Hmmmmmm, Begynner å blogge igjen?

Hei på dere. Nå er det virkelig lenge siden jeg har skrevet, har jo egentlig vært planen det nemlig at jeg skulle slutte å blogge, men nå har jeg den siste tiden begynte å tenke og lengte litt tilbake til bloggingen. For hadde jo noe å drive med stort sett hele tiden når jeg ikke hadde noe annet, og syntes det var veldig godt å få skrevet ut litt og det å få kommentarer og tilbakemeldinger fra andre :)

Har vært veldig godt med en pause og har ikke 150%bestemt meg for å starte opp igjen. Har ikke tenkt til å skrive så veldig mye akkurat om det på dette innlegget, tenker at blir det slik at jeg begynner pån igjen så kan jeg heller da skrive et innlegg om tiden i mellom jeg sluttet og til nå. For det er virkelig en helt annen jente som sitter her nå enn for 1 år siden. Er utrolig mye som har skjedd i livet mitt av positive ting og er akkurat derfor jeg tenker at det hadde vært godt å kunne starte opp igjen med bloggingen for jeg har ikke tenkt til å blogge om alt det negative i livet mitt, men heller det positive. Selvsagt blir det jo litt av begge deler, men tenker å holde fokuset på de tingene jeg klarer og de tingene jeg holder på med, litt sånn hverdagsblogg. Hehe ikke rosa blogg, men mer en vanlig blogg for jeg er ei ganske vanlig jente og ikke alt det negative og vanskelige. Heller bruke bloggen som en slags "dagbok", ikke så personlig som en dagbok, men skrive ja om det som er positivt i livet mitt :)

Har som sagt ikke helt bestemt meg om jeg skal starte opp igjen, derfor jeg tenkte å skrive dette innlegget og dele det, så kan folk få kommentere om dere ønsker at jeg skal starte opp igjen eller ikke. Gjerne skriv hvorfor dere ønsker enten det ene eller det andre så skal jeg tenke litt på det :)

Vurderer også om jeg skal starte opp igjen om jeg skal starte helt på nytt på en helt ny blogg. Kommer uansett ikke til å slette denne, men tenker at det som jeg skrev de årene jeg brukte denne bloggen og for et år siden når jeg slutta er et kapittel i den lange boka mi, men nå er jeg på starten og på god vei inn i et nytt kapittel. Hadde derfor vært litt godt å kunne starte litt på nytt, men får se :)

 

Iallefall hadde jeg satt pris på om dere kommer med tilbakemeldinger på om dere tenker at jeg skal starte opp igjen eller ikke, gjerne hvorfor dere mener det og gjerne skriv om dere tenker at å starte en ny blogg kunne vært greit :) SÅ da får jeg bare se hva det blir til, men dere får uansett et svar da om hvordan det blir :) :)


 


Tusen takk for meg

Dette er noe jeg har tenkt lenge på og jeg har nå bestemt meg for at jeg legger ned bloggen på ubestemt tid. Kanskje jeg kommer tilbake en gang i fremtiden, men det blir ikke med det første. Grunnen til dette er først og fremst at jeg må bruke tiden min på å jobbe med problemene jeg har, slik at jeg faktisk kan bli bedre og en dag frisk. Det er egentlig flere grunner, men tenker ikke å gå så mye inn på det. Jeg ville bare fortelle dere at nå kommer det til å bli stille fra meg fremover. 

Jeg vil bare takke alle sammen for at dere har lest bloggen min, lagt igjen koselige kommentarer og hjulpet meg fremover. For dere har vært til stor hjelp for meg. Allikevel føler jeg nå at jeg må prioritere tiden min på litt andre ting. Jeg føler dette er en ganske voksen beslutning å ta så jeg er stolt av meg selv som har kommet frem til dette. For jeg tror dette er det som er best for meg. Jeg har fått mange nye erfaringer rundt bloggingen så jeg angrer ikke på at jeg startet opp og at jeg har drevet på frem til nå. Så bloggen har vært en stor hjelp for meg.

Jeg syntes dere fortjente en ordentlig forklaring på hvorfor det blir stille fra meg nå. Jeg kommer ikke til å slette bloggen så er bare å lese gamle innlegg hvis dere ønsker det, men blir ikke noe nytt fremover iallefall. Som sagt kanskje jeg kommer tilbake en gang i fremtiden, for vet ikke hva fremtiden bringer. Kanskje neste gang jeg blogger så har jeg fått det bedre og nærmer meg å kunne kalle meg selv frisk. Hvem vet.

Så da gjelder det bare for meg å igjen takke for meg og for følget. Det har vært utrolig morsomt å kunne skrive for dere og jeg setter stor pris på alt dere har gjort for meg. Vil da bare ønske alle sammen et riktig flott og fint år. Husk alt er mulig så lenge du ikke gir opp. Du kan klare hva som helst og det er ingen skam å stoppe opp for å spørre om hjelp. Man er ikke svak om man gråter, man viser bare at man er et menneske og at man har følelser. Jeg vet at dere kommer til å få det bra, for dere er verdt så mye.  Hver og en av dere. 

Så sender jeg dere en kjempe stor klem. Masse lykke til i det nye året<3
 


Edelig er jeg igang igjen :)

Nå føler jeg at jeg har skrevet mange negative innlegg den siste tiden så nå må jeg bare dele noe med dere som er utrolig positivt. 

Først kan jeg jo si at jeg skrev jo i går at jeg hadde en ganske vanskelig og tung dag. Jeg sov utrolig dårlig natt til i går så jeg slet med masse tankekaos og spesielt mange tunge tanker, men så skal dere høre. For jeg har nå vært innlagt i over 2 uker og har lenge tenkt på at jeg burde få vaska og ordna rommet mitt, men jeg har aldri fått meg til å gjøre det. Så da må jeg skryte litt av meg selv for ja jeg hadde en vanskelig dag i går, men faktisk så klarte jeg å gjøre utrolig mange positive ting i går. Jeg tørka støv og vaska gulvet på hele rommet mitt helt på egenhånd. Fikk satt på en klesvask og kom meg i dusjen. Alt dette klarte jeg selv om jeg følte meg veldig sliten i går. Så dette gjorde automatisk så humøret ble lettere og jeg fikk en mye bedre kveld en det jeg trodde jeg skulle få i går. Dette viser jo bare at som jeg har skrevet mange ganger før, at jeg klarer det jeg bestemmer meg for. Jeg klarte faktisk å trosse tvangen og stemmene som jeg hadde i hodet. En klapp på skuldra til meg selv. 

Så må jeg skrive en ting til som jeg er veldig stolt over at jeg har klart. For jeg startet jo igjen på skolen i høst. Begynte med tre fag for har delt opp siste året mitt på videregående i to. Så jeg tar tre fag det ene året og fire til neste år. Etter det som har skjedd nå ble det jo stopp på undervisningen og jeg har hatt mange tanker om at jeg ikke kom til å klare å komme igang igjen, men slik ble det ikke. For mamma har virkelig stått på og jobbet for at jeg skal fortsette med dette, så hun ringte til hun som styrer dette med skolegangen min og det ble bestemt at lærerne skulle komme hit til Reinsvoll for å undervise meg. Kan jo ærlig si at jeg var ganske skeptisk til dette når jeg først hørte det, for motivasjonen til å fortsette på skolen var ganske langt nede. Allikevel så har jeg nå klart det. For læreren min i rettslære var her nå nettopp så vi satt i litt over en time med undervisning og det gikk egentlig godt over forventningene mine. Jeg klarte å følge med, kom med spørsmål og eksempler og jeg fikk mange gode tilbakemeldinger. Så jeg sitter nå med en stor mestringsfølelse for jeg har faktisk klart å komme igang igjen med skolen. Noe jeg innerst inne har en utrolig stor motivasjon for å klare. For jeg vet jeg kan klare det. Jeg får jo som sagt så mange positive tilbakemeldinger om at jeg tar stoffet veldig lett og at det virker som jeg forstår det lærerne snakker om. Så nå er jeg igang igjen og det er jeg ordentlig stolt over. Kanskje jeg faktisk kommer til å klare å gjennomføre siste året mitt så jeg kommer meg videre og kan starte på videre utdannelse? At jeg kan få meg en jobb jeg trives med og at jeg kan komme meg gjennom dette her.

For det er som mamma og flere sier til meg at dagene blir lange hvis man ikke har noe å drive med. Og skolen er jo egentlig det mest fornuftige jeg kan bruke tiden min på nå. Det gir meg jo så mye mestring og glede samtidig som man faktisk må gjennomføre videregående for å få studiekompetanse. Wihi har jeg bare lyst til å si for nå sitter jeg med et ordentlig smil om munnen for jeg har klart det. Endelig er jeg igang igjen med noe som gir meg så mye.

Hadde bare lyst til å dele dette med dere for å igjen vise at alt er mulig bare man biter tennene sammen å holder fast ved de små positive tingene i hverdagen. Det gjelder å aldri gi opp og å minne seg selv på hvor sterk man egentlig er. For jeg er sterk. Det kan jeg faktisk ærlig si at jeg synes. Jeg klarer det jeg bestemmer meg for og dette er en egenskap jeg skal jobbe med å bruke til noe positivt. Så jeg nekter å gi opp.  


Kanskje det går i riktig retning

Nå sitter jeg å smiler for endelig kan jeg igjen senke skulderne. Fikk beskjed før nyttår at jeg skulle snakke med legen som følger meg opp idag og har gjort det. Da fikk jeg bekrefta at jeg i første omgang skal være her på avdelingen i 2 uker til. Det er lagt en plan om at jeg skal få mer struktur på hverdagen min. Lage dags og ukeplaner, komme igang med treningen igjen og det viktigste, utprøving av medisinen jeg er blitt satt på. For jeg snakket med legen og han lurte på hvordan jeg hadde følt det disse dagene etter det ble en opptrapping og fortalte han at jeg følte meg litt roligere, at jeg kommer lettere igang med ting og at jeg klarer å holde på med en ting over en lengre tid og at jeg føler jeg har flere fornuftige tanker rundt mye. Foreksempel det med maten. For han lurte veldig på hvordan jeg følte det rundt det området og fortalte han at jeg ikke lengre føler jeg får den samme tilfredsstillelsen av matkickene mine. At jeg har flere stemmer som forteller meg at jeg ikke trenger å drive på slik jeg holder på, at jeg kan klare meg uten. Så jeg har de siste dagene prøvd mer og mer å ta mer kontroll over handlingene mine rundt maten. Det syntes han hørtes veldig bra ut og han var ganske sikker på at det er en virkning av medisinen. Så dere kan tenke dere at jeg ble ganske glad når han sa det.

Så han ville ha meg her som sagt i første omgang i 2 uker til for å fortsette å jobbe slik vi gjør nå. For han ser en fremgang og det gjør egentlig jeg også. Det er også flere rundt meg som sier de merker en forskjell på meg. Fikk jo høre av blant annet mamma, kjæresten hennes og pappa at de syntes jeg virka mer rolig og tilstede. At jeg ikke hadde så tankekaos som jeg hadde før. Så jeg håper det fortsetter slik som nå for da har jeg troa på at mye kan bli bedre. Men selv om mye går bedre har jeg forsatt en lang vei å gå for å kunne kalle meg frisk så veldig spent på hvordan ting blir fremover. Det er jo nå lagt en liten plan for de neste ukene, men veldig spent på hvordan ting blir når jeg skal ut igjen. Hvordan kommer ting til å bli da? 

Så før jeg skal ut igjen må det legges opp et opplegg på hvordan jeg skal bli fulgt opp. Hvor jeg skal bo, hvilken behandling jeg skal få og hva jeg skal drive med i hverdagen. For må jo ha noe å bruke tiden min på annet enn serier, strikking og musikk liksom. Begynte jo på skolen i høst så mitt største mål er å kunne fortsette med den så jeg kanskje en dag blir ferdig. Får jo utrolig mye mestringsfølelse av å gå på skolen så det må bare ordnes med så jeg får fortsatt. Det står øverst på lista nå. 

Det skjer derfor ganske mye rundt meg nå og det er deilig å se at de endelig har fått opp øynene slik at de ser at jeg trenger hjelp. Kanskje det faktisk går i riktig retning? :)

 


Starter det nye året med en stor mestringsfølelse

Da var vi inne i et nytt år, tenk på det da. Synes 2015 gikk utrolig fort, men skjedde jo veldig mye så kan jo ha noe med det å gjøre.

Håper alle sammen hadde en fin nyttårsaften og fikk en fin start på det nye året. Det fikk iallefall jeg så tenkte å fortelle dere litt om kvelden min da. For ble henta av mamma i 5 tia for skulle feire sammen med henne, kjæresten hennes, alle søsknene mine, kjæresten til søstera, bestemor og bestefar. Så gledet meg til kvelden, men var også veldig spendt. For jeg vet hvordan jeg blir på slike dager og nå var det mange der så var redd for hvordan jeg skulle takle det. 

Hjalp mamma litt med maten og slikt så kom bestemor og bestefar litt før 7 for vi skulle spise klokka 7. Dere kan jo tenke dere hvordan jeg ble rundt maten, slik blir jeg jo hele tiden, men klarte iallefall å sitte sammen med de andre og faktisk spise selv om det endte slik det alltid ender. Da vi var ferdige med maten stod desserten for tur og det samme skjedde der. Får bare krysse fingerne for at det legen sa til meg stemmer. At den nye medisinen jeg har startet på kan hjelpe meg rundt maten. Det hadde virkelig vært godt. Iallefall så kom jeg meg gjennom maten og var veldig koselig, men så var det noe som skjedde. Jeg begynte å tenke på alt mulig. At folk var ute sammen med venner, festa og drakk. At jeg var innlagt og derfor ser jeg ned på meg selv. At jeg sliter med maten. Så jeg sprakk og måtte bare trekke meg unna. Fikk tanker om jeg kom til å klare resten av kvelden eller om jeg skulle få mamma til å kjøre meg opp igjen på avdelingen. Fikk snakka litt med mamma og prøvde å forklare henne hvordan jeg hadde det, men ble ikke noe lettere. Hadde det vell slik i et par timer, men så klarte jeg endelig å få satt meg ned i sofaen sammen med de andre. Begynte å spille et spill på ipaden sammen med den eldste lillebroren min og da forsvant tankene mer og mer så fikk mer ro i hodet. Da kom jeg frem til at jeg skulle klare resten av kvelden og at jeg skulle sove over som var planen. 

Klokka nærmet seg 12 så da forsvant alle sammen ut for var jo snart tid for å ringe inn eller smelle inn det nye året med raketter. Var veldig heldige med været da for snødde jo egentlig hele nyttårsaften, men ga seg i 10 tiden så da vi gikk ut var det opphold. Vi bor slik til at vi ser utrolig langt så vi så utrolig mye fint fyrverkeri. Nå var tankekaoset helt borte og jeg koste meg ute sammen med familien min. Da klokka passerte 12 fyrte vi opp våre raketter og ønsket det  nye året velkommen. Fikk knipsa et par bilder av fyrverkeriet vårt da :)

Stod ute en liten stund før vi gikk inn igjen for alle begynte å bli ganske trøtte og slitne etter en lang dag. Så kan tenke dere at det var godt å finne senga da. Gikk til sengst med et smil for jeg var så utrolig stolt av meg selv som ikke hadde gitt etter for tankene om at jeg skulle dra opp igjen til avdelingen, men at jeg klarte å trosse dem og sov over slik som planen var. Så jeg startet det nye året med en stor mestringsfølelse. 

Hadde satt på ringing klokka 8 på morgenen for skal ta medisinen min da og når jeg våknet følte jeg meg så trygg og hjemme. Det var så godt å våkne i sin egen seng og i et hus der man viste at man hadde folk rundt seg som man var utrolig glad i. Så nå har jeg klart å trosse den angsten jeg hadde ang det og kan derfor tenke meg å sove mer hjemme. For er jo litt slik at når man er innlagt kommer man litt en boble. Man blir isolert fra alt annet og man vet at man har folk rundt seg hele tiden. Så derfor er jeg ekstra stolt av meg selv som gikk ut av den bobla og sov hjemme. 

Dette viser bare at jeg kan klare det jeg bestemmer meg for fordi jeg er utrolig sta og bestemt. Jeg må bare lære meg å bruke det på riktig måte og det er en ting jeg skal jobbe med i det nye året. Dette året skal bli et snu år for meg og jeg SKAL få det bedre. Jeg blir nok ikke helt frisk, men jeg skal få det bedre og det vet jeg er mulig. Det gjelder bare å ta å holde fast på de tingene som gir meg glede og mestring. For jeg ser jo nå at det er mulig for meg. Jeg må bare aldri miste troa og håpet og det er mitt største ønske i dette året. Jeg skal klare å få mer troa på meg selv! 


Nydelige søstera mi som jeg utrolig glad i <3


Vil takke hver enkelt av dere for et fantastisk og minnerikt år og vil ønske dere alle et riktig godt nytt år <3

I morgen starter vi igjen på et nytt år så vil avslutte dette året med å takke hver enkelt av dere for alt dere har gjort for meg. For all støtten dere har gitt meg. For alle de fantastiske, koselige, støttende og ikke minst motiverende kommentarene som dere har skrevet til meg. For alle meldingene dere har sendt til meg hvor dere har kalt meg for sterk, modig og hvor dere har fortalt meg at jeg kommer til å klare dette. At dere har ønsket meg lykke til og at dere har troa på at jeg skal klare dette. Det har vært en stor ære å få skrive for så mange nydelige mennesker gjennom 2015. Og betyr utrolig mye for meg at dere faktisk tar dere tid til å klikke dere inn på bloggen, lese innleggene og legge igjen kommentarer. For alt er opp til dere og jeg ikke tvunget noen til å gjøre det. Så dere er en stor motivasjon for meg og dere gir meg et stort håp og en mestringsfølelse.

Så jeg vil bare takke hver enkelt av dere. Uten dere hadde jeg ikke sittet her jeg gjør idag. Jeg håper virkelig at dere har hatt et minnerikt og flott år, hvor dere har kjent på glede, mestring og lykke. For dere er alle så fantastiske og dere fortjener å ha det bra.   Noen minner fra dette året <3


Håper alle sammen får en riktig koselig og fin nyttårsfeiring enten dere skal feire sammen med familie, venner eller andre. Så vil jeg ønske alle en riktig flott og fantastisk nytt år. Håper virkelig at det nye året blir bra for dere. Det fortjener dere virkelig! 

Tusen takk for følget gjennom dette året så snakkes vi neste år. Kjempe stor nyttårsklem fra meg til hver og en av dere. Dere er helt fantastiske <3


Hva vil dere lese om i 2016?

Nå trer vi jo snart inn i et nytt år og derfor tenkte jeg enkelt og greit å spørre dere, for er jo dere som leser bloggen, hva dere har lyst til å lese mer om i det nye året? Jeg kommer fremdeles til å blogge ganske likt som nå. Om følelser og tanker. Hvordan jeg føler det og hvordan jeg har det, men er det noe dere har lyst til at jeg skriver mer eller mindre om? For har tenkt til å starte å bruke bloggen mer igjen som et sted hvor jeg kan uttrykke følelser og deler tanker om ulike ting så viktig for meg å høre hva dere har lyst til å lese om. Har jo i tillegg til å hjelpe meg selv, lyst til å prøve å hjelpe andre som har det litt på samme måte som meg. For får ganske ofte meldinger fra folk som sier de leser bloggen min og som kjenner seg igjen i mye av det jeg skriver og at de har fått hjelp av å lese at de ikke er de eneste som sliter med ulike ting. Så derfor tenkte jeg bare å høre om det er noe spesielt dere vil lese om i 2016? Da kan dere bare kommentere det her så skal jeg se hva jeg får til. 

Håper dere har hatt en fin jul så langt og at dere får en fortsatt fin romjul. Kos dere masse på nyttårsaften så vil jeg selvsagt ønske alle sammen et riktig flott nytt år. Dere fortjener å ha det bra :) 

Stor klem fra meg<3

 


Mine planer for dagen

Tenkte bare å skrive et ganske kort innlegg om mine planer for dagen jeg. For er snart på tur ut døra på permisjon for skal en tur på CC sammen med mamma og lillesøstra mi for å bytte noen julegaver og for å bruke opp litt julepenger. Er jo kjempe mye romjulssalg nå så må jo benytte seg av det når man har sjansen. Kanskje jeg finner meg noe fint, hvem vet :)

Planer er også at jeg skal bli med hjem til mamma og dem en tur etterpå så blir en koselig dag dette. Håper jeg klarer å holde humøret oppe gjennom hele dagen da. Skal tilbake til avdelingen i kveld da så får slappet av litt da før det braker løs i morgen med nyttårsfeiring. Skal en tur til mamma og feire sammen med dem. Spise god mat og fyre opp raketter så blir nok en koselig dag det også.

Har egentlig ikke tenkt til å skrive så mye mer en det. Håper alle sammen får en fin Onsdag videre så kommer det et nytt innlegg i kveld. Har forhåndskrevet det så publiserer det når jeg er tilbake fra permisjon :)
Mine planer for romjula

Hei og fortsatt riktig god jul. Håper dere har hatt en fin jul så langt. Nå er det jo romjul og derfor tenkte jeg å dele med dere hvilke planer jeg har. 

Jeg har egentlig ikke så mange planer, men noen har det blitt da. Jeg har blitt spurt med på kino sammen med pappa og småbrødrene mine. Den nye flåklypa filmen hadde jo premiere i går så vi tenkte å reise å se den på mandag. Det blir koselig. Veldig glad i å finne på ting sammen med småbrødrene mine for er så morsomt å se hvordan ting gleder dem. Gjør meg glad av å se dem le og smile. Og jeg har også et veldig godt forhold til pappa. Var jo i syden med de tre i vår. Håper det er noe vi kan få til igjen om ikke alt for lenge, men nå hoppet jeg litt av. Ellers i romjula har jeg planer om at jeg også skal på kino å se filmen "joy" sammen med ei venninne. Var ei som jeg faktisk ble kjent med når jeg var innlagt her på Reinsvoll og vi har fremdeles kontakt. Hun ville også komme på besøk til meg her på sykehuset en dag så det gleder jeg meg til. Godt å ha noen man faktisk kan kalle for venner. Så tenker jeg meg en tur på cc sammen med ei som jeg er venn med på facebook som jeg har lyst til å bli bedre kjent med. Så blir det sikkert noen permisjoner hjem. Ellers har jeg ikke så mange konkrete planer. Tar bare en dag av gangen. 


Pappa og meg i syden<3

Er faktisk i farten nå eller snart iallefall. Blir hentet av kjæresten til mamma for skal hjem til dem på permisjon for ettermiddagen. Mamma og jeg skal gå oss en tur så blir nok koselig det. Er så sykt støl etter jeg for første gang på veldig lenge trente i et treningsrom i går så spendt på hvordan det kommer til å gå. Er vell godt å få strekt litt på seg når man er støl så skal nok gå bra. Er jo også veldig koselig å være på tur med mamma for er så glad i henne og hun er den personen her i livet som jeg virkelig føler jeg kan snakke med alt om og hun forstår meg faktisk og det er veldig godt å kjenne på. For er ikke mange som klarer å sette seg inn i hvordan jeg har det. Mener heller ikke at folk skal klare det altså, men ja dere skjønner hva jeg mener. Hun er iallefall en av mine viktigste personer i livet. Hun er nok en av de største grunnene til at jeg sitter her jeg gjør idag. Uten henne hadde jeg nok ikke klart det jeg har klart. Så hun er min store inspirasjon og motivasjon i livet. Hun hjelper meg så mye og hun har stått sammen med meg gjennom innleggelse etter innleggelse. Hun er en så sterk person og jeg vil virkelig bli som henne når jeg blir stor. Så det er egentlig mine planer for romjula så blir det sikkert noen småting til. Kan også hende jeg skal møte eksen for å snakke ut om ting så håper det blir noe av. Til slutt vil jeg bare si at selv om jeg sliter med mitt føler jeg meg også ekstremt heldig fordi jeg har en fantastisk mamma og pappa som jeg har sagt tidligere har stått sammen med meg gjennom alt det jeg har vært igjennom. De har ikke gitt opp håper om at jeg skal klare å bli frisk. Jeg er også så utrolig heldig som har tre nydelige småsøsken som jeg ufattelig glad i. Så som sagt selv om jeg har mine nedturer og jeg til tider føler meg så alene og at jeg ikke har noen, vet jeg innerst inne at jeg er heldig. For jeg har en faktisk familie som er der for meg når jeg trenger dem og de vil meg virkelig noe godt. De er så utrolig glad i meg og de vil absolutt ikke miste meg. Så de er min store motivasjon her i livet. For jeg vet også innerst inne at jeg kommer til å klare dette. Jeg kommer til å bli frisk en dag fordi jeg har så mange herlige mennesker i livet mitt. Det er bare for meg å minne meg selv på det hver gang jeg føler meg nede. 

Så vil jeg helt til slutt si at dere lesere virkelig hjelper meg i kampen om å bli frisk. Alle kommentarer og meldinger jeg får av dere hjelper meg veldig. Dere gjør så jeg føler meg forstått og sett på en annen måte enn familien. Så jeg vil bare gi dere en kjempe stor takk for at dere er der med meg, og at dere følger meg på veien mot et bedre liv. Så derfor sender jeg hver og en av dere en kjempe stor juleklem og håper alle dere får en fortsatt riktig fin jul og at det nye året blir like bra som dere ønsker. For det fortjener dere virkelig. Stor klem fra meg<3 


Er faktisk veldig stolt av meg selv

God morgen eller god formiddag heter det vell nå. Tenk at det er første juledag allerede og at juleaften for 2015 er over for denne gang. Først vil jeg starte med å si at jeg håper virkelig alle dere fantastiske lesere hadde en utrolig fin og koselig kveld med familie, venner, fjærne eller kjære for det fortjener dere alle.

Jeg er jo innlagt på Reinsvoll i julen, men jeg fikk permisjon for å reise hjem å feire kvelden sammen med familien min. Siden mamma og pappa er skilt feirer vi julekvelden annenhvert år hos hver av dem og dette året var det pappa sin tur å ha oss barna på besøk så han kom å hentet meg i 5 tiden. Hadde sminka meg, retta håret og hoppet inn i kjolen og var klar for en koselig kveld sammen med familien min. Kom til pappa og skulle spise ganske med en gang, men jeg hadde rett og slett ingen appetitt fordi dere skjønner jeg har startet opp på en ny medisin og en av bivirkningene er nedsatt appetitt. Skal skrive litt mer om det med medisinen i et annet innlegg. Iallefall klarte jeg ikke å spise noe annet enn en yoghurt, måtte jo liksom prøve å få i meg noe for å holde humøret oppe. 

Så var det tid for dessert og jeg orket heller ingenting så bare satt der og så på at de andre spiste. Likesågreit tenkte jeg for dere skjønner jeg var ganske sliten fra før fordi jeg hadde sovet 3 timer natt til juleaften. Så det tærer litt på når man i utgangspunktet ikke har så mye å gå på. Tislutt var det tid for det alle så frem til nemlig å ta opp pakkene vi hadde fått. Det gjorde ganske vondt egentlig for for hver gave jeg fikk ble jeg bare mer og mer deppa. Tror kanskje det kommer av at jeg har et litt sånn syn på meg selv at jeg ikke fortjener å få ting. Er ikke veldig ofte jeg unner meg selv noe liksom så ligger nok der. Iallefall åpnet jeg pakkene og så kom tårene. For jeg fikk et gavekort på Egon. Da brakk jeg sammen og måtte bare trekke meg unna for det ble for mye for meg. Jeg sliter jo som jeg tror alle dere vet med mat og tanken på at jeg skulle ut å spise offentlig var utenkelig. Sendte en melding til mamma og fikk meldt litt med henne så kom meg igjen. Gikk så ut igjen og fortsatte å pakke opp. Fikk utrolig mye fint, kan sikkert få prøvd å vist dere bilder i et innlegg. Kan jo si noe jeg fikk da. Fikk en del penger, et stort lerret med bildet av new york tror jeg, kosesokker, en genser, tovede marius votter, såpe, parfyme, en lykt og lys og en ting som jeg faktisk virkelig trenger. Slik man har rundt livet når man går tur, som man kan ha vannflaske i. For hver gang jeg går tur blir jeg så sykt tørst så den ble jeg kjempe glad for :)

Iallefall over til overskriften. Selv om jeg var sykt sliten før jeg dro til pappa og jeg brøt sammen er jeg veldig stolt av meg selv både fordi jeg faktisk klarte å ta meg sammen igjen og at jeg gikk ut igjen til de andre for å fullføre kvelden. Egentlig er jeg også stolt fordi jeg faktisk reiste til pappa i det hele tatt. Jeg kunne blitt på avdelingen å spist mat der og vært sammen med dem, men jeg valgte å tre utenfor komfort sonen min og reise til pappa selv om jeg viste det kom til å bli vanskelig. Så jeg velger å gi meg selv en klapp på skuldra og rose meg selv for at jeg klarte det.


Se på den nydelige søstera jeg har da<3


Og den kule broren min:)

Så til syvende og sist ble kvelden veldig koselig og jeg følte meg både sett og hørt. Jeg følte meg trygg fordi jeg var rundt folk som jeg er utrolig glad i og som jeg vet er glad i meg. Det håper jeg virkelig at dere også fikk oppleve i går for alle fortjener å føle seg trygge og i varetatt. Jeg vil tilslutt ønske alle dere fantastiske lesere en fortsatt fin jul. Kos dere masse i romjula samme hva dere skal. Når jeg er inne på det har jeg også tenkt til å skrive et kort innlegg i morgen om min planer for romjula og juleferien sånn generelt. For selv om jeg er innlagt kan jeg ta permisjoner når jeg ønsker så det gir meg jo noen muligheter. Da er jeg ikke bunnet til å være her. Jeg kan faktisk reise hjem og være sammen med familien eller treffe venner. Så det innlegget kommer iallefall i morgen i følge planen min.

Så da ønsker jeg dere en fortsatt riktig fin juletid. Kos dere sammen med de dere er glad i og de som er glad i dere. Dette er en tung tid for noen, men jeg vet at uansett hvordan du sliter og hvorenn du er i verden så har du en positiv ting i livet ditt som er verdt å smile for. Bruk alle tankene dine på den ene tingen så skal du nok klare det. Og julen er tiden hvor familie skal holde sammen så ta vare på de rundt dere som dere er glad i.


Utrolig glad i alle disse fine menneskene her<3


Og så er jeg så heldig at jeg har tre nydelige og flotte søsken som jeg ubeskrivelig glad i<3

Stor juleklem fra meg <3


Hjem på permisjon

Da var det kvelden før den store kvelden og jeg skal tilbringe den sammen med mamma, kjæresten til mamma, søsknene og besteforeldrene mine. Skal kose oss med jul i flåklypa på tven og taco. Gleder meg masse. Ville bare svinge innom å oppdatere dere kort før jeg drar for blir hentet om tjue minutter. 


Måtte jo nesten pynte meg litt da. Rart å bruke sminke igjen etter to uker.

Så vil ønske alle sammen en riktig fin lillejulaften. Kos dere masse hvor enn dere befinner dere og uansett hvem dere er med :)


Endelig har jeg følt glede på utrolig lang tid

Nå har jeg skrevet en del negative poster føler jeg så nå må jeg virkelig dele en gladnyhet med dere. For første gang på utrolig lenge har jeg kjent på glede. Jeg smilte fordi jeg tenkte positive tanker. Jeg vet ikke hva det kom av, men det skjedde og det var en utrolig god følelse. Det var utrolig godt å kjenne at selv om jeg har det veldig vondt og er ganske langt nede, kan jeg kjenne på en utrolig positiv følelse nemlig glede. 

Jeg ville egentlig dele dette litt med dere fordi jeg er stolt av meg selv som kjenner på disse følelsene, men også fordi jeg vil vise dere at selv om man har det utrolig vanskelig kan man ha øyeblikk hvor ting er lettere. Så jeg håper dette lyste litt opp hverdagen deres like mye som det lyste opp min. Det var iallefall veldig godt å kjenne på det nå før jul. Kanskje det akkurat var derfor jeg kjente på den følelsen nå fordi det er noe jeg ser fram til. Nemlig julaften. Håper virkelig jeg kan få feire den sammen med familien min som stiller opp for meg uansett hva. De har stått sammen med meg gjennom tykt og tynt. Innleggelser etter innleggelser.

Jeg forstår faktisk ikke at de fremdeles er der for meg, men det viser kanskje hvor mye de er glad i meg. Hvor stort håp de har for at jeg skal få det bra igjen. Kanskje fordi de kjenner meg så godt at de vet at jeg kommer til å komme meg gjennom dette her og jeg kommer til å en dag kunne skrive at "jeg er maren som har slitt med en spiseforstyrrelse og personlighetsforstyrrelse, depresjon, angst og tvang, men nå er jeg frisk". 


Jeg trenger virkelig hjelp

Som sagt jeg beklager at det går så lang tid i mellom hver gang jeg blogger, men det skjer så mye i livet mitt. Både positivt og negativt, men den siste uka har det skjedd mer positive ting enn negative så det er jo bra. 

Men nå trenger jeg hjelp av dere. For jeg begynte med briller her om dagen skjønner dere. Er minus en på dem og har jo allerede minus 7 med linser så ja jeg ser dårlig. Men ser mye bedre med briller. Ser ikke dårlig altså uten dem, men blir bedre med briller. Men nå skal jeg ut på byen og vet ikke om det er teit å bruke briller. Jeg trenger dem jo ikke, men fortsatt veldig usikker. Derfor spør jeg dere, med eller uten briller på byen? Dere kan være helt ærlige altså. Blir ikke fornærma eller noe. Derfor jeg spør dere om råd. Her er det et bilde av meg med og uten briller. Så hva synes dere? 


Slik har jeg det fortiden

Det går noen dager mellom hver gang jeg blogger, men som sagt har en del ting som skjer i livet mitt. Sist sa jeg at det var mye negativt, men nå kan jeg faktisk si at jeg har hatt fire bra dager. Ble jo skrevet ut fra Reinsvoll på Onsdag og har egentlig hatt det ganske bra etter det. Var godt med en pause og tror jeg trengte det, men nå er jeg tilbake og motivasjonen er der igjen. For skole, for fremtiden og livet. Jeg vet det går opp og ned og at en dag kan jeg skrive slik som nå at jeg føler ting går bra og en annen dag at alt er på bunnen. Dessverre er dette et stort problem for de som sliter med bordeline som jeg gjør. Man svinger utrolig følelsesmessig. Jeg vet jeg kanskje skylder på sykdommen min en hel del, men ganske mye av det er sannheten enten dere tror på det eller ikke. 

Iallefall har jeg det ganske bra nå. Jeg fikk vite mens jeg var på Reinsvoll at det var en ny tjeneste i kommunen som ble startet opp på Tirsdag. Det er to stykker som på hverdager kan komme til deg og være med på det du måtte ønske når du trenger dem. Enten det er en time eller tre. De er veldig fleksible. Det passer meg jo veldig bra for har jeg ingenting en dag kan jeg ringe dem og si at nå har jeg lyst til å gå eller kjøre en tur. Hun som jobber i den tjenesten var hos meg på Torsdag og vi satt å snakket i et time før vi fikk vaska og ordna litt i leiligheta. Hun var utrolig god å snakke med så hun og jeg har iallefall en god kjemi og det betyr jo veldig mye for da tørr jeg å åpne meg for henne. Vi fikk også byttet på senga og det var en deilig følelse for fikk på et så godt sengesett så er slik at jeg gleder meg til å legge meg liksom.

Når jeg er inne på søvn kan jeg jo fortelle at jeg har sovet utrolig godt også de siste fire dagene og jeg tror det kan ha noe med at jeg har det såpass bra nå fortiden. At jeg har overskudd igjen og da klarer å tenke mer positivt. Mens jeg var på Reinsvoll fortalte jeg at jeg opplevde mye at jeg fikk episoder der jeg følte meg så urolig i kroppen så de satte meg på en medisin som heter Seroquel. Den er jo en beroligende medisin og den har virkelig hjulpet meg. Jeg tar en nå fast før jeg legger meg og både mamma og jeg mistenker at det kan være grunnen til at jeg sover så mye bedre. Jeg våkner et par ganger i løpet av natten og må på do, men jeg sovner igjen med en gang. Nå sover jeg sånn 9-10 timer god søvn så har jo sikkert noe med at jeg føler meg mer ovenpå og at jeg har mer energi.

Er iallefall utrolig godt å kjenne at jeg takler det mye bedre nå å være hjemme. Denne helga har jeg vært mye sammen med familien og jeg har ikke vært på fest. Dette er min første edru helg på lenge og det tror jeg er veldig smart og jeg er ganske stolt av meg selv. Jeg hadde lyst til å drikke, men jeg ser nå at det var lurt av meg å stå i mot. Jeg har istedenfor bakt og pyntet pepperkaker sammen med småbrødrene mine og mamma. Utrolig koselig. Mye bedre enn å ligge med hodevondt og kvalme på en søndag. Så jeg har det faktisk ganske bra fortiden og det er en deilig følelse å kjenne på. Jeg håper det kan fortsette slik, men jeg vet at det kommer til å gå veldig opp og ned. Så er forberedt på det, men nå ser jeg at jeg også kan ha lengre oppturer. Det gir meg motivasjon og glede til å fortsette å kjempe og tro at jeg kan komme meg opp igjen fra dette. For jeg har hatt en lang nede periode nå, men en ting vet man jo. Er man på bunnen så kan det bare gå en vei :)


Da blir det sleeve på meg

God kveld alle sammen.

Jeg fylte jo 20 år her den 18 oktober og ønsket meg egentlig bare penger for hadde ikke noe annet jeg trengte. Da kan jeg liksom bruke dem på det jeg ønsker. Jeg har helt siden jeg tok min første tatovering tenkt på å ta sleeve og jeg har jo tatt hest på den ene overarmen og en tiger på den andre. Så nå skal jeg fortsette på armen med tigeren på. Har time på torsdag. Gleder meg veldig til å se hvordan det blir. Mange spør om det gjør vondt å tatovering og svaret mitt er at det er veldig individuelt. Jeg synes ikke det er vondt og har egentlig aldri syntes det. Har nesten blitt vandt til følelsen man får når de tatoverer. Så kommer nok til å gå veldig bra tenker jeg. Jeg har ikke tenkt til å si noe om hva jeg skal tatovere, det får dere vente å se. For skal selvsagt publisere bilder av resultatet. Dere kan jo få lov til å gjette hva jeg skal ta, men spørs om noen gjetter riktig. Kommer iallefall ikke til å si noe.


Dette er tatoveringen jeg har fra før. Ble veldig fornøyd med den og fått mange kommentarer på at den er veldig fin så får vell tro på det :)

Det er jo mange som ikke synes det er fint med sleeve på jenter, men jeg synes iallefall det. Og en annen grunn til at jeg tar det er fordi jeg har mange arr og jeg har lyst til å dekke dem til. Også elsker jeg tatoveringer da. Hadde jeg hatt masse penger skulle jeg tatt mange til, men er så sykt dyrt. Den tigeren kostet liksom 4500 kroner så svir i lommeboka. Så regner med at bursdagspengene blir borte etter jeg har tatt ferdig sleeven, men det er det verdt. Har jo hatt lyst på det siden jeg tok min første tatovering i Kreta med pappa. 


Dette var den første tatoveringen jeg tok. Ser på kvaliteten at den ble tatt i syden, men er helt grei

Så da er det bare for meg å glede meg masse til Torsdag. Sykt spent på hvordan det blir tilslutt. Krysser fingerne, men tror det blir veldig fint for hun som skal ta den på meg er utrolig flink. Så blir nok bra skal man se. Håper dere får en fortsatt fin kveld. 

xoxo Maren 


Dette kommer jeg til å blogge om fremover

Jeg skrev jo et innlegg her for en stund tilbake om jeg skulle starte å blogge igjen og de fleste var positive til det så jeg har derfor bestemt meg for å starte opp igjen bloggen. Jeg vet ikke hvor mye eller hvor ofte jeg kommer til å blogge, men jeg starter iallefall opp igjen bloggen så får vi se.

Det blir en liten forandring på bloggen og det er slik. Jeg skrev jo at denne bloggen skulle handle om hverdagen min, hvordan det er å bli frisk og litt slike ting, men nå har jeg bestemt meg for å fokusere på hvordan det er å slite med en spiseforstyrrelse og en personlighetsforstyrrelse. Min hverdag, mine oppturer og nedturer. Mine problemer rundt disse to temaene for det er disse to som i størst grad preger livet mitt den dag i dag. Jeg vil også at folk rundt meg skal forstå mer hva jeg sliter med. Jeg gikk i en gruppebehandling, men det var siste gang i dag, men har fått tilbud om en gruppe som varer over flere år og kommer til å takke ja på det. For jeg vil bli frisk så derfor tenker jeg at jeg kommer til å fokusere på disse to temaene. Så får folk bestemme selv om de vil lese eller ikke. Kan hende det blir noen outfit innlegg og slike ting, men hovedfokuset blir på hvordan jeg har det. Hvordan dagen min har vært i forhold til det jeg sliter med. 

Jeg er veldig spent på hvor mange som kommer til å følge veien min mot et bedre liv. Et friskt liv. For slik ting er nå så ødelegger sykdommen alt. Forholdet mitt til kjæresten, familien, venner. Egentlig alt blir ødelagt av den så jeg orker ikke å ha det slik mer. Så jeg tar i mot alt av behandling jeg får for jeg vil bli frisk. Jeg er på god vei sier mange behandlere og psykologer så det er godt å høre. Derfor kommer jeg til å blogge om dette så får folk lese eller ikke. Det var det jeg skulle si for dagen.Så håper jeg at dere får en fortsatt fin tirsdagskveld. Her sitter jeg å blogger med musikk. Ikke mer en det. Håper dere også koser dere :)


Skal jeg starte å blogge igjen?

Jeg skrev jo ett innlegg her en stund tilbake om at jeg hadde besluttet å slutte å blogge, men nå har jeg begynt å tenke og vurdere. For sannheten er at jeg savner det utrolig masse. Å ha noe å skrive og gjøre hver eneste dag. Jeg tror egentlig helt ærlig at jeg bare trengte en litt lengre pause for nå er motivasjonen helt på topp så vurderer sterkt å starte på igjen å blogge, men tenkte å høre hva dere tenker. For det blir ikke det samme som før. Det blir ikke like ofte, sikkert ikke hver dag og noen dager kanskje to innlegg. Det spørs helt hva jeg skal den dagen. For det har jo skjedd mange forandringer i livet mitt som jeg har nevnt før. Jeg har startet på skolen igjen og jeg har fått meg kjæreste og begge disse tingene tar tid. Det blir nok heller ikke slik at jeg blogger om så mye sykdom, rett og slett fordi ting går ganske mye bedre og jeg vil heller fokusere på det. Jeg vet ikke hva dere tenker om dette, men jeg tenker at det er riktig for da har jeg liksom fokuset på det positive i livet mitt.

Så mitt spørsmål til dere er, burde jeg starte å blogge igjen? Hadde dere startet å lese bloggen min igjen? For jeg savner å ha noe å gjøre hver dag. Jeg sitter så mye alene på kvelder uten å ha noe å gjøre og da tenker jeg tilbake til tiden hvor jeg blogget hver dag. 


Tusen takk for meg

Nå må jeg virkelig beklage for jeg har jo ikke skrevet noe på flere uker tror jeg. Iallefall en god stund siden og fikk en kommentar på hva som har skjedd. Det som har skjedd er at jeg har besluttet å legge ned bloggen på ubestemt tid rett og slett fordi jeg føler jeg har vokst litt i fra bloggen og bloggingen. Jeg har andre ting i livet mitt nå som jeg må bruke tid på og som jeg føler er mer viktig. Venner, familie, skole, kjæreste og så har jeg også en del ting jeg ellers driver med på fritiden. Bloggingen har vært til utrolig stor hjelp for meg og jeg vil takke alle sammen som har lest, kommentert og engasjert dere i det jeg har skrevet. På godt og vondt. Bloggingen har gjort meg psykisk mer sterk så jeg angrer ikke et sekund på at jeg har brukt såpass mye tid på bloggen tidligere. Jeg aner ikke om jeg noen gang kommer tilbake, men det får tiden vise. 

Så da takker jeg for meg. Jeg må igjen takke alle dere fantastiske mennesker som har hjulpet meg på denne veien. Dere har vært min hjelpende hånd gjennom en vanskelig tid og det at jeg er der jeg er i dag er mye takket være dere. Så jeg takker dere for det og ønsker dere en fortsatt fin sommerferie videre. Håper det nye skoleåret blir bra for dere slik som jeg håper det blir for meg. At høsten blir bra og at dere rett og slett får en fin fremtid videre. 

En kjempe stor klem fra meg til alle dere<3


Vi må lære oss til å sette pris på hverandre og være snille mot hverandre, for ingen vet når vår siste dag er

Folk dør hver eneste dag. I ulykker og uforutsette ting. Så hvordan skal vi vite når vi skal miste de vi har rundt oss?Det kan vi aldri vite så det er en ting vi må lære oss til. Det er å sette pris på hverandre mens vi fremdeles har dem. For en dag kan de bli borte for oss og vil vi da stå der og aldri hadde gjort noe for å bli kjent med personen? Vil det siste vi sa til hverandre være stygge ting eller en høylytt krangel. Dette var noe jeg kom over når jeg så på frustrerte fruer og det fikk meg til å tenke. For livet er uforutsigbart. Vi har ingen anelse når vår siste dag kan være og takk for det, men mens vi er i live må vi være snille mot hverandre. Hvorfor skal vi slenge stygge ting, krangle og være slemme mot hverandre? Det er dette jeg ikke forstår med oss mennesker. Hva gjør det fornoe godt? Å slenge kommentarer som at folk er stygge, dumme, feite og de verste, du kan bare gå å dø for ingen bryr seg om deg og ingen kommer til å savne deg. Dette er helt forferdelige ting og jeg aner virkelig ikke hvordan disse personene klarer å fungere hvis personen de sa dette til blir borte etter dette. 

Folk skriver til meg at å være en blogger vil si å få slengt stygge ting etter meg, men som også mange skriver og som jeg mener, hvorfor er det slik? Hvorfor skal vi leve i en verden der drittslenging er en ting vi må akseptere og godta? Jeg forstår jo at folk har forskjellige meninger, men vil dette si at vi må bryte hverandre ned? Nei det gjør ikke det og mener ikke bare bloggingen min. Jeg mener egentlig alt og alle. For hver eneste dag opplever folk dette. Det siste året er det blitt undersøkt og så mange som 100.000 nordmenn har opplevd mobbing. Det er dette jeg virkelig ikke forstår. Kan ikke mennesker bare være snille mot hverandre? Jeg har noe i mot noen folk jeg også, men det vil ikke si at jeg slenger stygge kommentarer og er slemme mot dem uansett.

For alle er vi forskjellige. "En får være som man er når man ikke ble som man skulle, inni er vi like både jeg og du" synger Ole Ivars og det er så sant. For vi er kanskje ulike på utsiden, men på innsiden er vi alle mennesker. Vi er av samme kjøtt og blod. Vi har alle blitt født til denne jord for en mening, men denne meningen er vell ikke å rakke ned og ødelegge hverandre. Nei det nekter jeg for å tro og det er jeg helt sikker på at alle forstår.

Så kan vi ikke prøve å være snillere mot hverandre. Alle kan ha forskjellige meninger om hverandre og selvsagt er det ikke alle vi kommer overens med, men tenk på den følelsen du sitter igjen med hvis det siste du sier til en person er noe stygt. Dette er noe du aldri får tatt tilbake og dette er det som sitter i hodet til personen som blir borte. Så derfor ber jeg alle som leser dette. Ta vare på hverandre og sett pris på hverandre. For ingen vet når vår siste dag er her. 


Latest update

Hei på dere. Beklager så dårlig blogging den siste tiden, men jeg har så mye som skjer i livet mitt fortiden så da legger jeg ikke skjul på at jeg nedprioriterer bloggingen litt, men jeg har ikke glemt dere. Derfor tenkte jeg kort å oppdatere dere på hva jeg har drevet med de siste dagene. Sånn veldig kort. 

For jeg har jo sagt at jeg er mye med venner og det er sant. Jeg har nemlig blitt mye mer sosial den siste tiden og det er jeg veldig glad for. Derfor har jeg veldig god kontakt med ei jente som jeg har nevnt før nemlig Camilla. Vi finner på mye forskjellig og hun var hos meg fra Søndag til Mandag denne uka. Vi satt egentlig bare å så filmer for hun ville jeg skulle se dirty dancing og jeg ville hun skulle se the longest ride så da ble det vell ikke før 12 før jeg kom meg i seng. Hun derimot la seg ikke før 4 tror jeg. Døgnrytme kjære deg, det har hun hørt om. Begynner å snu den litt jeg også for blir fort 12 før jeg legger meg fortiden og står ikke opp før 11-12. Jaja er jo ferie så da er det lov. På Mandag hadde vi avtalt at to gutter skulle komme så skulle vi drikke og kose oss og de kom de. Hadde det veldig artig og koselig. Drakk og snakka egentlig bare og spilte litt drikkelek. Da ble det automatisk en ganske sein kveld så jeg sov til halv 3 dagen etterpå. Kan tro det var godt med en dusj da for å si det sånn. Er jo alltid det etter en kveld på fylla. Det og et stort glass vann er obligatorisk. 

Tirsdag husker jeg faktisk ikke hva jeg gjorde. Da var det nok ikke noe spesielt. Iallefall i går var planen at jeg skulle en tur til Camilla, men jeg var ikke helt i form så tok meg  heller en tur til mamma. Var ikke der veldig lenge før jeg fikk telefon fra han eine gutten om vi skulle se film i leiligheta mi så da ble det så han henta meg. Var veldig koselig det. Satt bare å så true blood, en serie jeg aldri faktisk har sett, men som jeg har tenkt lenge på å se. Var ganske bra. Så ikke mer en to episoder da så får bare fortsette derifra. Nok å se på for er sju sesonger. La meg når han dro igjen i sånn 12 tia og sov til 12 i dag. Satt bare å så på frustrerte fruer for må bli ferdig meg den siste sesongen før jeg fortsetter med true blood. 

Nå ligger jeg bare i senga hos Camilla for skal sove her i kveld. Blir koselig det. Tenker å se en film eller noe så får se hva det blir til. I morgen skal jeg egentlig ikke noe spesielt annet enn kino på kvelden. Så skal jeg i bursdagsfest hos han eine gutten som var hos meg på lørdag noe jeg gleder meg til. 

Det var det jeg har gjort og det jeg skal resten av uka egentlig. Greit å oppdatere dere litt på hva jeg driver med. Som sagt skjer mye i livet mitt nå for driver oppe i alt dette med flytting for skal være ute av leiligheta mi innen 1 august så til uka blir jeg mye opptatt for å si det sånn. Så er jeg mye med Camilla og jeg er også en del med en gutt. Så mye som skjer. Skal prøve å bli flinkere til å blogge, men kan ikke love noe. 

Jeg får nesten logge av nå for skal en tur på butikken for Camilla fikk så lyst på noe mat. Så vi blogges da. Ha en fin torsdagskveld :)


For en fin uke det har vært

Hei på dere. Har dere en fin søndag? Det har iallefall jeg for sitter her å tenker på hvor fin denne uka har vært. Har gjort så mye koselig. Mer enn jeg har gjort resten av året tror jeg og det tuller jeg ikke med. Husker ikke hvilken dag det var, men fikk melding av ei venninne av meg som heter Camilla om jeg ville være med henne å bade og sole meg sammen med henne og selvsagt ville jeg det. Så dro til Gjøvik og ble med med henne da. Ble ikke mye soling for kom skyer med en gang vi kom oss dit, men dro opp til henne og koste oss.

Så avtalte vi at jeg skulle komme til henne på Torsdag og sove over til Lørdag siden vi hadde avtalt å dra ut sammen på fredag. Har serriøst ikke sovet borte hos noen andre enn mamma og pappa dette året tror jeg fordi maten har stoppet meg. Så trosset enda en tvang og det var utrolig koselig. Satt å skravla og så film. Så fifty shades of grey for sjette gang tror jeg. Sett den så mange ganger, men enda ikke lei. Synes filmen er så bra. Ikke i forhold til boka da for den er sykt mye bedre. Ellers satt vi som sagt å skravle om alt mulig. Jente greier. Ble en tidlig eller sein kveld. La oss i 11 tia så helt greit det. Måtte jo opp ikke alt for seint på Fredag siden vi skulle rekke en del ting før vi skulle ut.

Vi våkna begge to sju da. Litt tidlig kanskje, men sovnet heldigvis igjen da. Jeg våknet igjen klokka 10 tror jeg og Camilla 11. Da lå vi bare der ei lita stund før vi gikk ned på butikken for måtte ha et par ting til vi skulle ut. Da vi kom opp igjen satte jeg meg å så twilight men Camilla hoppa i dusjen. Etterpå var det min tur. Måtte jo dusje før vi skulle ut. Vi hadde avtalt av vi skulle møte ei anna jente på CC klokka 7 for vi skulle på vors sammen med et par andre. Fikk ordna oss ferdig, kasta på oss sminke og klær og fant ut at vi hadde utrolig god tid. Da var det bare å vente på at klokka skulle bli halv 7. Når man sitter slik å vente føler man at klokka går så sykt sakte. Ellers raser den bare fra deg. Men klokka ble halv 7 og vi kom oss avgårde. Møtte hu vi skulle møte og satte oss på Fastland og snakka og slikt til vi fikk tak i han vi skulle på vors hos. Var utrolig koselig det. Tre jenter på tur :)

Vi kom oss på vors og det var utrolig koselig og morsomt. Var vell 4 gutter og 4 jenter tror jeg. Lekte noen leker og koste oss med drikke. Var der ganske lenge før vi tok oss en tur på byen. Var veldig morsomt det også. Er alltid artig å ta seg en tur ut når man er med kjennsfolk og slik. Vi kom oss helskinnet hjem og våknet opp på Lørdag friske og raske. Blir nesten aldri fyllesyk jeg uansett hvor mye jeg drikker så heldig med den. 

Tenkte også å vise dere hva jeg gikk for å ha på meg. Var ganske varmt så ble litt lett denne gangen. Hadde på meg den svarte skinnjakka som dere har sett utenpå dette da.
Topp fra HM / Shorts fra Carlings / Sko fra Eurosko

Nå sitter jeg altså her i dag og smiler for har vært en veldig fin uke for meg. Kost meg masse og håper den kommende uka blir veldig bra. Får besøk av Camilla i dag også skal hun sove over til Tirsdag så starter iallefall bra. Vi skal på bursdagen til søstera mi i morgen så blir koselig det da. Er bare sammen med familien min. 

Men jeg får nesten hoppe i dusjen før vi skal reise å hente Camilla. Mamma er så snill å blir med meg å hente henne så takker ikke nei til det da. Vil ønske alle en riktig fin søndag og håper uken deres har vært like bra som min og at dere får en fin uke :)
Jeg smiler virkelig om dagen

Hei og god kveld blir det vel nå. Klokka er jo snart 10 så da er det kveld. Tenkte bare å slenge inn ett lite innlegg nå for ble ikke noe i går. Var i farta hele dagen for ble spurt av ei venninne her om dagen om jeg ville være med å bade og sole meg med henne. Selvsagt sa jeg ja så møtte henne på Gjøvik i går, men hun skulle shoppe bikini og slikt først så tok litt tid før vi kom oss til Fastland som det heter der vi var. Er et badeannlegg i Gjøvik. Når vi kom dit var det sol og varmt, men tok ikke mange minutta før skyene dekka til sola og det ble ganske fort kaldt så da var det bare for oss å pakke sammen å ta turen opp til henne. Var veldig koselig det også. Satt å så litt på tv og så snakka vi en del om alt mulig. Er veldig godt å ha ei venninne som man kan stole på og fortelle ting. Er jo det jeg har vært på utkikk etter og nå tror jeg virkelig at jeg har funnet ei. Så nå skal jeg gjøre alt jeg kan for å beholde henne. For trives utrolig godt sammen med henne. Skal også sove hos henne fra i mårra til torsdag så det blir koselig :)


På tur til venninna da :)


Så koste vi oss med melon og jordbær bortsettfra at jeg fortsatt har hele melonen i kjøleskapet:P

Ellers så er det ting jeg ikke har nevt så mye på bloggen og som jeg heller ikke kommer til å nevne, men kan si kort at jeg har hatt tankene mine på noen de siste ukene. Altså en gutt og i dag fikk jeg en melding av han og det gjorde så jeg smilte ganske så mye. Hoppa serriøst på badet for kom akkurat ut av dusjen. Var bare så glad for at jeg fikk en melding av han. Så mye betyr det liksom for meg hehe. Så derfor sitter jeg her i dag og smiler. Har jo smilt en del den siste tiden for det er så mye som går mye bedre. Det er snart tid for flytting. Jeg skal starte på skolen til høsten. Jeg har kontakt med venner og skaper vennskap. Jeg trosser angster. Jeg snakker med gutter og utforsker nye følelser. Det er så mye som skjer som er positivt og det gjør meg så glad. Jeg fikk en kommentar her i dag at jeg så veldig bra ut fordi jeg strålte liksom. Det er godt å høre for føler det virkelig selv. Så nå er det mye positivt som skjer. 

Folk spør meg "hva er det som har skjedd". Jo det som har skjedd er at jeg byttet fastlege og hun som jeg fikk er virkelig helt utrolig og det mener jeg. Vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, men jeg har henne til å takke for at jeg har blitt så mye bedre det siste halve året. Er så rart å tenke tilbake hvordan jeg var for ett år siden, men man skal ikke tenke på det. Jeg tenker fremover og det er det som er riktig. Man kan ikke tenke på fortiden for den får man ikke gjort noe med. Det man får gjort noe med er hva man gjør og føler i fremtiden. Det er dagens råd fra meg til dere. 

Så da kan dere se, jeg har det bra fortiden. Er en utrolig god følelse og ha, men jeg har den. Opp og ned går det. Jeg har vært veldig deprimert også på denne tiden, men jeg har hatt mine oppturer. Så det går opp og ned, men det er en del av det å være menneske. Man må bare lære å takle disse svingningene og det vet jeg at dere kommer til å klare. Så jeg ønsker dere masse lykke til i fremtiden. Ta en dag av gangen og ta vare på alle positive øyeblikk. Alle seiere. Enten de er store eller små. Stå på alle sammen. For jeg har hatt det dritt, men jeg smiler virkelig om dagen :) 


Jeg gleder meg skikkelig!

God kveld. Hva holder dere på med? Jeg sitter her med musikk og blogging og feirer at jeg har fått billett til AC/DC konserten som er den 17 juli. Fikk melding av ei som lurte på om jeg ville være med da broren hennes skulle selge billetten og selvsagt sa jeg ja. Kan jo ærlig si jeg ikke hører så mye på dem, men jeg har hørt mange av sangene og synes de er sykt bra så gleder meg masse. Fikk jo høre at konserten hadde vært utsolgt på noen minutter eller noe. Iallefall ble billettene revet vekk så ble utrolig glad når jeg fikk høre jeg kunne bli med. Er jo også utrolig koselig at jeg blir spurt med på slik så er jo enda en grunn til at jeg må si ja. Så det gleder jeg meg veldig til. 

I dag har jeg vært på Harrytur til Sverige med pappa noe som har vært veldig koselig det. Er alltid koselig å ha litt kvalitets tid med mor og far. Er ikke så ofte vi får tid til det så måtte nesten slå til nå som søskna mine var borte på ferie. Jeg fikk til og med øvelseskjøre begge veier så til alle som så en galing som kjørte bil, det var nok meg. Så håper dere holdt avstand. Neida så dårlig kan jeg ikke si jeg er. Fikk iallefall ikke høre det av pappa. Ja det er ting jeg må øve på, men jeg har jo fått høre flere ganger at jeg er så flink at jeg bare kunne tatt oppkjøringen nå så hadde jeg hatt lappen. Får ta det som et kompliment. Har faktisk planer om å få tatt lappen iløpet av dette året her så får se om jeg klarer det. Må først få tatt teorien så får bare sette meg ned med boka. 


Litt konsentrert da når jeg kjører, men er vell positivt det for skal ha øynene på veien :)

Men ja, var i Sverige med pappa og jeg som ikke hadde tenkt til å bruke noen penger endte opp meg å blakke meg helt. Hadde jo nesten brukt opp alle penga mine i Danmark så nå gikk resten. Sitter liksom igjen med 100 kroner som jeg skal klare meg for resten av denne uka. Skal nok klare det, men blir ikke mye jeg kan finne på da akkurat. Fikk kjøpt meg det jeg trengte da. Tenkte som sagt å lage innkjøpsvideo av det jeg kjøpte i Danmark og tenkte også da å ta med de tingene jeg kjøpte i Sverige. Ble ikke så mye, men ble noe. Så fikk brukt en del penger i dag også. Skulle til tider ønske det var slik at penger vokste på trær. Hadde gjort seg det. Nei, men penger må man ha for alt koster jo penger. Skal man på kino, bowling, fest eller slike ting så går det noen hundre. Noen hundre der og noen hundre der. Så hadde vært kjekt med litt penger til tider. Er nok ikke den enste som tenker slik. Er en mellomting å ha massevis og bittelitt liksom. Skulle vært likt fordelt synes jeg. 

Så nå sitter jeg her som sagt helt blakk, med musikk på den søte grisen min (bokstavligtalt). Er en sånn gris som man putter ipod eller iphone i så lager den lyd. Kommer ikke på hva den heter nå, men er utrolig bra lyd på den faktisk. Iallefall sitter jeg med den og koser meg. Koster meg ingen ting det så. Så da blir det konsert på meg den 17 så da har jeg noe å se frem til :) Er alltid kjekt det. Og fikk kjøpt en ting i Sverige da som jeg har tenkt lenge på at jeg skal kjøpe nemlig snus. Har snusa en del på fester, men aldri fått meg til å kjøpe en boks for har vært så sykt dyrt så nå gjorde jeg ett kupp med å kjøpe 10 bokser for sånn 450 kroner. Halve prisen for hva det er i Norge. Greit å snuse når jeg ikke gidder å gå ut for å røyke. Er jo så kaldt fortiden så da orker jeg ikke å stå ute å fryse. 


Haha måtte nesten ta bildet av meg selv med snusleppe. Kler det nok ikke, men er ikke så mange som egentlig gjør det så pytt pytt. 

Det var altså det jeg har gjort i dag. Øvelseskjørt, vært på harrytur, fått billett til AC/DC konsert. Så nå sitter jeg å smiler. For jeg gleder meg skikkelig :)


Harrytur

God kveld god kveld. Hva driver dere med i kveld da? Jeg sitter hos pappa og ser transformers og slapper av bare. Har vært fire seine kvelder for vært å drøkki sammen med noen folk. Drakk fra lørdag til mandag så ja kjenner det. Var utrolig koselig og artig, men kjenner det på kroppen at man blir sliten når man legger seg sånn i 4 tia. I går drakk jeg faktisk ikke da, men var borte en tur. Derfor jeg har vært litt dårlig på bloggingen. Føler liksom jeg må leve livet litt og blogge når jeg føler for det.

Det var egentlig meninga at pappa og jeg skulle på harrytur til Sverige i dag, men ble spurt bort i går så gjorde heller det. Derfor tar vi oss heller en tur til Sverige i morgen så blir en tidlig kveld på meg for at jeg skal klare å komme meg opp. Mamma og søskna mine er nemlig borte nå slik at da må jo jeg og pappa finne på noe også. Kjedelig å bare sitte hjemme. Er jo også spådd dårlig vær i mårra. Kaldt og regn. Er ikke mye å finne på da liksom. Så da blir det en harrytur på oss. Blir nok ikke mye shopping for brukte opp mesteparten av penga mine i Danmark, men kjøpte jo så mye der. Skal få laget innkjøpsvideo jeg må bare få tid til å gjøre det. Kan prøve å få det til i helga for ingen spesielle planer. 

Ellers så har jeg som sagt vært på farta de siste dagene. På mandag var jeg å tok mitt første bad i 2015. Var jo så utrolig fint vær med nesten 30 grader så da måtte man utnytte det. Var utrolig godt så håper virkelig det blir flere slike dager. Nå er det jo liksom 10 grader ute så frister ikke akkurat mye med bading. Så får bare håpe vi får så fint vær igjen. 

Tenkte egentlig bare å oppdatere dere litt på hva jeg har gjort de siste dagene og hva jeg skal i morgen og slikt. Er deilig med sommerferie for da kan man virkelig snu døgnet helt på hodet, drikke og kose seg og bare ha det artig. Håper det er flere enn meg som har en fin sommerferie da ellers så ønsker jeg dere en riktig koselig og fin sommerferie videre :) 


Mine planer for sommeren 2015

Hei og god sommerferie. Er vell mange som har gledet seg til den kan jeg tro.

Har jo ingen jobb eller har ikke gått på skole så har liksom ferie hele tiden. Savner faktisk å gå på skole eller å ha noe å gjøre så jeg gleder meg faktisk til høsten igjen jeg for da begynner jeg på skolen. Men selvsagt gleder jeg meg over at det er sommer for er favoritt tiden min. Får bare krysse fingerne på at det blir fint vær så vannet varmer seg opp så det faktisk går Ann å bade. Bader jo selv om det ikke er 25 grader i vannet men kjekt med litt varme da. Som i fjor da det var så varmt i lufta at man bare gleda seg til å hoppe i vannet. Gode tider. Får håpe det blir en slik sommer i år også. 


Sommeren i fjor. kan gjerne komme en slik sommer igjen 

Men over til det jeg skulle skrive om nemlig mine planer for denne sommerferien. Nå har det seg jo slik at jeg startet ferien litt tidligere med å dra til Rhodos med pappa og brødra. Så det var liksom ferien med pappa, men skal på tur med mamma også men ikke så langt. Vi skal nemlig og med vi mener jeg mamma, kjæresten hennes, brødrene mine og søstera til Danmark i starten av juli. Tar båten over til København og skal ligge på hotell i 2 netter. Skal ligge på et hotell som kalles for tivoli hotellet tror jeg. Iallfall ligger det like ved tivoliet i byen. Så da skal vi selvsagt dit. Ellers blir det noe shopping og bare å gå å se litt rundt. Blir nok koselig og morsomt det. Gleder meg til det. Tar forresten båten over både til og hjem.

Ellers har jeg ingen andre spesielle planer. Tar det bare litt som det kommer. Blir sikkert mye bading og soling hvis været tilsier det. Får satse på det:) så blir det urbane totninger på meg, pappa og søstera. Tar nok også en hyttetur eller to i løpet av ferien. 

Det var altså mine sommerplaner denne ferien. Godt med ferie da så igjen satser på fint vær. Vil også til slutt ønske alle en riktig fin sommerferie. Håper dere koser dere masse hva og hvor henn dere skal og skal gjøre. God sommer fra meg :) 

 

Jeg skrev forresten innlegget før jeg dro til Danmark derfor det står at jeg skal til Danmark:) sitter på båten på tur hjem nå så litt vanskelig å blogge men kommer nytt innlegg i mårra iallfall :)

 

 


Pakking på gang

God dag alle i hop. Føler jeg starter alle innlegg slik, men jeg er sykt dårlig på å starte innlegg og slutte dem så tar en sånn vanlig og enkel variant.

Hva skal dere gjøre i dag da? Jeg driver å pakker og har en del ting å ordne for i morgen klokka 12 tar jeg toget til Oslo før vi stiger ombord på Danskebåten som helt utrolig nok tar oss til Danmark. Haha så morsom jeg er. Vi skal til København og er vell fremme der i morgen på morgenen en stand så skal altså sove på båten. Er en grei løsning det for da får man liksom mer ut av dagene man er der. Vi skal være der til fredag altså to netter og tar båten opp så vi er i Oslo igjen på lørdag. Skal ligge på et hotell som heter tivoli hotellet tror jeg for ligger like ved tivoliet i København. Blir artig å dra dit for aldri vært der før. Drar jo mest for små brødra mine sin skyld kanskje mest morsomt for dem. Ellers blir det vell litt saitsing og shopping kan jeg tro, må jo prøve å gjøre mest mulig på de tre dagene vi er der. 

Så da kommer nok dagen min til å gå til å handle som smått så jeg har litt i kjøleskapet til jeg kommer hjem, hente ut noen medisiner på apototeket for wihi jeg har fått urinveisinfeksjon. Har jo "aldri" hatt det før. Hadde det bare vært sant for har har det jo hele tiden så begynner å bli vant til det. Jo ellers så kommer jeg nok til å pakke, lede opp alt av elektronisk som jeg skal ha med. Tar jo med kamera så jeg knipser litt bilder. Ikke bare fordi jeg tenkte å dele det med dere, men fordi jeg har minner i fra alle turene jeg har vært på de siste 5 årene. Er jo som de sier "bilder sier mer enn tusen ord". 

Så det er altså mine planer for dagen. Hater jo å pakke så kan ikke si jeg gleder meg til det. Er egentlig ganske ferdig tror jeg, men har jo med meg alt for mye. Heldigvis trenger man ikke tenke på vekta så da gjør det jo ingen ting. Mamma kommer nok en tur i dag hvis hun har tid og skal hjelpe meg å se over. Har nemlig sykt problemer med å bestemme meg for hva jeg skal ta med meg så da tar jeg med meg begge og da kan dere tenke dere at det blir ganske mye tilslutt. 

Mens jeg er borte skal pappa være behjelpelig med kattepass for er ikke bare bare å dra fra en kattemor med tre kattunger som har begynt å bevege seg rundt i hele leiligheta. Er ganske liv i heimen nå for å si det mildt. De kommer seg jo inn overalt. I går ble den ene borte og lagde ikke lyd så skjønte ingen ting. Så hørte jeg et mjau fra inni benken. For i hjørnet var det et bittelite hull som selvsagt hun hadde kommet seg igjennom. Så har nok å fare med. 

Dette var da min lille oppdatering til dere. Vet ikke om jeg skal ta med pcen til Danmark blir nok noe jeg bestemmer meg for i siste sekund så kan hende det blir lite blogging på meg de dagene jeg er borte. Tror jeg kommer til å ta den med, men får se. Så til slutt vil jeg ønske alle en riktig fin mandag. Håper dere har hatt en fin helg det har iallefall jeg og at dere får en fin uke :)


I know you can make it, you just have to try

God morgen alle sammen. Dette tror jeg er en av de første gangene på lenge at jeg poster ett innlegg på morgenen. Eller det er vell ikke morgenen for noen men jeg våknet nettopp. Legger meg litt sent og da blir det litt feil i systemet, men pytt pytt det er jo ferie. Da er det lov. Sikkert ikke den eneste som snur litt på døgnrytmen. Skal jo  begynne på skolen igjen til høsten så da må jeg vell finne rytmen igjen innen da, men det er lenge til. 

Det jeg tenkte jeg skulle skrive om i dette innlegget da var hva jeg gjorde i går. For hadde en nokså travel dag føler jeg. Dagen startet med at jeg våknet i 9 tiden, men stod ikke opp før halv 10-10. Godt å ligge litt i senga synes jeg når man ikke skal opp for noe spesielt. Ble litt serietitting og slakking på sofaen før de som kommer til meg 3 ganger hver dag kom og så dro vi på butikken. Hadde et par ting som manglet i kjøleskapet og greit å få handlet litt da. Slik er det når man bor alene da må man handle selv. Så kom kjæresten til mamma for det var noe galt med støvsugern min etter at han hadde brukt den, men neida han klarte ikke finne det ut (Pappa kom senere på kvelden og fant ut hva det var så nå funker den) og så klokka 2 ventet jeg noen. Fordi jeg skal begynne på skolen igjen til høsten og ta tre fag så kom nemlig læreren jeg skal ha i rettslære. Hun er utrolig snill og grei og det er hun selvsagt når hun kommer i sommerferien for å undervise meg. Satt stor pris på det og lærte mye nytt. Lærte om erstatningsrett for de som lurte på det. 

Ble ganske travelt for meg for etter det skulle jeg nemlig på barnhageavlsutning. Den var 5 og undervisningen var ferdig sånn kvart over 4 så rakk ingen buss, men så snill som læreren var kjørte hun meg hjem til kolbu selv om hun bodde på lena. Var veldig snilt av henne. Kom meg hjem og så var det klart for avslutning. Barna hadde lært seg et par sanger og så hadde de en forestilling av gjeitekillingen som kunne telle til ti. De var utrolig flinke og det som var morsomt var at lillebroren min var gjeitekillingen.

Etter de var ferdig ble det litt grilling, men så fort alle hadde spist dro vi hjem for det var sykt mørke skyer så regnet kom nok snart. Så snart pappa og jeg hadde satt oss i bilen og begynt og kjørt kom regnet som vi hadde venta oss. Så vi var heldige med det. Jeg kom meg trygt hjem og slakka resten av kvelden med serie og facebook. Ganske slakk torsdagskveld, men følte jeg fortjente det etter alt jeg hadde gjort den dagen. 

Så det var altså det jeg gjorde i går. Tenkte bare å skrive det liksom så dere ser jeg har gode dager også. I går hadde jeg det utrolig bra og kvelden ble veldig bra fordi jeg hadde vært ute på såpass mye positivt den dagen. 

Det er altså mulig for dere som sliter med det ene eller det andre å ha en positiv og god dag. Det vil jeg at dere skal vite og derfor skriver jeg dette innlegget. For jeg sliter med masse forskjellig, men jeg klarte å legge det til side for å kose meg og ha det koselig med familie og andre. Det vet jeg at dere kan klare også dere må bare tørre å prøve :)

 


Mitt første møte

Hei på dere og god kveld. Hvordan har dagen deres vært da? Min har vært veldig fin for jeg hadde nemlig mitt første møte med en av de som skrev til meg etter innlegget med at jeg ser etter en venn.

kan ærlig si at jeg grua meg litt, men gleder meg også. Kom opp dit vi skulle treffes og så henne ikke da fikk jeg en klump i magen. Satte meg ned og logga på nettet og da spratt det inn en melding fra henne om at hun også var der. Reiste meg opp og da hadde hun gjemt seg bak veggen som var der så ikke rart jeg ikke så henne. Satte meg ned og vi skravla om alt mulig egentlig. Snakket om oss selv, hva vi drev med og fremtidsplaner, men også andre teamer som mobbing, skole og venner. Satt å snakka i nesten 2 timer faktisk og jeg klarte faktisk å være meg selv og senke skuldra. Var en utrolig god følelse. Hun var jo ei veldig søt og snill jente som var omtenksom og brydde seg om hva andre følte. Kjente jeg ble glad når hun sa hun ble veldig glad når hun fikk andre til å smile. En type jente jeg virkelig tror jeg kan bli god venn med.

Jeg skulle på dps på time der og siden vi traff hverandre på cc tilbøy hun å kjøre meg opp. Kunne ikke takke nei til det jeg som er så lat så heldige meg slapp å gå. 

Så sitter her med en kjempe god følelse både fordi jeg faktisk turte å møte en helt ny person men også fordi jeg følte det var såpass komfortabelt å snakke med henne. Hun ville også fortsette å ha kontakt med meg og treffes igjen så sitter bare å smiler :) 

Så til alle dere som trodde jeg gjorde dette for oppmerksomheten må tenke motsatt. Jeg har truffet ei og har kontakt med flere andre i området rundt meg. Det er fullt mulig å bli kjent med å skape vennskap gjennom å skrive ett slik innlegg så igjen viser jeg at å rope ut ikke er en dårlig ting! 

Dagen min har altså vært utrolig bra og håper jeg får flere slike dager :)

 


Vet ikke hva jeg skal si

Helt ærlig sitter jeg her uten ord. Aner ikke hva jeg skal si som skal dekke alt jeg føler nå. For etter mitt forrige innlegg har jeg fått over 150 meldinger på facebook, masse mail på mailen og ikke minst 75 kommentarer på innlegget. Det hadde jeg virkelig ikke trodd når jeg i går satt å skrev innlegget. Jeg hadde bare trodd et par skulle ta kontakt men det har gått helt over topper og berg. Så derfor aner jeg ikke hva jeg skal si.

Har brukt opp alle ordene mine på å svare så mange som jeg har klart. Dessverre har jeg bestemt meg for å ikke svare på kommentarer på bloggen da dette blir for mye for meg. Dere kan prøve å svare på 150 meldinger så skal du følge dem opp så det blir en samtale. Ja hversegod å prøv den som vil så jeg klarer ikke 75 til. Håper dere har forståelse for det, men ikke tro jeg ikke har lest meldingene. Har lest alle og en hver og tar av meg hatten for dere.

Betyr virkelig så utrolig mye for at så mange vil snakke med meg, bli kjent med meg og med tiden bli min venn. Folk fra nesten hele Norge har tatt kontakt og folk vil jeg skal reise til både Bergen, Trondheim, Stavanger, Porsgrunn, Oslo osv. Må nok ta meg en rundt tur i Norge for å treffe alle sammen. For har jo lyst til å møte dere, men blir litt vanskelig med angsten min. Liksom å reise lange veier. Er greit å reise til Gjøvik for å treffe folk eller at folk kommer til meg. Blir noe annet. Det tror jeg alle som sliter med angst kan kjenne seg igjen i. En dag skal jeg trosse den, men må bare bli klar for det. Er en stor seier for meg om jeg klarer å ta bussen til Gjøvik for å treffe noen. Skal jo allerede på Onsdag møte to stykker så gleder/gruer meg litt til det. Er jo så mange koselig mennesker som har tatt kontakt med meg. Skrevet så fine meldinger til meg som virkelig rører meg. Folk som har tatt seg tid, satt seg ned og skrevet masse om seg selv. Folk som virkelig vil bli kjent med meg. Da må dere skjønner jeg blir rørt. For det blir jeg virkelig.

Siden jeg ikke svarer på kommentarer her kan dere ta kontakt med meg på facebook eller på mail så prøver jeg å svare alle sammen. Føler det minste jeg kan gjøre er å svare alle som tar seg tid til å skrive til meg. Har egentlig sitter i hele dag å svart folk så tar lang tid, men er verdt det. Har kommet i kontakt med flere søte og ikke minst snill jenter som bor i området rundt meg som jeg skal finne på ting med. Kanskje det er starten på et langt vennskap, hvem vet. Så til dere som kommenterer at å spørre etter venner i ett blogginnlegg er teit så motsier jeg det for det er fullt mulig. Når man i mitt tilfelle sliter med å gå utenfor døra annet enn når jeg har drukket så er dette en super måte for meg å komme i kontakt med folk på. Så til dere som er i samme situasjon som meg er dette en måte å gå frem på. Ville bare si det. 

Til slutt vil jeg takke alle som har stått opp og forsvart meg i kommentarfeltet mot de som slenger dritt. Er alltid noen som må rakke ned på meg og andre så betyr mye at jeg har personer som hjelper meg å få disse til å forstå at jeg ikke fortjener slik dritt. For det gjør jeg ikke og det gjør ingen andre. Har du ikke noe positivt å si så la være å skriv eller som jeg sier, hold kjeft. 

Det var det. Ville bare forklare dere hvorfor jeg ikke har svart på kommentarene, men at jeg har lest hver enkelt. Vil også enda en gang takke alle sammen som har skrevet til meg. Varmer hjertet mitt veldig mye. Og helt til slutt vil jeg si at jeg har en stor angst for gutter og menn så er mange av dere jeg dessverre ikke svarer rett og slett fordi jeg med dette innlegget egentlig så etter jentevenner. Ikke noe personlig til noen av dere, men er sannheten og dere fortjener å høre det. En dag kommer jeg meg sikkert over frykten, men den dagen er ikke i dag.

Så da sier jeg takk for meg og ønsker alle dere en riktig fin mandagskveld videre. Håper alle har hatt en god start på uken og ikke minst en fin start på sommerferien. Kos dere masse og lev livet :) You only live once


Mine youtube videoer

Tenkte her om dagen at kanskje jeg skulle lage ett innlegg hvor jeg linker til alle mine youtube videoer. Altså legger ut slik at dere kan se dem her på bloggen. Så derfor tenkte jeg å følge den tanken å gjøre det. Så her kommer alle videoene jeg har lagt ut på youtube så langt. Er bedre å samle alle sammen i ett innlegg. Navnene på videoene står over. 

Mitt lille håp


Min historie

Sang video - all of me

Svar på spørsmålsrunden nr 3
 

Kampen om å leve

Innkjøpsvideo fra Danmark 

Bli bedre kjent med meg video

Svar på spørsmålsrunden del 1

My life with depression and bulimia 

Randome film

Pakkevideo - tyrkia 2014

Leilighetsvideo 

Sangvideo - a thousand years

Juletradisjoner

Fun facts

M2ugbKszdp0


Julegaver 2014

Spørsmålsrunden del 2

Sangvideo - Love story

Min første live sending 
Dette er en video til alle som sliter psykisk - Ikke sitt i et hjørne alene, men rop det ut!

 

 

 

hjKb8hccmao

 

 

 

Snikksnakk direktesending 

Svar på spørsmålsrunden om meg selv

nXB7wfnPBzA

 

Svar på spørsmålsrunden - hva jeg liker

Dette er alle videoene jeg har lagt ut så langt og jeg kommer sikker til å legge ut flere. Dere kan følge meg på youtube kanalen min HER.

Men jeg trenger tips fra dere hva jeg kan video blogge om. Så bare legg igjen en kommentar med hva dere kunne tenke dere at jeg snakket om, gjorde eller ja rett og slett bare filmet. Er jo dere som skal se videoene. Så bare kommenter så skal jeg få laget flere videoer :) så vil jeg ønske alle en riktig fin lørdagskveld:)


Les mer i arkivet » November 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

  • INSTAGRAM
   BLOGGDESIGN   Design av
   Marie Gjernes

   ----------------------   REKLAME


hits