil ønske dere alle et riktig godt nytt år <3

I morgen starter vi igjen på et nytt år så vil avslutte dette året med å takke hver enkelt av dere for alt dere har gjort for meg. For all støtten dere har gitt meg. For alle de fantastiske, koselige, støttende og ikke minst motiverende kommentarene som dere har skrevet til meg. For alle meldingene dere har sendt til meg hvor dere har kalt meg for sterk, modig og hvor dere har fortalt meg at jeg kommer til å klare dette. At dere har ønsket meg lykke til og at dere har troa på at jeg skal klare dette. Det har vært en stor ære å få skrive for så mange nydelige mennesker gjennom 2015. Og betyr utrolig mye for meg at dere faktisk tar dere tid til å klikke dere inn på bloggen, lese innleggene og legge igjen kommentarer. For alt er opp til dere og jeg ikke tvunget noen til å gjøre det. Så dere er en stor motivasjon for meg og dere gir meg et stort håp og en mestringsfølelse.

Så jeg vil bare takke hver enkelt av dere. Uten dere hadde jeg ikke sittet her jeg gjør idag. Jeg håper virkelig at dere har hatt et minnerikt og flott år, hvor dere har kjent på glede, mestring og lykke. For dere er alle så fantastiske og dere fortjener å ha det bra.   Noen minner fra dette året <3


Håper alle sammen får en riktig koselig og fin nyttårsfeiring enten dere skal feire sammen med familie, venner eller andre. Så vil jeg ønske alle en riktig flott og fantastisk nytt år. Håper virkelig at det nye året blir bra for dere. Det fortjener dere virkelig! 

Tusen takk for følget gjennom dette året så snakkes vi neste år. Kjempe stor nyttårsklem fra meg til hver og en av dere. Dere er helt fantastiske <3

Andreas

31.12.2015 kl.16:43

Har du eventuelt noen helt spesielle nyttårsforsetter. Kos deg masse i kveld da frøken.

mkde

31.12.2015 kl.16:46

Andreas: Fikk spørsmålet i spørsmålsrunden så svarer på det der. Tusen takk for det andreas

Mauriciosphotogallery

31.12.2015 kl.16:52

Godt nytt år til deg og dine! : )

michael sandøy

31.12.2015 kl.17:16

du ønskes et nyttår, hvor du må få medgang og støtte til å leve det livet du ønsker så indelikt.

og tenkt positivt. ikke lad negative tanker og ord påvirke deg...

Shino Wilberg

01.01.2016 kl.12:53

Ønsker deg et godt nytt år :) du er vakker og sterk; ikke mange har vært igjennom det du har overlevd, ikke mange forstår det du går igjennom.. Stå på, og skulle du trenge det, har du mailadressa mi :)

Nyttårsklem fra meg :)

mkde

02.01.2016 kl.13:35

Shino Wilberg: Litt sent svar, men tusen takk for det og håper du har fått en fin start på det nye året :) Tusen takk for det og tar kontakt jeg hvis jeg trenger det :)

mkde

02.01.2016 kl.13:36

michael sandøy: Tusen takk for det og er veldig sant det du sier

mkde

02.01.2016 kl.13:36

Mauriciosphotogallery: Tusen takk for det og håper du fikk en fin start på det nye året :)

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits