Tusen takk for meg

Dette er noe jeg har tenkt lenge på og jeg har nå bestemt meg for at jeg legger ned bloggen på ubestemt tid. Kanskje jeg kommer tilbake en gang i fremtiden, men det blir ikke med det første. Grunnen til dette er først og fremst at jeg må bruke tiden min på å jobbe med problemene jeg har, slik at jeg faktisk kan bli bedre og en dag frisk. Det er egentlig flere grunner, men tenker ikke å gå så mye inn på det. Jeg ville bare fortelle dere at nå kommer det til å bli stille fra meg fremover. 

Jeg vil bare takke alle sammen for at dere har lest bloggen min, lagt igjen koselige kommentarer og hjulpet meg fremover. For dere har vært til stor hjelp for meg. Allikevel føler jeg nå at jeg må prioritere tiden min på litt andre ting. Jeg føler dette er en ganske voksen beslutning å ta så jeg er stolt av meg selv som har kommet frem til dette. For jeg tror dette er det som er best for meg. Jeg har fått mange nye erfaringer rundt bloggingen så jeg angrer ikke på at jeg startet opp og at jeg har drevet på frem til nå. Så bloggen har vært en stor hjelp for meg.

Jeg syntes dere fortjente en ordentlig forklaring på hvorfor det blir stille fra meg nå. Jeg kommer ikke til å slette bloggen så er bare å lese gamle innlegg hvis dere ønsker det, men blir ikke noe nytt fremover iallefall. Som sagt kanskje jeg kommer tilbake en gang i fremtiden, for vet ikke hva fremtiden bringer. Kanskje neste gang jeg blogger så har jeg fått det bedre og nærmer meg å kunne kalle meg selv frisk. Hvem vet.

Så da gjelder det bare for meg å igjen takke for meg og for følget. Det har vært utrolig morsomt å kunne skrive for dere og jeg setter stor pris på alt dere har gjort for meg. Vil da bare ønske alle sammen et riktig flott og fint år. Husk alt er mulig så lenge du ikke gir opp. Du kan klare hva som helst og det er ingen skam å stoppe opp for å spørre om hjelp. Man er ikke svak om man gråter, man viser bare at man er et menneske og at man har følelser. Jeg vet at dere kommer til å få det bra, for dere er verdt så mye.  Hver og en av dere. 

Så sender jeg dere en kjempe stor klem. Masse lykke til i det nye året<3
 

S

10.01.2016 kl.21:37

❤ ❤

Shino

10.01.2016 kl.21:54

Lykke til og godbedring Maren.. Har trua på deg :) Du er sterkere og vakrere enn du tror :)

Stay strong; keep fighting :)

klem fra meg

mkde

10.01.2016 kl.21:55

Shino: Tusen takk for det, veldig koselig å høre :) jeg skal fortsette å kjempe og aldri gi opp. Minner meg selv på det hver eneste dag :) klem tilbake

Atle

10.01.2016 kl.22:07

Lykke til og god bedring. Håper du lager et innlegg om en stund og forteller at du har det bedre. At du vil bruke energi på annet enn å blogge jevnlig skjønner jeg.

:-)

Cecilie

10.01.2016 kl.22:31

Lykke til videre med behandlingen og veien til å bli bedre! :-) Du virker som ei sterk jente og med riktig hjelp og støtte så kommer det nok til å gå bra skal du se! Tror det å fokusere på å bli frisk er bedre en å skulle oppdatere hele omverdenen på hvordan du har det hele tiden. De nærmeste venner og familie følger vel med deg uansett <3 Stay strong!

Mari ❤

10.01.2016 kl.22:59

Ånei.. jeg elsker jo bloggen din ❤ Men stå på videre, jeg er her for deg ❤

Michelet

10.01.2016 kl.23:24

Spess å legge ned bloggen i det paradise begynner innspillingen. Håper du er med asså, hadde vært kult! 🙈😁

Line

10.01.2016 kl.23:55

Dette går bra maren, dette får du til! Du er kjempe sterk. Ønsker deg masse lykke til... synes det er litt dumt at du skal slutte å blogge, men er bedre du bruker all energien din til å jobbe videre med å bli frisk ❤

Veronika

11.01.2016 kl.09:04

Masse lykke til videre! Heia heia :)

11.01.2016 kl.11:13

Lykke til videre❤️❤️

11.01.2016 kl.16:04

Kjipt for oss lesere at du slutter å blogge, men det er sikkert en god avgjørelse for deg personlig! Blir veldig nysgjerrig på grunnene du har som du ikke velger å dele med oss, men det har vel sine grunner det også. Ønsker deg masse lykke til videre! :)

Nydelig bilde av deg forresten, og den kjolen var kjempefin på deg, virkelig en farge du kler! Når ble bildet tatt?

Aria

11.01.2016 kl.19:31

Masse lykke til videre! Tror aldri jeg har lagt igjen kommentar før, men det har hendt at jeg har vært innom. Jeg tok selv en lengre bloggpause, men har nå valgt å starte opp igjen fordi jeg har nye erfaringer jeg nå kan dele. Håper du får det bedre i framtiden ♥

Myasteni

11.01.2016 kl.23:42

Lykke til videre på din ferd framover :) Ønsker deg alt godt vennen <3

Din blogg er en av de få jeg virkelig har lest, så blir litt tomt uten deg framover. Men som du sier selv, så er det viktigste at du nå prioriterer deg selv nå <3

Mauriciosphotogallery

13.01.2016 kl.17:29

Lykke til, og god bedring. Klem : )

Caroline Stupforsmo

15.01.2016 kl.21:14

Lykke til og god bedring!

avslappetliv

17.08.2016 kl.12:23

kommer virkelig til å savne deg g bloggingen din :( men masse go bedring! <3

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits