Edelig er jeg igang igjen :)

Nå føler jeg at jeg har skrevet mange negative innlegg den siste tiden så nå må jeg bare dele noe med dere som er utrolig positivt. 

Først kan jeg jo si at jeg skrev jo i går at jeg hadde en ganske vanskelig og tung dag. Jeg sov utrolig dårlig natt til i går så jeg slet med masse tankekaos og spesielt mange tunge tanker, men så skal dere høre. For jeg har nå vært innlagt i over 2 uker og har lenge tenkt på at jeg burde få vaska og ordna rommet mitt, men jeg har aldri fått meg til å gjøre det. Så da må jeg skryte litt av meg selv for ja jeg hadde en vanskelig dag i går, men faktisk så klarte jeg å gjøre utrolig mange positive ting i går. Jeg tørka støv og vaska gulvet på hele rommet mitt helt på egenhånd. Fikk satt på en klesvask og kom meg i dusjen. Alt dette klarte jeg selv om jeg følte meg veldig sliten i går. Så dette gjorde automatisk så humøret ble lettere og jeg fikk en mye bedre kveld en det jeg trodde jeg skulle få i går. Dette viser jo bare at som jeg har skrevet mange ganger før, at jeg klarer det jeg bestemmer meg for. Jeg klarte faktisk å trosse tvangen og stemmene som jeg hadde i hodet. En klapp på skuldra til meg selv. 

Så må jeg skrive en ting til som jeg er veldig stolt over at jeg har klart. For jeg startet jo igjen på skolen i høst. Begynte med tre fag for har delt opp siste året mitt på videregående i to. Så jeg tar tre fag det ene året og fire til neste år. Etter det som har skjedd nå ble det jo stopp på undervisningen og jeg har hatt mange tanker om at jeg ikke kom til å klare å komme igang igjen, men slik ble det ikke. For mamma har virkelig stått på og jobbet for at jeg skal fortsette med dette, så hun ringte til hun som styrer dette med skolegangen min og det ble bestemt at lærerne skulle komme hit til Reinsvoll for å undervise meg. Kan jo ærlig si at jeg var ganske skeptisk til dette når jeg først hørte det, for motivasjonen til å fortsette på skolen var ganske langt nede. Allikevel så har jeg nå klart det. For læreren min i rettslære var her nå nettopp så vi satt i litt over en time med undervisning og det gikk egentlig godt over forventningene mine. Jeg klarte å følge med, kom med spørsmål og eksempler og jeg fikk mange gode tilbakemeldinger. Så jeg sitter nå med en stor mestringsfølelse for jeg har faktisk klart å komme igang igjen med skolen. Noe jeg innerst inne har en utrolig stor motivasjon for å klare. For jeg vet jeg kan klare det. Jeg får jo som sagt så mange positive tilbakemeldinger om at jeg tar stoffet veldig lett og at det virker som jeg forstår det lærerne snakker om. Så nå er jeg igang igjen og det er jeg ordentlig stolt over. Kanskje jeg faktisk kommer til å klare å gjennomføre siste året mitt så jeg kommer meg videre og kan starte på videre utdannelse? At jeg kan få meg en jobb jeg trives med og at jeg kan komme meg gjennom dette her.

For det er som mamma og flere sier til meg at dagene blir lange hvis man ikke har noe å drive med. Og skolen er jo egentlig det mest fornuftige jeg kan bruke tiden min på nå. Det gir meg jo så mye mestring og glede samtidig som man faktisk må gjennomføre videregående for å få studiekompetanse. Wihi har jeg bare lyst til å si for nå sitter jeg med et ordentlig smil om munnen for jeg har klart det. Endelig er jeg igang igjen med noe som gir meg så mye.

Hadde bare lyst til å dele dette med dere for å igjen vise at alt er mulig bare man biter tennene sammen å holder fast ved de små positive tingene i hverdagen. Det gjelder å aldri gi opp og å minne seg selv på hvor sterk man egentlig er. For jeg er sterk. Det kan jeg faktisk ærlig si at jeg synes. Jeg klarer det jeg bestemmer meg for og dette er en egenskap jeg skal jobbe med å bruke til noe positivt. Så jeg nekter å gi opp.  

Mentaltrener

07.01.2016 kl.15:19

Du NEKTER å gi opp!

Jeg blir så utrolig stolt av deg,når jeg leser dette!

Stå på! For en ting er veldig sikkert, det stopper ikke her! :)

07.01.2016 kl.16:29

Så bra 👍👍

Ariel Charlotte

07.01.2016 kl.16:38

Kjempebra!

mkde

07.01.2016 kl.18:18

Anonym: tusen takk :)

mkde

07.01.2016 kl.18:18

ja jeg håper virkelig jeg er på riktig vei og jeg kommer iallefall ikke til å gi opp!

mkde

07.01.2016 kl.18:18

Ariel Charlotte: tusen takk :)

07.01.2016 kl.19:48

Det håper ikke jeg heller at vi gjør.. 😁

Mari

08.01.2016 kl.01:43

Hei så flott så flott! Kan du ikke kontakte meg på e-post? Jeg også sliter med samme

Ting som deg, hadde vært veldig fint å

Snakke! 😊

Mvh

Mari

GM

08.01.2016 kl.09:06

Jeg kjenner deg ikke, men har ved jevne mellomrom snublet over innleggene dine. Ville bare sii at det er flott å lese at du klarte å snu en dårlig dag til en god dag. Alle bittesmå små skritt du tar trekker deg videre opp og frem, og på meg høres det ut som du gjorde et kjempesprang i går. Stå på videre for som du sier så er det viktig å fylle dagene med noe meningsfylt og gode mestringsopplevelser. Viktig at du også klarer å klappe deg selv på skuldrene og gi deg selv ros. :)

Andreas

08.01.2016 kl.19:04

Ta med deg di små positive fremskrittene og prøv å hver stol av deg selv. Skulle gjerne ha blitt kjent med deg. God helg frøken.

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits