Skal jeg starte å blogge igjen?

Jeg skrev jo ett innlegg her en stund tilbake om at jeg hadde besluttet å slutte å blogge, men nå har jeg begynt å tenke og vurdere. For sannheten er at jeg savner det utrolig masse. Å ha noe å skrive og gjøre hver eneste dag. Jeg tror egentlig helt ærlig at jeg bare trengte en litt lengre pause for nå er motivasjonen helt på topp så vurderer sterkt å starte på igjen å blogge, men tenkte å høre hva dere tenker. For det blir ikke det samme som før. Det blir ikke like ofte, sikkert ikke hver dag og noen dager kanskje to innlegg. Det spørs helt hva jeg skal den dagen. For det har jo skjedd mange forandringer i livet mitt som jeg har nevnt før. Jeg har startet på skolen igjen og jeg har fått meg kjæreste og begge disse tingene tar tid. Det blir nok heller ikke slik at jeg blogger om så mye sykdom, rett og slett fordi ting går ganske mye bedre og jeg vil heller fokusere på det. Jeg vet ikke hva dere tenker om dette, men jeg tenker at det er riktig for da har jeg liksom fokuset på det positive i livet mitt.

Så mitt spørsmål til dere er, burde jeg starte å blogge igjen? Hadde dere startet å lese bloggen min igjen? For jeg savner å ha noe å gjøre hver dag. Jeg sitter så mye alene på kvelder uten å ha noe å gjøre og da tenker jeg tilbake til tiden hvor jeg blogget hver dag. 


Les mer i arkivet » Januar 2016 » Desember 2015 » November 2015


Jeg heter Maren Kristine Dahl Ensrud og er ei 19 år gammel jente som bor for meg selv. Jeg sliter veldig psykisk og skjuler dette mye bak en maske. Det hjelper derfor mye for meg å få skrevet det ut. Derfor blogger jeg. Jeg sliter med depresjon, angst, tvang, selvskading og selvmordstanker. Jeg har det ikke noe godt.

KONTAKT/SPONSING:
marenkri-95@hotmail.com

  • INSTAGRAM
   BLOGGDESIGN   Design av
   Marie Gjernes

   ----------------------   REKLAME


hits