Tusen takk for meg

Nå må jeg virkelig beklage for jeg har jo ikke skrevet noe på flere uker tror jeg. Iallefall en god stund siden og fikk en kommentar på hva som har skjedd. Det som har skjedd er at jeg har besluttet å legge ned bloggen på ubestemt tid rett og slett fordi jeg føler jeg har vokst litt i fra bloggen og bloggingen. Jeg har andre ting i livet mitt nå som jeg må bruke tid på og som jeg føler er mer viktig. Venner, familie, skole, kjæreste og så har jeg også en del ting jeg ellers driver med på fritiden. Bloggingen har vært til utrolig stor hjelp for meg og jeg vil takke alle sammen som har lest, kommentert og engasjert dere i det jeg har skrevet. På godt og vondt. Bloggingen har gjort meg psykisk mer sterk så jeg angrer ikke et sekund på at jeg har brukt såpass mye tid på bloggen tidligere. Jeg aner ikke om jeg noen gang kommer tilbake, men det får tiden vise. 

Så da takker jeg for meg. Jeg må igjen takke alle dere fantastiske mennesker som har hjulpet meg på denne veien. Dere har vært min hjelpende hånd gjennom en vanskelig tid og det at jeg er der jeg er i dag er mye takket være dere. Så jeg takker dere for det og ønsker dere en fortsatt fin sommerferie videre. Håper det nye skoleåret blir bra for dere slik som jeg håper det blir for meg. At høsten blir bra og at dere rett og slett får en fin fremtid videre. 

En kjempe stor klem fra meg til alle dere<3


Les mer i arkivet » Januar 2016 » Desember 2015 » November 2015


Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

  • INSTAGRAM
   BLOGGDESIGN   Design av
   Marie Gjernes

   ----------------------   REKLAME


hits