Christmas inspiration

Nå er vi jo nesten ferdig med det som jeg synes er den beste måneden i året nemlig Desember. Det er bare to dager igjen til julaften. En dag hvor man kan pynte seg opp, kose seg med kjente og kjære som man er glad i, familie og venner. Spise deilig julemat og ikke minst se smilene i fjeset på alle når de åpner gavene sine under treet. Jeg gleder meg iallefall veldig og håper jeg får permisjon fra avdelingen for å feire denne kvelden sammen med søsknene mine hos pappa. Hvis ikke får jeg bare kose meg her på sykehuset. Det er sikkert koselig det også.

Iallefall så satte jeg tidlig i desember sammen flere collager med jule inspirasjon som jeg har glemt å dele med dere så her kommer dem. Er ikke så mye ute som minner om jula så håper dette kan hjelpe litt på da.

Fordi jeg likte disse bildene selv og vil komme i litt julestemning satte jeg sammen nesten alle av dem til en stor collage som jeg tok som bakgrunnsbilde :)Så jeg har iallefall fått litt jule inspirasjon selv om det ikke er snø ute, men sitter nå og ser på hjemme alene så hjelper på det også. Er ingen jul uten de filmene. Så må jeg bare si en utrolig komisk ting og det er at han kevin som er hovedpersonen  i de to første filmene er en mini utgave av eksen min. Er ikke annet enn å le av det og klarer iallefall å se humoren i det. Filmene er jo så morsomme uansett at det går fint å se dem.

Jeg kommer nok til å slenge inn igjen ett eller to innlegg før juleaften, men jeg har allerede nå lyst til å ønske alle fantastiske lesere en fantastisk flott og fin julaften og romjulstid. Kos dere sammen med familie og venner, kjente og kjære<3


Søndags inspirasjon

Hei på dere. Har dere en fin søndag og hatt en bra helg? Jeg har kost meg denne helga. Fredag var jeg på fest og i går var jeg hos mamma og sov der til idag. I skrivende stund sitter jeg på skolen til broren min på bursdag/klasseavslutning. To fluer i en smekk. Ganske heldige med været synes jeg. Sol og passe temperatur. Er med for det sosiale. Mye bedre å sitte her enn å dra hjem til leiligheta og kjede meg der. Her er det liv og latter i alle kanter. Grillkos og snakking. Veldig koselig. Så det driver jeg med idag.

Mangler forresten en del spørsmål på spørsmålsrunden å få svart på men kommer ut så fort jeg er ferdig.

Og siden det er søndag idag tenkte jeg å dele litt inspirasjonsbilder med dere. Er jo en ny uke, snart sommerferie og sommer. Går en fin tid i møte derfor tenkte jeg å dele disse med dere.Håper dette inspirerte dere og ønske alle en riktig fin ny uke:)


Inspirasjons bilder i den nye uka

Ja da var det mandag igjen og er ingen ting som er bedre å starte en ny uke med enn noen inspirasjons bilder. Derfor satte jeg sammen to collager med bilder som jeg synes motiverer og inspirerer meg til å holde hodet oppe, fortsette å kjempe for foran meg og alle dere ligger det masse fint i vente. Enten det er en ny hår frisyre, ferie tur til varmere strøk eller storbyer. Dekorere rommet ditt slik som drømmer om, få seg kjæreste eller nye venner eller å bare rett og slett slappe av å nye livet med en god bok sammen men en liten pusekatt montro. Jeg har startet uka med litt handling og vasking. Skal få vasket og støvsugd hele leiligheta har jeg tenkt. Kanskje gå meg en tur. Skal bare ta en rolig start på uka. For resten av uka skjer det noe hver dag så godt å starte litt forsiktig. Lade opp til kommende dager. 

Ble ikke så mye blogging nå, men kommer mer senere. Til slutt vil jeg bare si til dere som forsvarer meg i kommentarfeltet og på facebook, at det betyr utrolig mye for meg. En del ting treffer meg faktisk, men takket være dere kommer jeg meg over det. Til dere som tror jeg finner opp og gjemmer meg bak sykdommen hele tiden. Dere skal få se. Skal spille inne en video der jeg filmer meg selv gjennom en vanlig dag for meg så skal dere få se hvilket helvette dette er. Ja jeg trenger sikkert oppmerksomhet, men er det er så mye mer enn det som dere ikke kan se. En ting er det jeg skriver, en annen ting er det som faktisk skjer. Så derfor skal jeg lage den filmen. Jeg skal også få til en utredning for sykdommen som jeg snakket om i forhold til at jeg er sykelig opptatt av oppmerksomhet! Da får jeg enten et ja eller nei tilslutt om jeg har den eller ikke. 

Mye snikksnakk, men vil bare ønske alle en riktig fin mandag videre. Håper alle har hatt en fin helg og får en fin ny uke :)

 


Les mer i arkivet » Januar 2016 » Desember 2015 » November 2015


Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

  • INSTAGRAM
   BLOGGDESIGN   Design av
   Marie Gjernes

   ----------------------   REKLAME


hits