Kanskje det går i riktig retning

Nå sitter jeg å smiler for endelig kan jeg igjen senke skulderne. Fikk beskjed før nyttår at jeg skulle snakke med legen som følger meg opp idag og har gjort det. Da fikk jeg bekrefta at jeg i første omgang skal være her på avdelingen i 2 uker til. Det er lagt en plan om at jeg skal få mer struktur på hverdagen min. Lage dags og ukeplaner, komme igang med treningen igjen og det viktigste, utprøving av medisinen jeg er blitt satt på. For jeg snakket med legen og han lurte på hvordan jeg hadde følt det disse dagene etter det ble en opptrapping og fortalte han at jeg følte meg litt roligere, at jeg kommer lettere igang med ting og at jeg klarer å holde på med en ting over en lengre tid og at jeg føler jeg har flere fornuftige tanker rundt mye. Foreksempel det med maten. For han lurte veldig på hvordan jeg følte det rundt det området og fortalte han at jeg ikke lengre føler jeg får den samme tilfredsstillelsen av matkickene mine. At jeg har flere stemmer som forteller meg at jeg ikke trenger å drive på slik jeg holder på, at jeg kan klare meg uten. Så jeg har de siste dagene prøvd mer og mer å ta mer kontroll over handlingene mine rundt maten. Det syntes han hørtes veldig bra ut og han var ganske sikker på at det er en virkning av medisinen. Så dere kan tenke dere at jeg ble ganske glad når han sa det.

Så han ville ha meg her som sagt i første omgang i 2 uker til for å fortsette å jobbe slik vi gjør nå. For han ser en fremgang og det gjør egentlig jeg også. Det er også flere rundt meg som sier de merker en forskjell på meg. Fikk jo høre av blant annet mamma, kjæresten hennes og pappa at de syntes jeg virka mer rolig og tilstede. At jeg ikke hadde så tankekaos som jeg hadde før. Så jeg håper det fortsetter slik som nå for da har jeg troa på at mye kan bli bedre. Men selv om mye går bedre har jeg forsatt en lang vei å gå for å kunne kalle meg frisk så veldig spent på hvordan ting blir fremover. Det er jo nå lagt en liten plan for de neste ukene, men veldig spent på hvordan ting blir når jeg skal ut igjen. Hvordan kommer ting til å bli da? 

Så før jeg skal ut igjen må det legges opp et opplegg på hvordan jeg skal bli fulgt opp. Hvor jeg skal bo, hvilken behandling jeg skal få og hva jeg skal drive med i hverdagen. For må jo ha noe å bruke tiden min på annet enn serier, strikking og musikk liksom. Begynte jo på skolen i høst så mitt største mål er å kunne fortsette med den så jeg kanskje en dag blir ferdig. Får jo utrolig mye mestringsfølelse av å gå på skolen så det må bare ordnes med så jeg får fortsatt. Det står øverst på lista nå. 

Det skjer derfor ganske mye rundt meg nå og det er deilig å se at de endelig har fått opp øynene slik at de ser at jeg trenger hjelp. Kanskje det faktisk går i riktig retning? :)

 

Martine

04.01.2016 kl.17:01

Har sendt deg en melding på Facebook, kunne du tenke deg å lese den?:)

mkde

04.01.2016 kl.17:04

Martine: Beklager har sikkert oversett den men skal lese den når jeg har tid jeg :)

Liv

04.01.2016 kl.17:23

Så godt å høre at ting går bedre😊

mkde

04.01.2016 kl.17:23

Liv: Ja er godt å kjenne på det :)

Andrine

04.01.2016 kl.18:17

Blir veldig glad av å lese dette, masse lykke til videre! :) stå på, jeg heier på deg!

Anonym

04.01.2016 kl.18:31

Masse lykke til videre! :) stå på :) er en ting jeg har lurt lenge på, og passer ikke så veldig bra til dette innlegget kanskje, så du får bare velge selv om du vil svare eller ikke! Men du er jo ganske ærlig så regner egentlig med det går fint :)

Lurer på hva du spiste og hvordan du trente? Jeg skal ikke "få en spiseforstyrrelse", hadde aldri klart meg uten mat, hehe.. Og ikke tanken på å kaste opp, men vil ha noen tips som jeg kanskje kan bruke. Får motivasjon når jeg ser "resultater". Så kanskje jeg kan gjøre dette på min måte :-) takk for svar på forhånd og godt nyttår!! :-) håper dette blir et bra år for deg! :D

mkde

04.01.2016 kl.21:36

Anonym: tusen takk for koselig kommentar :) det med mat og trening har jeg ikke så veldig lyst til å uttale meg noe om rett og slett fordi det er så mange unge jenter som leser denne bloggen og vil ikke være med å påvirke noen på den måten. Så beklager det vil jeg ikke svare på, men trenger du råd kan du alltids oppsøke noen som kan det profosjonelt :)

mkde

04.01.2016 kl.21:36

Andrine: Tusen takk for det Andrine :) :)

04.01.2016 kl.21:40

Anonym: tusen takk for koselig kommentar :) det med mat og trening har jeg ikke så veldig lyst til å uttale meg noe om rett og slett fordi det er så mange unge jenter som leser denne bloggen og vil ikke være med å påvirke noen på den måten. Så beklager det vil jeg ikke svare på, men trenger du råd kan du alltids oppsøke noen som kan det profosjonelt :)

så du vil ikke skrive om mat og trening men du skriver HELT fint ut innlegg om hvordan du prøvde å ta livet av deg for en stund siden? Jeg skjønner ikke helt hva du driver med angående denne bloggen for å være ærlig. du virker bare utrolig oppmerksomhet syk syns jeg og har du lagt merke til du nesten ikke får noen kommentarer når du skriver noe ``positivt``? så er tydeligvis ikke så mange som følger med/liker bloggen din!

Mari ❤

04.01.2016 kl.22:22

Anonym: Var det derfor du stilte spm i kommentarfeltet for å så slenge en negativ kommentar? Herregud liksom..

Jeg kjenner ikke Maren men hun har virkelig hjulpet meg via denne bloggen med å gi tips/råd/støtte i og med at jeg sliter selv. Så takk Maren 💖

Stå på videre!!

mkde

04.01.2016 kl.23:43

Mari: tusen takk for støtten mari <3 og veldig godt å høre jeg har hjulpet deg. er jo en stor grunn til at jeg blogger, for å kunne hjelpe andre som har det litt slik jeg har det. så håper det går bra med deg <3

mette

06.01.2016 kl.08:58

Stå på,du er kjempeflink!!

Jeg ble så glad når jeg leste Bloggen din nå,

Smiler og er så glad på dine vegne.

Klemmmm

Helene Aspergerinformator

14.01.2016 kl.18:03

Så fint å lese Maren!

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits