Hmmmmmm, Begynner å blogge igjen?

Hei på dere. Nå er det virkelig lenge siden jeg har skrevet, har jo egentlig vært planen det nemlig at jeg skulle slutte å blogge, men nå har jeg den siste tiden begynte å tenke og lengte litt tilbake til bloggingen. For hadde jo noe å drive med stort sett hele tiden når jeg ikke hadde noe annet, og syntes det var veldig godt å få skrevet ut litt og det å få kommentarer og tilbakemeldinger fra andre :)

Har vært veldig godt med en pause og har ikke 150%bestemt meg for å starte opp igjen. Har ikke tenkt til å skrive så veldig mye akkurat om det på dette innlegget, tenker at blir det slik at jeg begynner pån igjen så kan jeg heller da skrive et innlegg om tiden i mellom jeg sluttet og til nå. For det er virkelig en helt annen jente som sitter her nå enn for 1 år siden. Er utrolig mye som har skjedd i livet mitt av positive ting og er akkurat derfor jeg tenker at det hadde vært godt å kunne starte opp igjen med bloggingen for jeg har ikke tenkt til å blogge om alt det negative i livet mitt, men heller det positive. Selvsagt blir det jo litt av begge deler, men tenker å holde fokuset på de tingene jeg klarer og de tingene jeg holder på med, litt sånn hverdagsblogg. Hehe ikke rosa blogg, men mer en vanlig blogg for jeg er ei ganske vanlig jente og ikke alt det negative og vanskelige. Heller bruke bloggen som en slags "dagbok", ikke så personlig som en dagbok, men skrive ja om det som er positivt i livet mitt :)

Har som sagt ikke helt bestemt meg om jeg skal starte opp igjen, derfor jeg tenkte å skrive dette innlegget og dele det, så kan folk få kommentere om dere ønsker at jeg skal starte opp igjen eller ikke. Gjerne skriv hvorfor dere ønsker enten det ene eller det andre så skal jeg tenke litt på det :)

Vurderer også om jeg skal starte opp igjen om jeg skal starte helt på nytt på en helt ny blogg. Kommer uansett ikke til å slette denne, men tenker at det som jeg skrev de årene jeg brukte denne bloggen og for et år siden når jeg slutta er et kapittel i den lange boka mi, men nå er jeg på starten og på god vei inn i et nytt kapittel. Hadde derfor vært litt godt å kunne starte litt på nytt, men får se :)

 

Iallefall hadde jeg satt pris på om dere kommer med tilbakemeldinger på om dere tenker at jeg skal starte opp igjen eller ikke, gjerne hvorfor dere mener det og gjerne skriv om dere tenker at å starte en ny blogg kunne vært greit :) SÅ da får jeg bare se hva det blir til, men dere får uansett et svar da om hvordan det blir :) :)


 

Sarajaneeth

26.11.2016 kl.13:31

Kjære deg☆ jeg synes så absolutt at du skal begynne på igjen om det får deg til å føle deg bra. Jeg vil iallefall veldig gjerne lese mer fra deg! Er så godt å høre at du nå fokuserer på det du driver med å det positive i hverdagen☆ selvfølgelig har alle dritt dager, å det synes jeg heller ikke skal legges sjul på :) Du er så tøff å sterk :) start et helt nytt kapittel med en helt ny blogg ! 😁 håper å få høre at du fortsetter, for du er virkelig flink til å skrive!

Sandra Marie

26.11.2016 kl.21:45

Start igjen :-D

Antirosabloggen

27.11.2016 kl.05:12

Hei, så bra, velkommen tilbake :-)

27.11.2016 kl.12:51

Hei. Det var med en tilfeldighet at jeg søkte opp bloggen din idag, var jo en fast leser før så ville se om det var kommet noe nytt på dette året..

Men hadde jo vært koselig om du hadde begynt igjen da, da følger iallfall jeg med igjen.

Og alt ordner seg til slutt!😊

Nicole Touch

29.11.2016 kl.02:05

Jaa, begynn å blogg igjen :D Du kan ha det som en tidsfordriv når du kjeder deg eller noe. Stor klem til deg! <3 Nicole

Katrine

16.12.2016 kl.11:02

START IGJEN !!! :D

Skriv en ny kommentar:Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

   • INSTAGRAM
    BLOGGDESIGN    Design av
    Marie Gjernes

    ----------------------    REKLAME


hits