Starter det nye året med en stor mestringsfølelse

Da var vi inne i et nytt år, tenk på det da. Synes 2015 gikk utrolig fort, men skjedde jo veldig mye så kan jo ha noe med det å gjøre.

Håper alle sammen hadde en fin nyttårsaften og fikk en fin start på det nye året. Det fikk iallefall jeg så tenkte å fortelle dere litt om kvelden min da. For ble henta av mamma i 5 tia for skulle feire sammen med henne, kjæresten hennes, alle søsknene mine, kjæresten til søstera, bestemor og bestefar. Så gledet meg til kvelden, men var også veldig spendt. For jeg vet hvordan jeg blir på slike dager og nå var det mange der så var redd for hvordan jeg skulle takle det. 

Hjalp mamma litt med maten og slikt så kom bestemor og bestefar litt før 7 for vi skulle spise klokka 7. Dere kan jo tenke dere hvordan jeg ble rundt maten, slik blir jeg jo hele tiden, men klarte iallefall å sitte sammen med de andre og faktisk spise selv om det endte slik det alltid ender. Da vi var ferdige med maten stod desserten for tur og det samme skjedde der. Får bare krysse fingerne for at det legen sa til meg stemmer. At den nye medisinen jeg har startet på kan hjelpe meg rundt maten. Det hadde virkelig vært godt. Iallefall så kom jeg meg gjennom maten og var veldig koselig, men så var det noe som skjedde. Jeg begynte å tenke på alt mulig. At folk var ute sammen med venner, festa og drakk. At jeg var innlagt og derfor ser jeg ned på meg selv. At jeg sliter med maten. Så jeg sprakk og måtte bare trekke meg unna. Fikk tanker om jeg kom til å klare resten av kvelden eller om jeg skulle få mamma til å kjøre meg opp igjen på avdelingen. Fikk snakka litt med mamma og prøvde å forklare henne hvordan jeg hadde det, men ble ikke noe lettere. Hadde det vell slik i et par timer, men så klarte jeg endelig å få satt meg ned i sofaen sammen med de andre. Begynte å spille et spill på ipaden sammen med den eldste lillebroren min og da forsvant tankene mer og mer så fikk mer ro i hodet. Da kom jeg frem til at jeg skulle klare resten av kvelden og at jeg skulle sove over som var planen. 

Klokka nærmet seg 12 så da forsvant alle sammen ut for var jo snart tid for å ringe inn eller smelle inn det nye året med raketter. Var veldig heldige med været da for snødde jo egentlig hele nyttårsaften, men ga seg i 10 tiden så da vi gikk ut var det opphold. Vi bor slik til at vi ser utrolig langt så vi så utrolig mye fint fyrverkeri. Nå var tankekaoset helt borte og jeg koste meg ute sammen med familien min. Da klokka passerte 12 fyrte vi opp våre raketter og ønsket det  nye året velkommen. Fikk knipsa et par bilder av fyrverkeriet vårt da :)

Stod ute en liten stund før vi gikk inn igjen for alle begynte å bli ganske trøtte og slitne etter en lang dag. Så kan tenke dere at det var godt å finne senga da. Gikk til sengst med et smil for jeg var så utrolig stolt av meg selv som ikke hadde gitt etter for tankene om at jeg skulle dra opp igjen til avdelingen, men at jeg klarte å trosse dem og sov over slik som planen var. Så jeg startet det nye året med en stor mestringsfølelse. 

Hadde satt på ringing klokka 8 på morgenen for skal ta medisinen min da og når jeg våknet følte jeg meg så trygg og hjemme. Det var så godt å våkne i sin egen seng og i et hus der man viste at man hadde folk rundt seg som man var utrolig glad i. Så nå har jeg klart å trosse den angsten jeg hadde ang det og kan derfor tenke meg å sove mer hjemme. For er jo litt slik at når man er innlagt kommer man litt en boble. Man blir isolert fra alt annet og man vet at man har folk rundt seg hele tiden. Så derfor er jeg ekstra stolt av meg selv som gikk ut av den bobla og sov hjemme. 

Dette viser bare at jeg kan klare det jeg bestemmer meg for fordi jeg er utrolig sta og bestemt. Jeg må bare lære meg å bruke det på riktig måte og det er en ting jeg skal jobbe med i det nye året. Dette året skal bli et snu år for meg og jeg SKAL få det bedre. Jeg blir nok ikke helt frisk, men jeg skal få det bedre og det vet jeg er mulig. Det gjelder bare å ta å holde fast på de tingene som gir meg glede og mestring. For jeg ser jo nå at det er mulig for meg. Jeg må bare aldri miste troa og håpet og det er mitt største ønske i dette året. Jeg skal klare å få mer troa på meg selv! 


Nydelige søstera mi som jeg utrolig glad i <3

sabrinah

02.01.2016 kl.14:44

Godt nyttår! <3

mkde

02.01.2016 kl.16:52

sabrinah: Tusen takk og det samme til deg <3

lhhope

02.01.2016 kl.17:58

Lykke og glede! Godt nyttår <3

mette

02.01.2016 kl.19:31

Godt Nyttår-:)

Jeg følger Bloggen din og er så gla på dine vegne,

for det du har fått til-:)

2016 blr Ditt år,

Klemmer

S

03.01.2016 kl.00:37

Godt nyttår ❤

viviann skarveland

03.01.2016 kl.12:50

godt nyttår kjempe fine bilder av deg :D så hyggeli at du koste deg i juleferien :D

ha en fin søndag ! :D

Helene Aspergerinformator

03.01.2016 kl.15:20

Hei Maren! Så flott å lese om din nyttårsaften, bortsett fra at maten endte slik da, men resten var veldig bra jobba! Du er flott! Godt nyttår!

mkde

04.01.2016 kl.17:05

Helene Aspergerinformator: Ja gikk alt i alt ganske bra så får være stolt av det. Tusen takk for det og et riktig godt nyttår til deg også

mkde

04.01.2016 kl.17:05

vivimariella: Tusen takk snille deg og det samme til deg :D

mkde

04.01.2016 kl.17:05

S: Tusen takk og det samme til deg <3

mkde

04.01.2016 kl.17:06

mette: Tusen takk og det samme til deg :) så utrolig koselig å høre og sender en stor klem tilbake :)

mkde

04.01.2016 kl.17:07

lhhope: Tusen takk og godt nyttår til deg også <3

lhhope

04.01.2016 kl.18:22

<3

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits