Mine planer for dagen

Tenkte bare å skrive et ganske kort innlegg om mine planer for dagen jeg. For er snart på tur ut døra på permisjon for skal en tur på CC sammen med mamma og lillesøstra mi for å bytte noen julegaver og for å bruke opp litt julepenger. Er jo kjempe mye romjulssalg nå så må jo benytte seg av det når man har sjansen. Kanskje jeg finner meg noe fint, hvem vet :)

Planer er også at jeg skal bli med hjem til mamma og dem en tur etterpå så blir en koselig dag dette. Håper jeg klarer å holde humøret oppe gjennom hele dagen da. Skal tilbake til avdelingen i kveld da så får slappet av litt da før det braker løs i morgen med nyttårsfeiring. Skal en tur til mamma og feire sammen med dem. Spise god mat og fyre opp raketter så blir nok en koselig dag det også.

Har egentlig ikke tenkt til å skrive så mye mer en det. Håper alle sammen får en fin Onsdag videre så kommer det et nytt innlegg i kveld. Har forhåndskrevet det så publiserer det når jeg er tilbake fra permisjon :)girl17

30.12.2015 kl.16:57

åå kos deg super masse! godt nyttår! <3

mkde

30.12.2015 kl.21:36

girl17: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits