Stort romjulssalg - disse tingene har jeg klikket hjem

Det er jo som alle vet nå romjul og det vil si masse romjulssalg overalt. Jeg fikk en mail fra NELLY om at de hadde opp til 80 % på et stort utvalg klær så da måtte jeg bare klikke meg inn å se gjennom alt. Jeg så bokstavelig talt gjennom alt og fant 34 ting som jeg likte. Jeg kunne jo ikke bestille meg så mange ting for ble jo nesten 5500 for det så jeg måtte kutte ned ganske mye. Endte tilslutt opp på 11 ting og tenkte enkelt å greit å vise dere hva jeg endte opp med å klikke hjem. Så her kommer bilder og direktelink til produktet ligger under hvert enkelt bilde. Jeg kan jo også si at det er helt gratis bytte og åpent kjøp pluss fri frakt frem til 10 Januar så her gjelder det å forte seg. I tillegg kan du også få tingene dine hjem før nyttårsaften, men da må du bestille innen klokka 14 den 28 Desember. Du må da ta ekspress levering og da kommer det et tillegg på 69,-


HER

HER

HER

HER

HER

HERHER


HER

HER


HER

HER

 

Selvsagt dagen etter jeg bestilte meg disse 11 tingene fikk jeg en mail om at Nelly nå hadde tusenvis av kjoler for under 150 kroner og da måtte jeg igjen inn å titte. Fant 5 kjoler som jeg falt for, men klarte å velge ut de 2 som jeg likte aller best så det ble disse to. For å se hele utvalget av kjolene de har på salget kan dere klikke dere inn HER


HER

HER
 

Så dette er da det jeg har bestilt meg og jeg er veldig fornøyd med kjøpet. Fikk mye for 2000 kroner syns jeg for ble det for disse 13 tingene. Veldig spendt på når de kommer om alt passer og er som det ser ut på bildet, men det får man bare se når man får det. Er jo som sagt gratis retur også frem til 10 Januar så da gjør det ikke så mye om man evt må sende inn igjen et par ting. 

Jeg håper dere likte innkjøpene mine og kanskje det var noe av det som falt i smak for dere også. Dere burde i såfall forte dere før tingene forsvinner for det er jo veldig billig synes nå jeg da. Så får jeg ønske dere en fortsatt fin romjul. Kos dere masse :)

/Inneholder annonselenker/


Mine siste innkjøp

Jeg har den siste tiden kjøpt meg et par ting som jeg nå tenkte å vise til dere. Noe er kjøpt på nelly, noe på sheinside, men også en ting privat. Er faktisk mye å spare hvis man kjøper ting på finn.no som jeg har brukt. Må bare passe på at selgern er serriøs, men finn har en tjeneste som heter trygg betaling som gjør slik at du ikke overfører pengene før du har fått produktet. Veldig kjekt. Aldri brukt det før, men pappa har gjort det så vet det er trygt. 

Iallefall så tenkte jeg å vise dere mine siste innkjøp så her kommer de da.

Denne kjolen er bare helt nydelig. Gleder meg til å bruke den på en solrik og varm sommerdag. Kjolen finner dere HER (Sponset produkt)

Jeg falt for denne med en gang jeg så den, men uheldigvis var den utsolgt så tok på slik varsling. Med en gang jeg fikk melding om at den var kommet inn igjen trykket jeg den hjem. Vet at bhen vises under for er veldig utringet, men skal bruke slik sillikon bh under. Kjolen finner dere iallefall HERJeg har alltid syntes canada goose jakkene er utrolig fine, men jeg ville ikke kjøpe dem pågrunn av pelsen så når jeg så en på finn som var falsk klarte jeg ikke dy meg. Så da ble det ny vinterjakke på meg. Jeg vet det er delte meninger om falske jakker, men jeg valgte å kjøpe denne og angrer ikke. Synes faktisk den sitter ganske fint på meg. 

Så det var det jeg har kjøpt den siste tiden. Har forresten en bikini også, men har bare bilde av overdelen. Synes den er kjempe fin, men valgte å ta av stoppen rundt halsen for ville ikke ha skille der. Har i etterkant bestilt meg også trusa for når jeg bestilte toppen var det ikke igjen av trusa. Så her er iallefall den da.Jeg kjøpte bikinien på salg så de har dessverre ikke igjen noen. Kan jo hende de får det inn igjen og da kan dere trykke på salg inne på nelly og så på siden velge "hele sett". Da skal den komme der om de har fått den inn igjen. Bestilte meg også tre festkjoler, men ingen passet og trengte egentlig dem ikke så sendte de alle i retur. Kjekt det på nelly at det er fri retur pluss fri frakt på varer over 199.

Så dette var da mine siste innkjøp. Favoritten min er ingen ringere enn den første kjolen. Jeg elsker den bare og kommer til å bruke den så raskt været lar meg gjøre det. Hvis dere likte noe så er det direktelink på alle tingene så dere kommer rett inn og kan bestille. Vil til slutt ønske alle en riktig fin mandagskveld og en fin uke videre :)


Bloggergleden er tilbake

Hei alle sammen. Jeg er tilbake. Etter bare 2 dager har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal slutte å blogge. Har merket det bare på disse to dagene at jeg savner å skrive og jeg savner å få svar. For blir jo nesten en kommunikasjon mellom meg og dere. Jeg blogger om ting og dere kommenterer. Iallefall så har jeg derfor bestemt meg for at jeg skal fortsette å blogge slik som jeg har gjort. Når jeg føler for det. Jeg har også bestemt meg for at jeg skal prøve alt jeg kan å ha en mening i hvert innlegg jeg skriver slik at det ikke blir sånne "oppmerksomhetsinnlegg". For jeg kan være ærlig at jeg har skrevet en del av dem den siste tiden, men det var derfor jeg tok en pause nå for å kjenne om bloggergleden kom mer tilbake, noe den har gjort.  

Jeg skal også jobbe sykt hardt med å høre på andre sine synspunkter for ja jeg har vært ganske slik at det jeg mener er det som er sant. Jeg er helt ærlig på det og jeg har innsett det selv så derfor skal jeg jobbe med det. Så da har jeg en jobb å gjøre og håper flere blir fornøyd med bloggingen min fremover. 

Tilslutt vil jeg bare slenge med et par bilder av innkjøp jeg har glemt å dele med dere. Linker ligger som vanlig under bildet. Alle tingene er forresten fra sheinside. 


Utrolig fin hvis blondeshorts. Gleder meg utrolig mye til å få brukt denne til sommeren. Skal selvsagt ha den med meg når vi reiser til syden nå i Mai. Har alltid hatt lyst på en slik shorts. Har liksom bare vanlige olashortser fra før så morsomt å få noe som man ikke har. Shortsen finner dere HER


Denne genseren er bare så fin og ikke minst behagelig. vet ikke om dere husker det, men la ut bildet av denne i blå også så nå har jeg både blå og hvit. Har brukt denne mye allerede og blir nok brukt enda mer. HER finner dere denne genseren. 


Helt vanlig olashorts. Trengte en ny en så da valgte jeg ut denne. Helt enkel olashorts. Den finner dere HER

Så dette blir det siste. Håper alle har hatt en fin helg og får en fin uke. Gleder meg til å blogge igjen :)

/Klærne er sponset fra Sheinside/


Mine siste innkjøp fra Nelly


4 nyheter fra sheinside

Jeg er jo jente og får aldri nok klær. Er vell ikke den eneste, eller hva jenter? Heldige meg finn en pakke fra Sheinside for cirka en uke siden der det var med 2 flotte kjoler og 2 utejakker. Begynner å få mange jakker jeg nå, men er jo så mange fine så hvordan klare å velge sier jeg. Tenkte jo å vise dere hva jeg fikk. Direktelink finner dere under hvert bilde.


Dette er min absolutt favoritt. Elsker virkelig fargen og er litt utringa foran men også bak. Pleier ofte å være slik på kjoler som er utringa bak at de sitter helt oppe i halsen. Jeg klarer bare ikke å bruke slike kjoler så denne passet meg perfekt. Det eneste minuset med den er at den er i korteste laget som dere kanskje ser på bildene. Så må nok passe veldig godt på å dra den ned når jeg bruker den. Men selvsagt skal jeg bruke den, bedt på fest neste helg og tenkter å bruke denne. Kjolen finner dere HER


Så var det enda ei jakke da. Som sagt får aldri nok av dem og har faktisk ikke noen grønne jakker fra før så da måtte jeg bare bestille denne. Var veldig god å ha på seg og elsker pelsen. Utrolig myk og god. Frister nesten å gå med hette hele tiden. Link til denne jakka finner dere HER


Så var det den andre kjolen. Se på fargen da, var den jeg falt for med en gang jeg så den. I tillegg så er den jo sånn vid på skulderne og synes det er utrolig fint, men også kult. Denne var også litt i det korteste laget, men ellers er jeg veldig fornøyd med den. Kjolen finner dere HER


Og til slutt var det denne jakka. Kan bare si en ting og det er at denne er sykt god å ha på seg. Er pels inne i hele jakka så veldig behaglig jakke å ha på seg. Er liksom mange jakker som man gruer seg til å ha på seg fordi man bare har en topp under, men slik er det ikke med denne. Her kan du bruke både topper, singletter og ja hva det skulle være. Så veldig fornøyd med denne også jeg. Dere finner den HER


 

Så det var det jeg fikk for denne gang. Er jeg ikke heldig? Begynner å få en del klær nå så lurer egentlig på når jeg skal få brukt alt. Er jo ofte slik at man bruker opp igjen de samme klærne. Får seg noen favoritter. Er vell heller kanskje ikke den eneste som er slik kan jeg tro. Så får bli flinkere til å variere for har ingen unnskyldning på det når man har så mye fine klær. 

Tenkte ikke si så mye mer akkurat nå, skriver og skriver som bare det jeg så håper dere henger med liksom. Skal bli flinkere til å skrive noen korte innlegg også. Er liksom vanskelig det for meg for når jeg starter å skrive så kan jeg jo bare skrive og skrive, men går seg nok til. Så da gjelder det bare for meg å ønske dere en fin vinterferie for dere som har det nå. Ellers vil jeg ønske dere en fin søndag :)

 /Sponset av Sheinside/


Nyheter i klesskapet - jeg som "ikke" har noe fra før

Her om dagen kom årets første pakke så jeg har fått litt nytt i klesskapet mitt nå også. Er jo så heldig å samarbeide litt med nettsiden sheinside så egentlig ganske ofte får jeg pakker i posten fra dem. Tenkte jo å vise dere hva jeg fikk, kanskje det er noen av dere som har samme smak i klær som meg?:)
Begynner med min absolutt favoritt. Er ikke denne bare helt nydelig? Ble helt forelska når jeg så den inne på siden og var den første jeg trykket hjem. Måtte bare ha den. Elsker jo hvitt med blonder. Antrekk med det er jo så søtt. Så da kan dere tro jeg ble glad når denne passet og syns faktisk jeg kledde den også. Fått spørsmål av noen om hvor jeg har kjøpt den og er på sheinside. HER finner dere den.


Er jo fin denne også da. Har faktisk ikke så mange bluser så da måtte jeg nesten bestille denne. Syns jo farger er veldig fin i tillegg. HER finner dere den 


Haha dere kan tro jeg fikk meg en god latter når denne kom. Hadde hele tiden trodd jeg hadde bestilt en skjorte, men så viste det seg å være med bein. ja altså en jumpsuit. Det som i tillegg var morsomt var at den faktisk var veldig fin og iallefall når jeg fikk den på meg. Har jo ingen slike fra før så denne kommer til å bli brukt. HER finner dere den 


Den siste tingen jeg fikk var denne kjolen. Ja jeg hadde bestilt disse tingene før jul, men fikk dem ikke før nå. Hadde egentlig tenkt å ha denne en gang i jula, men får vel heller spare den. Får nok brukt den en annen gang. Var jo veldig fin også da, må bare sy den inn litt nederst. Kanskje flere som trenger ny kjole? HER finner dere den 

Så det var det jeg fikk for denne gang og jeg som ikke har noe fra før :P haha håper dere skjønte at det var ironi, men får nok brukt det. Og ellers vil jeg bare ønske alle en riktig god helg :) 

- Hva synes dere om "innkjøpene"?
- Hva er planene deres for helgen? :) 

/Sponset innlegg/


Nyheter i klesskapet

Hei på dere. For ei stund tilbake delte jeg jo med dere at jeg hadde fått en ny ytterjakke med dere. Innlegget finner dere HER. Iallefall så skrev jeg at jeg også fikk to andre ting i den pakken og det har jeg helt glemt. Så må jo nesten dele det med dere. Pakken var forresten fra Sheinside

Jeg fikk denne flotte og ikke minst gode cardiganen. Sitter med den nå faktisk for den er så utrolig myk og behagelig å ha på seg. Er jo også i beige som jeg synes er en fin farge på cardigan. 
Dere finner den HER

Den andre tingen jeg fikk var en hettegenser. Får vel aldri nok av det jeg, så ble glad når denne kom i posten. Utrolig fin farge og trykk på den. Det står på den "take me anywhere" - altså ta meg hvor som helst. Sikkert derfor det er bilde av en bil. Jeg har denne genseren i størrelse small og passer meg veldig bra. For tror nok størrelsene på Sheinside er litt mindre enn de her i Norge.
Dere finner forresten genseren HER

Jeg håper det er i orden med mobilbilder for har ikke overskudd til å dille meg opp og sette opp stativ, ut å ta bilder akkurat nå. Kameraet mitt er også fortsatt hos mamma, men skal få det med ned i leiligheta igjen snart da. Så skal bli bedre etterhvert :)

Må jo bare si jeg er veldig fornøyd med klærne jeg får fra Sheinside. Det er billig, men klærne er av god kvalitet. Mange som snakker på at det tar lang tid før klærne kommer og tar jo en stund, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves heter det vel! Blir jo sendt fra Kina så.


Og i tillegg til billige priser fra før av får dere 40 % på bestillinger over 50 $. Dette tilbudet varer til og med 10 november så nå har dere virkelig muligheten til å gjøre et kupp! Kanskje du finner noen fine julegaver til venninner eller søsken. Kanskje til og med til mor. Så dere burde ta turen innom. HER kommer dere rett inn på salget. 

/Sponsede produkter/


Er ikke denne jakka fin? :)

Fikk en pakke fra Sheinside for et par dager siden med tre ting. En genser, en cardigan (kommer bilder og slikt av de tingene litt senere) og den siste tingen som jeg rev opp posen for å se. Nemlig denne fine vinterjakka. Med en gang jeg så den på nettet ble jeg helt forelska. Har ikke mange vinterjakker for å si det slik. Kjøpt meg et par på tilbud på vera moda for noen år tilbake i forskjellige farger. Er liksom dem jeg har. Og har jo bergansjakka, men denne er jo lang. Elsker jakker som går over rumpa. Er godt det når det er så kaldt ut som det pleier å bli her i Norge. Og fargen. Er bare helt forelska i den. Hehe sitter til og med av og til med den inne fordi den er så god å ha på seg. Og nei det er ikke så kaldt i leiligheta mi, men er verdt å være litt varm for denne skjønnheten. 

Er jo som sagt utrolig god å ha på seg. Og den er kjempe fin. Er pels i hele hetta og nei det er ikke ekte pels! det bruker jeg ikke! så dere trenger ikke tenke på det. Det er også for i hele jakka slik at den skal holde deg varm. Selvsagt er ikke dette en jakke som varmer masse når det er 20 minus og slikt, men den holder deg nok ganske varm. For denne prisen får du en veldig bra jakke. For du trenger liksom ikke skrape lommeboka til både deg og moren din for å få råd til denne. Koster 53$ som er ca 350 norske kroner hvis jeg regner riktig. HER finner dere jakka og da er det bare å bestille for dere som likte denne. De har et stort utvalg av forskjellige farger. Jakka kan dere finne i 10 ulike farger. Jeg har min i fargen rød som dere kan se. Elsker denne fargen og fått høre at jeg kler den veldig godt. Har ingen jakker i denne fargen så slo til på denne. Ble mobil bilder for denne gang. kamerat mitt ligger hjemme hos mamma og orker rett og slett ikke gå ut å ta bilder med det. Ja jeg er lat, men take it or leave it. Hehe. Men ble da greie bilder med mobilen også syntes jeg. Viser jo frem den flotta jakka mi. Kan ikke slutte å skryte av den for elsker den virkelig og det er ikke tull. Er min absolutt favoritt av klessplagg. Kommer til å bli brukt hele vinteren lang og her er jo vinteren lang så det er nesten bra det da :D 

Dere burde også ta turen innom siden deres for de har masse tilbuder på mye fine klær. Opp til 50 % på mengder med klær! og i tillegg er det billig i fra før :)

- Hva synes dere om jakka?
- Har dere handlet på Sheinside før? 

 

/Sponset fra Sheinside/


Nye innkjøp fra cubus :)

Fant ut at jeg hadde noen bilder av noe jeg kjøpte her for noen uker tilbake som jeg ikke hadde delt. Å gjorde det så enkelt at jeg skrev i overskrifta at alt er fra cubus, for det er det :) så jeg ikke trenger å skrive cubus under alt :) Her er iallefall det jeg kjøpte.

- Likte dere noe av det jeg kjøpte? 
- Handler dere mye på Cubus?  


Innkjøp fra Nelly

Fortalte dere jo at jeg hadde bestilt en pakke fra Nelly og på fredag hadde den kommet. Så reiste ned på postkontoret og hentet den. Planen var å dusje før jeg prøvde dem på meg, men tror dere jeg hadde tålmodighet til deg. Hehe nei. Så da var det på med klærne, slenge opp håret i en dott og ut å ta bilder. Var jo skikkelig spent på det jeg fikk for var to av tingene jeg var usikker på om passet, men det gjorde det :) Her er det jeg kjøpte da, og alt var på salg for er opp til 70 % på en mengde varer. Dere finner salget HER.

Men her er det jeg kjøpte :)


Jumpsuit fra Club L. Har ikke mye slike klær så tenkte hvorfor ikke bestille den. Synes slike jumpsuiter er veldig kjekke, er liksom ikke noe kjolejente så slike passer bedre til meg :) er jo veldig utringa, så bruker slike silikon bh (kjøpte den ikke nå), men er også fra Nelly. Kostet 195 kroner. Før pris 399.


Skinnjakke fra G-star. Denne falt jeg så for med en gang jeg så den. Og var jo halv pris på den så da måtte jeg bare ha den. Har bare en skinnjakke fra før, og den er i svart så var faktisk noe jeg trengte. Når mamma så den syntes hun den var skikkelig kul. Så falt i smak hos henne også. Kostet 977 kroner. Førpris 1995. 


Parkas fra Only. Så til den siste tingen jeg kjøpte. Har heller ikke så mange slike høst/vårjakker. Litt tynne som ja passer når det blir litt kaldere. Så denne var den første jeg trykka i handlekurven for var virkelig noe jeg trengte. Var jo også veldig fin da, glad i denne fargen :) Slik beige lignende. Kostet 293 kroner. Førpris 599.

Er ikke ofte jeg bestiller meg ting i fra nettet, men disse tingene måtte jeg bare ha :) kommer nok til å bli brukt mye. 

Håper dere får en fortsatt fin mandag så snakkes vi senere :)

-Likte du innkjøpene?

#hverdag #mandag #Innkjøp #nelly #Shopping #Bilde #foto #høst #Skinnjakke #Jakke #Jumpsuit #Glad 

/Adlinks/


Lange vipper med Xlash

/Sponset produkt/

Her om dagen fikk jeg en mail i fra et firma som heter Xlash. De selger produkter som skal gjøre øyevippene dine lengre. Med en gang var jeg litt skeptisk for man hører jo hele tiden om ting som skal gjøre ditt og datt med ansiktet, håret og øynene, men bestemte meg for å prøve det. For gikk inn å leste på hjemmesiden deres som dere finner HER om hva Xlash egentlig er. Kan jo kort fortelle dere det jeg leste.  "Xlash er markedets mest solgte vekstnæring, spesielt utviklet for å stimulere veksten av dine øyevipper og øyebryn" . De selger nemlig også vektserium for øyebryn. Og xlash består kun av naturlige planteektrakter og er selvfølgelig ikke testet på dyr!

Ble jo litt nysgjerrig på om det faktisk fungerte slik som de sa. Er jo en del andre bloggere som har fått prøve dette vekstseriumet så leste litt om de også. De var veldig positivt overasket over xlash så da måtte jeg jo også prøve det. Så i går fikk jeg pakken med xlash i. En ting som jeg må si er at de leverer veldig fort. De sendte det på fredag og jeg fikk det i går. Så trenger ikke vente lenge.Fikk den jo i går så begynte å bruke den da. Er sagt at man kan merke effekten etter mellom 2 og 4 uker. Så nå er det bare å vente, utrolig spent på hvordan resultatet blir. Krysser fingrene for at jeg faktisk får lengre vipper av dette. Da trenger jeg ikke tenke på å sette på meg vippe extentions og bruke masse penger på det. Dette er jo helt naturlig. Og en annen ting som kan forsikre dere om at dere får det dere bestiller er at skulle dere ikke være fornøyd med produktene så tilbyr xlash 100% fornøyd garanti. Så da har dere egentlig ingen ting å tape.

Kommer tilbake med resultatet etter 3 uker tenker jeg, som sagt veldig spent på produktet. Men her er jo et par bilder der andre har testet ut produktet og ser jo stor forskjell da. Håper det blir slik med meg også :)


Og til slutt kan jeg friste dere lesere med et tilbud på Xlash vekstserium for øyevipper. Dere får 100 kroner i rabatt ved å skrive inn kampanjekoden MAREN eller ved å trykke HER. Her er det bare å være raske for tilbudet varer til og med søndag den 9 september 

Er også bare å like facebook siden til Xlash som dere finner HER. Der kommer de ut med nyheter, oppdateringer, konkurranser og tilbud :)
 

- Har dere prøvd noen av produktene fra xlash før?
- Kommer dere til å benytte dere av rabatten? :) 

 


Min personlige almanakk :)

Her om dagen fikk jeg en pakke i posten, så hva det var med en gang. Var min personlige almanakk som jeg fikk designe selv på Personlig almanakk. Var allikevel utrolig spent på hvordan det så ut ferdig. Ble positivt overrasket. Valgte å gjøre boka ganske enkel, med litt lyse farger og bilder fra jeg og pappa var på hyttetur i sommer. Så hver gang jeg ser på boka husker jeg på det. At sommeren min, som jeg trodde skulle bli ille, faktisk ble bra. Så gjør meg glad hver gang jeg ser den :) og den er i størrelse A5. kan velge mellom 4 størrelser, så nok å velge i :) her er iallefall min!


 

 Regner med at de fleste av dere lesere er kjent med personlig almanakk og hvordan man skal designe den og slikt, så tenkte ikke å skrive så mye om det. Er jo kjedelig å lese det samme om og om igjen. Men kan jo si det med en gang blir en veldig personlig ting siden man kan velge bilder selv fra turer, Man kan gjøre den helt til sin egen. Man kan til og med bestemme hvordan man ønsker at den skal se ut inni. Hvordan dagene skal deles inn, hva som skal stå nederst på sidene, ja det meste. Til og med så kan man legge inn datoer som man vil at skal utheves i boka. Og det gjorde jeg med mamma, pappa, søsknene mine, tussi og med selv :) så nå kommer jeg ikke til å glemme bursdagene deres med det første :)Har allerede begynte å skrive i den. Begynte på torsdag når jeg fikk den og skrev da og i går :) så skal holde ut med dette. Er jo ikke så mye å skrive på hver dag, så prøver å velge ut det viktigste. har jo en så fin bok så må jo nesten bruke den :)

- Flere av dere lesere som har en personlig almanakk? :)


Les mer i arkivet » Januar 2016 » Desember 2015 » November 2015


Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

  • INSTAGRAM
   BLOGGDESIGN   Design av
   Marie Gjernes

   ----------------------   REKLAME


hits